- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.321
Al satmı yapıyorsunDolarımı 5.83 den 6.56 yaptım 2 dk da allam nasıl heycanlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al satmı yapıyorsunDolarımı 5.83 den 6.56 yaptım 2 dk da allam nasıl heycanlı
onu diyen eşimmm.ben de gireyimmm bu işe diyorum engelliyorr napıyımmmm.ama burda kazanılan paraları görünceee bir de benim batan altınları düşününceee giresim var bitcoin işine ufaktannnDün akşam ciftlikbank diyordun ya kız.
Ahh para ahhhh sen nelere sebepsin
6.91 yaptım geldimvayy vayyy.valla ben de bu işe gireceğimmmmm.gecesi gündüzü yokkk.paralar yağıyorrrrr maşallahhhhh
Ben ilk ay 2000 tl ile 510 tl aldim
Bu ay annemin 900unu 1510 yaptim
2000 3100oldu ama bunla cok ilgilenemdim sadece dogru kursundu her zaman olmaz
Kendimde baya kar ettim ama benimki karisik
Sabah ola hayrola
onu diyen eşimmm.ben de gireyimmm bu işe diyorum engelliyorr napıyımmmm.ama burda kazanılan paraları görünceee bir de benim batan altınları düşününceee giresim var bitcoin işine ufaktannn
Evet zaten sürekli iniyor cikiyor biraz düsukten almaya calısiyorum sonra bekliyorum biraz artı gorunce ki bu çok minik seyler satiyorumAl satmı yapıyorsun
Su konuyu açmakla ne iyi ettin nomu varya :))
ben e ticarete gireceğimmmm.2. el sata sata tecrübelendimmm 2000 e yakın da takipçim varr .çinden oyuncak takı vs getirip satacağımmmm.tanıdığım bir prof un kızı var çinden pandoraları getirtti orjinal değil tabii.kapış kapış sattı orjinal diye.alanlar bir de teşekkür üstüne teşekkür ediyorrr.ticaret ahlakı da ölmüşşşşEvet zaten sürekli iniyor cikiyor biraz düsukten almaya calısiyorum sonra bekliyorum biraz artı gorunce ki bu çok minik seyler satiyorum
Mune olcakti
şimdi gocama sorup geleyim yazacağım da .yazmasam daha iyi sankiiiOlsun O yardımcı olur müsait bir zaman :) olurum demişti. Ne de güzel anlatır.
Mune abla. Açığa satış nedir nasıl olur acaba :)
Bugün hafta başı aldığım hisselerimin üçüde düşmüştü kızlar 900 tl de 35-40 tl zararda fena değildir dimi
Nomucum gel ya, bi cesaret hadiGir gir.
Ben totoya güvensem yoldan çıkmaya hazırım da işte.
O programlara güvenemedim :)
bizim 16000 tl gene yalan olduuu bugünnn.ama umutluyuz bir gün olacakk o kazanç bir gündeeeSal bosver.
Benim yanlis kagit alma hikayem var. 10.50 civarindan aldim 6ya dustu ben o kagittan bile karla ciktim
Gecen de 5.02 ortalamamla kagit 4.80e indi, 88 bin tale zarar
Nomucum gel ya, bi cesaret hadi
senden borç alıp gireriz nomuyla bu işe nolacakkkkk.Nomucum gel ya, bi cesaret hadi
senden borç alıp gireriz nomuyla bu işe nolacakkkkk.