- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.141
Kar cebe yakisir nasipten otesi yokEvet evet gün içinde çok takip edemiyorumda akşam izliyorum fiyatları ona görw alıyorum.şimdilik zarar etmedim.bir iki tanesini sattım ondan a hızlı yükseldisonra kendimce strateji belirledim bakalım tutarsa böyle devam edicem
Coinden daha risksiz kolay yaparsınBorsaya da el aticam az kaldi biraz daha ogreneyim
Coinden daha risksiz kolay yaparsın
Aynenn.Beklemedeyiz.Bir sonraki trene ne zaman olursa.Bu ayi 3 gram altin ve 250 lirayla kapattim Diyorum.Ama benim asil tum müsrifligim market.Simdi baktim int. Bankaciligindan min.1000 lira ot çöp almisim.Tasarruf yapamadiktan sonra yatirim yapmak komik degil mi ? Bunu kendi icimde halletmem lazim.Cok kotu bi duygu.
Olsun firsatlar bitmez
Aynenn.Beklemedeyiz.Bir sonraki trene ne zaman olursa.Bu ayi 3 gram altin ve 250 lirayla kapattim Diyorum.Ama benim asil tum müsrifligim market.Simdi baktim int. Bankaciligindan min.1000 lira ot çöp almisim.Tasarruf yapamadiktan sonra yatirim yapmak komik degil mi ? Bunu kendi icimde halletmem lazim.
Birazcik tasarruf basliklarinda dolanmam lazim sanirim.Pirinci 1er kilo aliyorum mesela.Normalde peyniri pazarda guvendigim bir peynirci var ordan alirim Izmir tulum burda baska yerde pek yok.Hadi gitmeyeyim pazara dedim.Gittim metrodan aldim.Bisey yok kasadan gecen ama 300 kusur lira gitmis.Faturayi elime alinca anladim.Metro market cidden fahis fiyat ya da ben bulamiyorum uygun alinacak zamaniHayir hepsi onemli ama tabi ziyan olmasa bosa gitmese cok guzel olurdu
Bu raporlar benim çok hoşuma gidiyor yaa her akşam paylaşsak ya :))Bir kagittan 35 TL zarar
Bir kagittan 7 TL zarar
Bir kagittan 4 lira kar
Bir kagittan 307 TL kar (canımsın)
Bir kagittan 100 TL zarar absbabvsva
Birazcik tasarruf basliklarinda dolanmam lazim sanirim.Pirinci 1er kilo aliyorum mesela.Normalde peyniri pazarda guvendigim bir peynirci var ordan alirim Izmir tulum burda baska yerde pek yok.Hadi gitmeyeyim pazara dedim.Gittim metrodan aldim.Bisey yok kasadan gecen ama 300 kusur lira gitmis.Faturayi elime alinca anladim.Metro market cidden fahis fiyat ya da ben bulamiyorum uygun alinacak zamani
8 ocakta 455 tennaldım dükkanda biraz oturdum çıktım 10 dk sonrası yani bi baktım 10 tl ye yakın düşmüş sonra tutamadım iyiceeee düştü. Beni bekliyormuşBekle bekle bizden biri alır düşer ozaman alırsın
Olmaz paramiz belli olurBu raporlar benim çok hoşuma gidiyor yaa her akşam paylaşsak ya :))
Vay beee ben bile 11 senede 1 kere döndürme yedim Ulubey in meşhur böreği.Ayy kuzum sanirsam beklenen halka arzlar hep oransal. Biraz nakit ayarlamaya baslamak lazim.
Annemin maasina falan denk gelse bari14 bin yatirip 272 liralik kagit almistim arzumda
Geldimmm
Arizonaya benzer bi antik kente gittik. B ile basliyordu sankim
Clandras köprüsüne
Kent tarihi muzesine
Döndürme yedim bol bol
Hali kilim almaya gidiyordu bir arkadasim. Ona takildim gittim
Bi kagidim yüzde 35 bedelsiz bölünüyor. Bugunun kari bu kadar
Gram altınlarım % 1 civarında bugün de düşüyor.
Bugünün zararı - şimdilik- bu kadar
Allah bereket versin altında sabırlı olmak lazım yavaş yavaş düşecek işte böyle. Şimdiki gençler her şey hemen olsun istiyor.Gram altınlarım % 1 civarında bugün de düşüyor.
Bugünün zararı - şimdilik- bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?