• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biiinnn deyince sanki tum dunya altin rezervleriymis gibi oluyo🤣🤣🤣
Hedef koymak guzel fikir.Ben de yil sonuna kadar 50 diyorum.Simdi 10 tane var.10 ay var.Ek dersin kabarik oldugu aylar 4 er tane alsam ulasirim😊
Hadi o zaman.
İnşaallah ulaşırsınız. :KK200:
Bir hedefiniz olduğunda ve gerçekten peşine düştüğünüzde,tüm sair harcamalarınızı da farkında olmadan disiplin altına alıyorsunuz.
Dolar ağustos ayından beri en düşük seviyeye gelmiş sepete eklesem mi biraz beklesemmi
Ben, dün aldım. Ki planımda yoktu.
Bugün rakamları görünce döndüm yine aldım. Nakit param hiç kalmadığı için avans hesap limitlerimi kullandım.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, faizli avans hesaptan para çekip dolara gömdüm lâfına zaten tavsiye denmez, dense dense 'kadının belli ki cezai ehliyeti yok' denir. :işsiz:

Biiinnn deyince sanki tum dunya altin rezervleriymis gibi oluyo🤣🤣🤣
Hedef koymak guzel fikir.Ben de yil sonuna kadar 50 diyorum.Simdi 10 tane var.10 ay var.Ek dersin kabarik oldugu aylar 4 er tane alsam ulasirim😊

Cook guzel bence

Ben halka arzlardan gelenleri altin yapiyorum.
Biri bana her ay 400 ödüyor borcu vardi. Onu aldikca az ekleyip altin aliyorum bu gidisle az ekleyip 2 gram altin alicam 🤪

Haftalik hisse senedi karim guzelse 1 gram da ordan aliyorum :))
40 dedim bakalim 😍

Cook guzel bence

Ben halka arzlardan gelenleri altin yapiyorum.
Biri bana her ay 400 ödüyor borcu vardi. Onu aldikca az ekleyip altin aliyorum bu gidisle az ekleyip 2 gram altin alicam 🤪

Haftalik hisse senedi karim guzelse 1 gram da ordan aliyorum :))
40 dedim bakalim 😍

Hadi bakalimmm ne yapsak kârdır 🧜‍♀️🧜‍♀️🧜
Boşa giden senelerime uzuluyorum simdi.Tek basima yasadigim zamanlar.Kiramin suyumun olmadigi zamanlar.Tamamen harcama odakliydim.Simdi sasiriyorum kendime.Canim ben😘

Hadi o zaman.
İnşaallah ulaşırsınız. :KK200:
Bir hedefiniz olduğunda ve gerçekten peşine düştüğünüzde,tüm sair harcamalarınızı da farkında olmadan disiplin altına alıyorsunuz.

Ben, dün aldım. Ki planımda yoktu.
Bugün rakamları görünce döndüm yine aldım. Nakit param hiç kalmadığı için avans hesap limitlerimi kullandım.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, faizli avans hesaptan para çekip dolara gömdüm lâfına zaten tavsiye denmez, dense dense 'kadının belli ki cezai ehliyeti yok' denir. :işsiz:

Kesinlikle bir hedef varsa ve etrafinizda bu muhabbet donuyorsa(o yuzden bu basliktan hic cikamiyorumm😍😍)hedefe dogru adim adim.

gram altın, evet.
Hic o kadar hedef koymadim
Bu arada benim de dolar hesabim vardi aldigim zamanki degerini de detayli görebiliyorum baktim altin dolardan daha cok kazandirmis dolari bozup altina yatirdim 1 gram da ocak ayinda aldim az olsun öz olsun en azindan hesapta atil.durmasin mantigiyla yapıyorum ben
Tabii ki yatırım tavsiyesi degildir ben şimdilik döviz konusunda emin degilim
Bu grupta hedefler nirvana masallah 🤭

Hic o kadar hedef koymadim
Bu arada benim de dolar hesabim vardi aldigim zamanki degerini de detayli görebiliyorum baktim altin dolardan daha cok kazandirmis dolari bozup altina yatirdim 1 gram da ocak ayinda aldim az olsun öz olsun en azindan hesapta atil.durmasin mantigiyla yapıyorum ben
Tabii ki yatırım tavsiyesi degildir ben şimdilik döviz konusunda emin degilim
Bu grupta hedefler nirvana masallah 🤭

Benim yaşıma gelince siz de o kadar koyarsınız inşaallah hedeflerinizi, ben 50'lere başladım.
Allah size, benimkinden daha iyi şartlarda 'nirvana'lar nasip etsin ilerleyen yıllarınızda :KK200:

Benim yaşıma gelince siz de o kadar koyarsınız inşaallah hedeflerinizi, ben 50'lere başladım.
Allah size, benimkinden daha iyi şartlarda 'nirvana'lar nasip etsin ilerleyen yıllarınızda :KK200:

Sormasi ayip, yasiniz kac? Ayri evde yasayan kiziniz oldugu icin benden hayli buyuk oldugunuzu biliyorum ama ruhunuz cok genc bence 😍

Borsadan bugun kar zarar esit gibiyim. Iyi yani, emin oldugum kagitlar ekside, onlar zaten yukselir problem yok... riske girip aldiklarim azar azar da olsa artida.

Bi bedelsizim var.

1 gram altin aldim.

Balikci baligi ucretsiz verdi. TL harcamam 0.

Simdi oyuncak ari örücem.

Günü kapattim.

Back