- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.361
Al sat yapmaya çalış daha fazla kazanıyorsunMaşallah dahada artar inşallah.bende 400 yatırdım geçen cuma baktım şimdi 65 tl karda görünüyor ama daha bozmadım sabaha kalsın dedim .riks nedir riks budurböyle bir parodi vardı o geldi aklıma
günlük al sat bilmeyince yapması zor amaAl sat yapmaya çalış daha fazla kazanıyorsun
Cehaletimi puanlamayın sakınborsa dersleri bugünlük bitti.aldım pc mi sahalara geri döndümmmmm
benim evde uzun yıllardır borsa oynanıyor ben de cahilimm e bu nolacakkkkkk?Cehaletimi puanlamayın sakınçok utanıyorum
niyekine ?
Ya ben ilk başlarda öyle yaptım aldım yüzde 5 arttı sattım zarar etmeden satim dedim sonra o yüzde 45 e kadar yükseldi, bitcoini 305 binlerdeyken sattım 280 küsurlardan almıştım aynı gün öğleden sonra 340 bini geçtiAl sat yapmaya çalış daha fazla kazanıyorsun
iyi de senin duygularınmış darmadağın olan.beni neden vuruyorsun gece gece?daha zenginn olacağımmm uğraşma benleDuygularım darmadağın
Ben ver o konuda haklısın Mevla çok yüksek olmayınca daha rahat oluyor .günlük al sat bilmeyince yapması zor ama
Bitcoin uçtuğu gece uyanıktım Keske hesabımda para olsaydi . Şimdi küçük bir zengin olmustumYa ben ilk başlarda öyle yaptım aldım yüzde 5 arttı sattım zarar etmeden satim dedim sonra o yüzde 45 e kadar yükseldi, bitcoini 305 binlerdeyken sattım 280 küsurlardan almıştım aynı gün öğleden sonra 340 bini geçtibu sefer inat ettim bide böyle deneyeyim dedim
İşte ben uçmadan önce aldımda noldu sabah uyandım baktım ekrana aaa ne güzel artmış satayım dedim, hazırlandım işe gittim masama oturdum bi baktım yine artmışBen ver o konuda haklısın Mevla çok yüksek olmayınca daha rahat oluyor .
Bitcoin uçtuğu gece uyanıktım Keske hesabımda para olsaydi . Şimdi küçük bir zengin olmustum
benim evde uzun yıllardır borsa oynanıyor ben de cahilimm e bu nolacakkkkkk?
O beyine sorar öğrenmesine gerek yok ben mecbur öğrencemÖgrenirsiniz ayol ne var borsada
Az daha param 0 laniyordu dedim ne olursa olsun beklicem bir minik yesil görunce nasıl kactim
Az daha param 0 laniyordu dedim ne olursa olsun beklicem bir minik yesil görunce nasıl kactim
Benim hedefim 2 kredi kartının borcunu kapatabilmek öncelik a...k kalan borcu henüz bilmiyorum :) eşim pubg oynuyor soramam da şimdi :)2021 HEDEFLERI
@subkortikal 1000 gram altın
@yesa1 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık alınması gereken altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
GeyikliGece 40 gr altin + 60 gr gumus + 1000 lot bist 30 hissesi
@Mihail Zoscenko 80 gram altın
nomunomuchua canım tabloya bıle gerek, bunları yapıstırsam ve herkes yazdıkca guncellesen yeter bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?