Geçmiş olsum kronik rahatsızlığın ne bende de var kemoterapi iğnesi vuruluyodum hamilelik öncesi o yüzden benim de bağışıklığım zaten düşüktü iyice düştü korkuyorum ben de.
Ben bagisiklik baskilayici ilac kullaniyorum böbrek hastasiyim
Hayirdir kanser mi gecirdin?
Bitcoinden kazan halka arza gel. Arzdan kazan yine coine git.

Normalde coin borsadan yuksek kazandiriyor ama halka arz coinden iyi kazandiriyor.

Nasil zengün oldum 101
Şimdi cümleyi formüle dökersek :
Halka arz > coin > borsa
Dimi hocam?
Giris 101 notlarimi aliyorum
Belli bisey icin mi gidiceksin?

Ben hep gezmeye giderim.
Tursu, kahve, yemis, sekerleme derken yine bi guzel sacar gelirim
Eminönü yakin herhalde? Ben son 1 yilda demeyeyim evdeyim, pandemiden önce yazin gitmiştim 1.5 sene gecmis cok uzak olmasa, Avrupa yakasinda otursam daha sık giderdim Istanbulda gezilecek cok yer var gidemedigim
Gunaydinnnn
Bende ilk coin satisimi yaptim.Arkadas ilk deneyim icin yeterli dedi %50 kârla yaptim satisi.250 liraya neler alsam diye dusunuyorum Aktivite tahtasina bi 250 lira daha yolum var.
Ooo Allah daha cok versin bereketli olsun

Gercekten yaziyorlar ya okuyorum ve bu ne demek yaa neyce konuşuyorlar modundayim hatta ytd ne diyecektim biri acikca en altta not yazmis haaa bu dedim (yatirim tavsiyesi degildir) bas harflerine bakinca dank etti

Gercekten yaziyorlar ya okuyorum ve bu ne demek yaa neyce konuşuyorlar modundayim hatta ytd ne diyecektim biri acikca en altta not yazmis haaa bu dedim (yatirim tavsiyesi degildir) bas harflerine bakinca dank etti

Ben burdaki altin topiklerinde falan 2016 2017 de hep ytd görüyorum alla alla diyorum bu ne. Hic aklima gelmiyo.

Ytd bizim isyerinde year to date'dir.
Bilanco, kar zarar tablosu hazirlarken veya gidisat kontrolü yaparken yillik hedefin neresindeyiz anlamak icin bu tarihe kadar yapmamiz gerekeni hesaplariz buna da year to date deriz. Diyorum ki ya bu ne alaka

Hahaha 3 iyi yine arzum 2 verdi

Yalniz sen suan yesa in sınıfın en çalışkanı tahtini sallıyorsun
Ay yok yaa ben sözelden anlamiyorum illa formule dökmek lazim biraz matematik kafasi biraz da muhasebe islerine bakmanin verdiği bir aliskanlik
Kodlarla, sayilarla calisirim ben
Iste algida secicilik mi desek, sendeki yansimasi mi desek öyle bir sey. Ytd yi gerçekten soracaktim cevap kendiliginden geldi :) aman o bilanço kar zarar alim satim offf benden uzak dursun yaa az once de satin alma isi kitlendi moralim bozuk, onca adam var yapacak bana kitleniyor. Muhasebe islerinden biktim (kadrom.ve meslegim dışı seyler ustelik)

Bir de ben finans başlığını bayadir takipteyim yeni konu acilinca bildirim geliyor, basa tutturulan bir yazi vardi orada yatırım tavsiyesi verilmesinin bilmem ne kanun/mevzuat vs. aykırı oldugu yazıyordu galiba o acidan anlıyorum not olarak düşülmesini sonuçta burasi acik bir platform ve disaridan okuyanlar da var

Neo uçuyor evet yaaa..ben dün bitcoin e girdim uzun dönemlik zeki gibi:/ tam dün dank ettim neo ya ama hesabım kitlendi
Aaaa neden kitlendi hesabin noldu ki?

E Esila09

Sen baya hakimsin.Inan ben coin in c sini bilmiyorum.Arkadasim yoblendiriyor hep.Bi merak sarip ogrenesim var ama bebeklerimden soyle kafami bosaltip birseye konsantre olamiyorum ki Hazirciyim o sebeple.Ilk firsatta ufak ufak arastirmalara baslicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…