• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet evet gün içinde çok takip edemiyorumda akşam izliyorum fiyatları ona görw alıyorum.şimdilik zarar etmedim.bir iki tanesini sattım ondan a hızlı yükseldi 😂 sonra kendimce strateji belirledim bakalım tutarsa böyle devam edicem
Kar cebe yakisir nasipten otesi yok
Duzeltme gelince dal sende😂

Cok kotu bi duygu.
Olsun firsatlar bitmez
Aynenn.Beklemedeyiz.Bir sonraki trene ne zaman olursa.Bu ayi 3 gram altin ve 250 lirayla kapattim Diyorum.Ama benim asil tum müsrifligim market.Simdi baktim int. Bankaciligindan min.1000 lira ot çöp almisim.Tasarruf yapamadiktan sonra yatirim yapmak komik degil mi ? Bunu kendi icimde halletmem lazim.🤦‍♀️

Aynenn.Beklemedeyiz.Bir sonraki trene ne zaman olursa.Bu ayi 3 gram altin ve 250 lirayla kapattim Diyorum.Ama benim asil tum müsrifligim market.Simdi baktim int. Bankaciligindan min.1000 lira ot çöp almisim.Tasarruf yapamadiktan sonra yatirim yapmak komik degil mi ? Bunu kendi icimde halletmem lazim.🤦‍♀️

Hayir hepsi onemli ama tabi ziyan olmasa bosa gitmese cok guzel olurdu

Hayir hepsi onemli ama tabi ziyan olmasa bosa gitmese cok guzel olurdu
Birazcik tasarruf basliklarinda dolanmam lazim sanirim.Pirinci 1er kilo aliyorum mesela.Normalde peyniri pazarda guvendigim bir peynirci var ordan alirim Izmir tulum burda baska yerde pek yok.Hadi gitmeyeyim pazara dedim.Gittim metrodan aldim.Bisey yok kasadan gecen ama 300 kusur lira gitmis.Faturayi elime alinca anladim.Metro market cidden fahis fiyat ya da ben bulamiyorum uygun alinacak zamani🤦‍♀️

Birazcik tasarruf basliklarinda dolanmam lazim sanirim.Pirinci 1er kilo aliyorum mesela.Normalde peyniri pazarda guvendigim bir peynirci var ordan alirim Izmir tulum burda baska yerde pek yok.Hadi gitmeyeyim pazara dedim.Gittim metrodan aldim.Bisey yok kasadan gecen ama 300 kusur lira gitmis.Faturayi elime alinca anladim.Metro market cidden fahis fiyat ya da ben bulamiyorum uygun alinacak zamani🤦‍♀️

Bende oyle aliyorum cunku bazen aylarca tuketilmiyor yazin boceklenirse yazik olur napalim bazi seyler hayat tarzimiza gore sekilleniyor

16130444165294920619777010774062.jpg

Kızlar 3 tl ye kadar hediye para diyordu

Bana da 3 tl çıktı

Yemin ederim benim para yolum açıldı

Bundan sonra para akacak bana hissediyorum:)

Ayy kuzum sanirsam beklenen halka arzlar hep oransal. Biraz nakit ayarlamaya baslamak lazim.
Annemin maasina falan denk gelse bari 😃 14 bin yatirip 272 liralik kagit almistim arzumda 😁

Geldimmm
Arizonaya benzer bi antik kente gittik. B ile basliyordu sankim
Clandras köprüsüne
Kent tarihi muzesine

Döndürme yedim bol bol😃
Hali kilim almaya gidiyordu bir arkadasim. Ona takildim gittim 😄😄😄
Vay beee ben bile 11 senede 1 kere döndürme yedim Ulubey in meşhur böreği.
Bluendus gibi bi ismi var doğru mu yazdım bilemedim. Bir de taşyaran vadisine gmrün hanımlar çok güzel ben tam güzel yerlerine gidemedim maşum romatizma bana engel oldu 😜
Müzeye de hiç gitmedim. Araştırmaya göre Uşaklıların çoğu gitmemiş müzeye 😒
Ne iyi etmişsin takılıp gelmekle sevdin mi peki genelde büyük şehirden gelen arkadaşlarım sevmemişlerdi vurayı gezilcek yer yok park yok hayat yok diyorlar

Gram altınlarım % 1 civarında bugün de düşüyor.:sampiyon:
Bugünün zararı - şimdilik- bu kadar 😄

Sabah altin aldim ordan yaz zarar 1

Dün 22 kurus artan kagidim suan ekside. Kardan zarar ama zarar mi? Zarar. 2

Baska bi kagidim ekside 3

Bedelsiz bölünmem var. Kar 1

Bedelsiz bölünecek kagidim suan hakli olarak hareketli. Kar 2

Tabi kapanisa bakmak lazim kim öle kim kala 😝

Back