- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.081
la bibi sana sabah çok pis küfrettim gördün de mi ?
gelmişini geçmişini Recep İvedi'ge bastım kızım, daha iflah olaman.
Sen nasıl çalışkan hatunsun ya masallah vallahiBugün coinle sabahladım esilacımşöyle ki coinde sabah 4 gibi aşağı basıyorlar..ben öyle anladım, hergün böyle bir saati var mı bu tatlışın bilen biri aydınlatsın lütfen
bir de kızlar şu coin için bir toplu dua gönderin de bi yukarı gayret etsin yaaabeni üzmesin artık
Neyse beni kimse farketmemiş
Bugün coinle sabahladım esilacımşöyle ki coinde sabah 4 gibi aşağı basıyorlar..ben öyle anladım, hergün böyle bir saati var mı bu tatlışın bilen biri aydınlatsın lütfen
bir de kızlar şu coin için bir toplu dua gönderin de bi yukarı gayret etsin yaaabeni üzmesin artık
Sevgililer gunu geliyor. Her yer cicek
Ahahaha:))) çalışkanlık iliklerime işlemiş yeminleSen nasıl çalışkan hatunsun ya masallah vallahiKadın uyumamış saatlerine göre grafik çıkarmış..
Bitcoin yaaa:/ iki gündür düşüşte 47 binden..sonra kocama neo aldırdım o da düştü:/// yanlış yerden girmişimValla 2 sabahtir gozumu aciyorum yuksek 10 dk da dusuyor kepaze
Ne almistin, bakalim grafigine
Ne almıştın? Maşallah maşallahBende coin aldım dün ilkkez
100,00 tl kardayım
Hemen 100,00 tl yi alsam mı yoksa beklesem mi bilemedim?
Bende coin aldım dün ilkkez
100,00 tl kardayım
Hemen 100,00 tl yi alsam mı yoksa beklesem mi bilemedim?
Yok benim bahsettigim baska.Baya herkese dm den psikologluk oynayip acaca boyle düşüyomu diyodu heraldeBörtülü Böcekli birseydi sanki
Coin adaNe almıştın? Maşallah maşallah
Bitcoin yaaa:/ iki gündür düşüşte 47 binden..sonra kocama neo aldırdım o da düştü:/// yanlış yerden girmişim
Gördüm görmem mi hisselerim düştu senin yüzunden neyse bende ekleme yaptimla bibi sana sabah çok pis küfrettim gördün de mi ?
gelmişini geçmişini Recep İvedi'ge bastım kızım, daha iflah olaman.
Konu arada hortlatilip aniyoruz zeynebi ama baya 200 300 sayfa olmustur.Bulmaya calisayim dur.Yaaaa küstüm oynamiyorum ben
Konu arada hortlatilip aniyoruz zeynebi ama baya 200 300 sayfa olmustur.Bulmaya calisayim dur.
Coin ada
neon
Atom
2000,00 tl lik aldım toplam
2100,00 tl oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?