- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.181
Teşekkür ederimAllah kazancınızı bereketlendirsin. Tebrik ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAllah kazancınızı bereketlendirsin. Tebrik ederim.
Biiinnn deyince sanki tum dunya altin rezervleriymis gibi oluyoNasipse, 1000.
Hadi o zaman.Biiinnn deyince sanki tum dunya altin rezervleriymis gibi oluyo
Hedef koymak guzel fikir.Ben de yil sonuna kadar 50 diyorum.Simdi 10 tane var.10 ay var.Ek dersin kabarik oldugu aylar 4 er tane alsam ulasirim
Ben, dün aldım. Ki planımda yoktu.Dolar ağustos ayından beri en düşük seviyeye gelmiş sepete eklesem mi biraz beklesemmi
Biiinnn deyince sanki tum dunya altin rezervleriymis gibi oluyo
Hedef koymak guzel fikir.Ben de yil sonuna kadar 50 diyorum.Simdi 10 tane var.10 ay var.Ek dersin kabarik oldugu aylar 4 er tane alsam ulasirim
Cook guzel bence
Ben halka arzlardan gelenleri altin yapiyorum.
Biri bana her ay 400 ödüyor borcu vardi. Onu aldikca az ekleyip altin aliyorum bu gidisle az ekleyip 2 gram altin alicam
Haftalik hisse senedi karim guzelse 1 gram da ordan aliyorum :))
40 dedim bakalim
Hadi o zaman.
İnşaallah ulaşırsınız.
Bir hedefiniz olduğunda ve gerçekten peşine düştüğünüzde,tüm sair harcamalarınızı da farkında olmadan disiplin altına alıyorsunuz.
Ben, dün aldım. Ki planımda yoktu.
Bugün rakamları görünce döndüm yine aldım. Nakit param hiç kalmadığı için avans hesap limitlerimi kullandım.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, faizli avans hesaptan para çekip dolara gömdüm lâfına zaten tavsiye denmez, dense dense 'kadının belli ki cezai ehliyeti yok' denir.
Altin mi? Gram demissin de25.12.2020 - 25.12.2021. Nasipse tabii.
Şu anda 285 oldu. Ama ikramiye falan da gömdüm. Bundan sonra yavaş gider.
Çok fazla tüketici kredisi ödemem de var.
gram altın, evet.Altin mi? Gram demissin de
Gram pirinç kız ne diyonAltin mi? Gram demissin de
Hic o kadar hedef koymadimgram altın, evet.
Gram yaziyor ama 1000 yazinca yanlislikla.mi yazildi bu ne dedim sordum yilda 1kg altin cok geldi gözümeGram pirinç kız ne diyon
Ya işte ruhumuzun fakirligi bende bazı lot lara çok sasirıyom 10 20 100 olunca bence en fazlaGram yaziyor ama 1000 yazinca yanlislikla.mi yazildi bu ne dedim sordum yilda 1kg altin cok geldi gözüme
Ahaha fakirim fakirsin fakirizYa işte ruhumuzun fakirligi bende bazı lot lara çok sasirıyom 10 20 100 olunca bence en fazla
Hic o kadar hedef koymadim
Bu arada benim de dolar hesabim vardi aldigim zamanki degerini de detayli görebiliyorum baktim altin dolardan daha cok kazandirmis dolari bozup altina yatirdim 1 gram da ocak ayinda aldim az olsun öz olsun en azindan hesapta atil.durmasin mantigiyla yapıyorum ben
Tabii ki yatırım tavsiyesi degildir ben şimdilik döviz konusunda emin degilim
Bu grupta hedefler nirvana masallah
Altin mi? Gram demissin de
Benim yaşıma gelince siz de o kadar koyarsınız inşaallah hedeflerinizi, ben 50'lere başladım.
Allah size, benimkinden daha iyi şartlarda 'nirvana'lar nasip etsin ilerleyen yıllarınızda