Ya siz fark edilmeyecek birimisiniz. Ben sizin ağzınizdan çıkan herşeyi not alıyorum
Hepimiz kazanalim ya kadinlara kimse yardimci olmuyor o yuzden ne duyarsam.soylemeye calısiyorum ha olur olmaz bilemem ama ben simdilik cok iyi gidiyorum
bu arada doco iyi duştu goren gormuştur
ytd yazalım sinir oluyorum ama neyse

Kiz neoyla nasil zarar etmeyi basardin acabaaa
Bitcoin al sat icin korkutucu geliyor hic almadim altcoinler iyidir
Canım çok üstten girdim ona..şöyle ki benim param yoktu, hesabım da..mecbur kocaya yalvar yakar yaptık. Malum kendisi negativizm akımının öncülerinden Bir milyon kötü senaryo çizdikten sonra 3 kuruşluk aldırabildim, sevindirik oldum. Benim asıl yatırımım kocamın kafasını olumluya çevirmek olacak zaten. Adam ne yaşadıysa küçücükken kafa full eksi

Hepimiz kazanalim ya kadinlara kimse yardimci olmuyor o yuzden ne duyarsam.soylemeye calısiyorum ha olur olmaz bilemem ama ben simdilik cok iyi gidiyorum
Yaaa kesinlikle bibi, ben de etrafımda ne kadar kadın varsa feraha ersin istiyorum. Türk kadını olmak çok zor zaten, az kolaylayalım hayatımızı di mi ama

Sizler sayesinde hisselere aşina oluyoruz.. Araştırıyoruz... Zarar etmeyince de insan daha çok hevesleniyor daha çok mutlu oluyor

Ah ah oyle guzel arttikki ama olsun incele bak ogren tecrube tecrubedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…