- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.341
Dur sana kağıtları özelden yazim sen bi bak nasıl seçmişimSal bosver. Gayet iyi bile ilk denemeler icin.
Benim yanlis kagit alma hikayem var. 10.50 civarindan aldim 6ya dustuben o kagittan bile karla ciktim
Gecen de 5.02 ortalamamla kagit 4.80e indi, 88 bin tale zarar
bizim 16000 tl gene yalan olduuu bugünnn.ama umutluyuz bir gün olacakk o kazanç bir gündeee
ucuz onlarrrr hermes gucci değillerrrrrrrr heveslenmeeeeeYa da senin çantalardan bir tane satarız ikimize de sermaye olur
neyyy ortak çalışıyorsunuz demekk hem de bensizzzz.ama ben de 12 den vuran hisseler varrr haberin olsunnn.Dur sana kağıtları özelden yazim sen bi bak nasıl seçmişim
para miktarını artırsan mı neeeee yarınn.iyi kazanılıyormuş bakkk7.03 hey yavrum hey analar neler doğuruyor
Ya tabi öyle ama işye birden 0 olma ihtimalide var boyle egleniyorum oldugu kadar tabiki 70 dolar olsa 20 dolara yakin kazanmıs olurdum gibipara miktarını artırsan mı neeeee yarınn.iyi kazanılıyormuş bakkk
Ay dur hemen sanada yazıyorumneyyy ortak çalışıyorsunuz demekk hem de bensizzzz.ama ben de 12 den vuran hisseler varrr haberin olsunnn.
Dur sana kağıtları özelden yazim sen bi bak nasıl seçmişim
sen yaz ben gocama sorup yazarım sana fikirlerinii .gazeteci duyyyy gocamaaaa soracağımmmmmmAy dur hemen sanada yazıyorummuhteşem seçimlerimi sende gör
yasak yazmakkkYav şuraya yazın, yorumlayın sonuna ytd iliştirin.
Bilmeyen garipler iki ilham alsınlar.
Ne olacak sanki?
Sen aldın diye ben de aldım bak düştü diyecek hali yoktur kimsenin bence. :)
yasak yazmakkk
Çok hızlı yükselip düşüyor,ben bile henüz kaybetmedim ama yinede kaybedince üzülmeyeceğimiz paralar koymak en doğrusupara miktarını artırsan mı neeeee yarınn.iyi kazanılıyormuş bakkk
Ya ben çok acemiyim cidden bilmiyorum, zaten aldıklarımda işe yaramaz hisselermiş.Birgün gerçekten öğrendim dersem paylaşırım tabiki.Şu an paylaşacak kapasitede değilim malesefYav şuraya yazın, yorumlayın sonuna ytd iliştirin.
Ne olacak sanki?
Ya ben çok acemiyim cidden bilmiyorum, zaten aldıklarımda işe yaramaz hisselermiş.Birgün gerçekten öğrendim dersem paylaşırım tabiki.Şu an paylaşacak kapasitede değilim malesef
Ahahaha:) ben rüştümü ispat edeyim bi:) ben de gocamdan alacamsenden borç alıp gireriz nomuyla bu işe nolacakkkkk.
Ben daha çekmedim .bir şey merak ettim.kazançlarınızı çekiyormusunuz yoksa hep bitcoin olrak mı kalıyorrr?
Teşekkürler cnm 1100 ile başladım 1380 oldu üç gündeSenin anapara ne kadar canım?valla harikasın böyle böyle devam
Maşallah dahada artar inşallah.bende 400 yatırdım geçen cuma baktım şimdi 65 tl karda görünüyor ama daha bozmadım sabaha kalsın dedim .riks nedir riks budurBen daha çekmedim .
Teşekkürler cnm 1100 ile başladım 1380 oldu üç günde
borsa dersleri bugünlük bitti.aldım pc mi sahalara geri döndümmmmmher kagidin zamani ve stili vardir. Hic biri ise yaramaz degildir öyle deme
misss gibi altın al benim gibiiii.bu borsa işiii baş ağrıtıyor ancaaaa.al ve unuttt 2 seneeeeYav şuraya yazın, yorumlayın sonuna ytd iliştirin.
Ne olacak sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?