Dün akşam ciftlikbank diyordun ya kız.
Ahh para ahhhh sen nelere sebepsin
onu diyen eşimmm.ben de gireyimmm bu işe diyorum engelliyorr napıyımmmm.ama burda kazanılan paraları görünceee bir de benim batan altınları düşününceee giresim var bitcoin işine ufaktannn

Ben ilk ay 2000 tl ile 510 tl aldim
Bu ay annemin 900unu 1510 yaptim
2000 3100oldu ama bunla cok ilgilenemdim sadece dogru kursundu her zaman olmaz
Kendimde baya kar ettim ama benimki karisik
Sabah ola hayrola

Dostlarimdan, yakınlarımdan yana hep şanslı hissederdim.
Şu konudan sonra hepsine karşı sitemliyim.
Bitcoinden anlayan yok.
Borsadan çakan yok.
Fon fan fin bilen yok.
Evleri sıra sıra dizen yok.
2. El satış yapan yok.
Beni zenginleştirecek kimse yok ayy!

onu diyen eşimmm.ben de gireyimmm bu işe diyorum engelliyorr napıyımmmm.ama burda kazanılan paraları görünceee bir de benim batan altınları düşününceee giresim var bitcoin işine ufaktannn

Gir gir.
Ben totoya güvensem yoldan çıkmaya hazırım da işte.
O programlara güvenemedim :)

Hanımlar selamlar su açığa satış işini net anlatacak biri var mı acep biri var aslında ama mine hanımcım meşgul olabilirler

Evet zaten sürekli iniyor cikiyor biraz düsukten almaya calısiyorum sonra bekliyorum biraz artı gorunce ki bu çok minik seyler satiyorum
ben e ticarete gireceğimmmm.2. el sata sata tecrübelendimmm 2000 e yakın da takipçim varr .çinden oyuncak takı vs getirip satacağımmmm.tanıdığım bir prof un kızı var çinden pandoraları getirtti orjinal değil tabii.kapış kapış sattı orjinal diye.alanlar bir de teşekkür üstüne teşekkür ediyorrr.ticaret ahlakı da ölmüşşşş

Bugün hafta başı aldığım hisselerimin üçüde düşmüştü kızlar 900 tl de 35-40 tl zararda fena değildir dimi

Sal bosver. Gayet iyi bile ilk denemeler icin.

Benim yanlis kagit alma hikayem var. 10.50 civarindan aldim 6ya dustu ben o kagittan bile karla ciktim

Gecen de 5.02 ortalamamla kagit 4.80e indi, 88 bin tale zarar

Sal bosver.

Benim yanlis kagit alma hikayem var. 10.50 civarindan aldim 6ya dustu ben o kagittan bile karla ciktim

Gecen de 5.02 ortalamamla kagit 4.80e indi, 88 bin tale zarar
bizim 16000 tl gene yalan olduuu bugünnn.ama umutluyuz bir gün olacakk o kazanç bir gündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…