- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.901
Hem memeleri de küçülltmus Combo yapmış48 mihem zengin hem fitifit en sevmedigim
Evet mantıki benimde 80 deBi deri sıkılaşsın tekrar...
Bana da çok ucuk bir rakam geldi . Sanırım ortalama 20-30 bin arası45 bin cok yahu 15 20 bin tamam da 45 ne ya
Zenginlik merdivenini yavaş yavaş tırmanacağıminşaallah...
Onada bi silikon neyim doldurtFit degil çirozum benpopom yok. Öyle bir olusum yok kuru tahta gibi...
gecenin bu saatinde kahkaha attım.Çıkarsam da ben seni tanımam
Burası kadınlar kulübünün özeti gibi bir topik ihtiyacımız olan herşeyi konuşuyoruz.Gene olay estetige geldi benim yüzumden sorry
gene gazetecinin diline düşmeyelimm.borsadan para kazanıp estetik yaptıracaklarmışş diyeeeBende kazanacağım parayla dişlerimi yaptıracağım..Dişçi fobim var anesteziyle işlem yapılıyor
Onada bi silikon neyim doldurtbende zayıflayınca en çok totom gitti sanki baya bi üzüldüm sporla biraz daha iyi tabi ama biraz daha olsun istiyorum seri squat lazım
Ben koltukların yüzunü değiştirtmek istiyorum Bugun arkadaşım şey diyor ya simdi para verme ona hacim duşmesinSquat yapariz ya simdi silikona para niye verelim?
Nasil zengin oldum 101
Et suyuyla haslayin yav ne yogurmasi:))Burası kadınlar kulübünün özeti gibi bir topik ihtiyacımız olan herşeyi konuşuyoruz.
Finans estetik yemek alışveriş ne ararsan var
Mesela ilk manti denemem de et suyuyla yoğuracağım hamuru
Kim bu kim kim kimgene gazetecinin diline düşmeyelimm.borsadan para kazanıp estetik yaptıracaklarmışş diyeee
benim tv odamda ki kanepenin de teli çıktı.ama ben paraları altına yatırdım.mayısa kadar o teli itekler kullanırımmmmBen koltukların yüzunü değiştirtmek istiyorum Bugun arkadaşım şey diyor ya simdi para verme ona hacim duşmesinhayatımız bu oldu
Et suyuyla haslayin yav ne yogurmasi:))
Ucuz silikon da dolduruyorlar ya,geri donusumluSquat yapariz ya simdi silikona para niye verelim?
Nasil zengin oldum 101
bir internet gazetesine bizim konuyu okuyup yazmış.bir arkadaş alıntılamıştı .gene alıntılarsa bakarsınn.beni d eyazmış namıssız.bir kadında --akşamm gocama sorarrımmmm- dedi diyeeeeBu gazeteci kim mis ya
Öyle mi yapcaktik ben mi ters anladım ya mor porti tüyo yazmıştıEt suyuyla haslayin yav ne yogurmasi:))
Ohoo benimki saglam ona bakarsan ama gri istiyorum bide iskelet çok saglam yenilense çok seneler daha götürur yeni almaya gerek yok ama işte param gidiyorbenim tv odamda ki kanepenin de teli çıktı.ama ben paraları altına yatırdım.mayısa kadar o teli itekler kullanırımmmm
Ben koltukların yüzunü değiştirtmek istiyorum Bugun arkadaşım şey diyor ya simdi para verme ona hacim duşmesinhayatımız bu oldu
Ben ikna oldumSimdi popo yaptirsam popom olucak, ne yani
Bosver borsada katlariz o parayi ya...
Gazeteci abi ben cok sacmaladim. Yazacaksan beni yaz. Kendimi kurban ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?