- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.621
Ben bagisiklik baskilayici ilac kullaniyorum böbrek hastasiyimGeçmiş olsum kronik rahatsızlığın ne bende de var kemoterapi iğnesi vuruluyodum hamilelik öncesi o yüzden benim de bağışıklığım zaten düşüktü iyice düştü korkuyorum ben de.
Şimdi cümleyi formüle dökersek :Bitcoinden kazan halka arza gel. Arzdan kazan yine coine git.
Normalde coin borsadan yuksek kazandiriyor ama halka arz coinden iyi kazandiriyor.
Nasil zengün oldum 101
Eminönü yakin herhalde? Ben son 1 yilda demeyeyim evdeyim, pandemiden önce yazin gitmiştim 1.5 sene gecmis cok uzak olmasa, Avrupa yakasinda otursam daha sık giderdim Istanbulda gezilecek cok yer var gidemedigimBelli bisey icin mi gidiceksin?
Ben hep gezmeye giderim.
Tursu, kahve, yemis, sekerleme derken yine bi guzel sacar gelirim
Ooo Allah daha cok versin bereketli olsunGunaydinnnn
Bende ilk coin satisimi yaptim.Arkadas ilk deneyim icin yeterli dedi%50 kârla yaptim satisi.250 liraya neler alsam diye dusunuyorum Aktivite tahtasina bi 250 lira daha yolum var.
Gercekten yaziyorlar ya okuyorum ve bu ne demek yaa neyce konuşuyorlar modundayimBen de yaa :))
Aynen öyle ayda 1500 ediyorEkside olmaktansa azda olsa artıda olmak çok iyi. Yavaş yavaş zengin olacağız..
Bu kredi dediklerin ne kadar alirsan yüzde 3 gibi birsey veriyordu o dimi
Şimdi cümleyi formüle dökersek :
Halka arz > coin > borsa
Dimi hocam?
Giris 101 notlarimi aliyorum
Gercekten yaziyorlar ya okuyorum ve bu ne demek yaa neyce konuşuyorlar modundayimhatta ytd ne diyecektim biri acikca en altta not yazmis haaa bu dedim (yatirim tavsiyesi degildir) bas harflerine bakinca dank etti
Ay yok yaa ben sözelden anlamiyorum
Iste algida secicilik mi desek, sendeki yansimasi mi desek öyle bir sey. Ytd yi gerçekten soracaktim cevap kendiliginden geldi :) aman o bilanço kar zarar alim satim offf benden uzak dursun yaa az once de satin alma isi kitlendi moralim bozuk, onca adam var yapacak bana kitleniyor. Muhasebe islerinden biktim (kadrom.ve meslegim dışı seyler ustelik)Ben burdaki altin topiklerinde falan 2016 2017 de hep ytd görüyorum alla alla diyorum bu ne. Hic aklima gelmiyo.
Ytd bizim isyerinde year to date'dir.
Bilanco, kar zarar tablosu hazirlarken veya gidisat kontrolü yaparken yillik hedefin neresindeyiz anlamak icin bu tarihe kadar yapmamiz gerekeni hesaplariz buna da year to date deriz. Diyorum ki ya bu ne alaka
Eth ve neo..Hadi hayirli olsun
Hangisini sattin
25.26ya dayandı merdıvenBurdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Eth ve neo..
Su anda neo hala ucuyomus gerci ama olsun.Ilk adim icin fena degil
Kızlar bir şey sorucam btc Türk indirdim fakat doge yok avax yok belli paralar mı var bu uygulamada
Ben altina ALTIN demem,altin benim olmayincaAltina ne diyorsunuz simdi
Ay...şe gibi yazsa mesela,niye tavsiye olsunSen başının bir iki harfini yaz ...... Koy sonunun bir iki harfini yaz biz bulalım morcugum kesinlikle tavsiye falan değil zaten kendi müthiş zekamizla bulcaz
ytd yazinca zaten hersey serbest, tavsiye falan olmuyorBen altina ALTIN demem,altin benim olmayinca
Ay...şe gibi yazsa mesela,niye tavsiye olsun
Hocam ben yegen egliyorum ama biryandan da pencereden bakiyorum sinifa
Kızlar bir şey sorucam btc Türk indirdim fakat doge yok avax yok belli paralar mı var bu uygulamada
Neo uçuyor evet yaaa..ben dün bitcoin e girdim uzun dönemlik zeki gibi:/ tam dün dank ettim neo ya ama hesabım kitlendiEth ve neo..
Su anda neo hala ucuyomus gerci ama olsun.Ilk adim icin fena degil
Aaaa neden kitlendi hesabin noldu ki?Neo uçuyor evet yaaa..ben dün bitcoin e girdim uzun dönemlik zeki gibi:/ tam dün dank ettim neo ya ama hesabım kitlendi
Şimdi tabi 1m nin yüZde 2 si iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?