- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.561
Çok güzeller bu çiçekleri bana gönderdiğini kabul ediyorum çok beğendim teşekkür ederim çok mutlu oldum ❣❣Yaa gercekten mi
Benim bahçemde çok çiçeğim var ama hala kendime her hafta çiçek sipariş ederim.
Ama itiraf edicem en uygununu falan söylüyorum genelde. Eki Görüntüle 2778730 hatta bi de kendime not yaziyorum
Eki Görüntüle 2778732
Bak bunlar pörsümeye başlamış. Yarın da idare eder, çarşamba ennn geç perşembe hakettim yeni çiçeği
Yok anam ben zengin olamam
Sattim 31 den :))Doktorum sende ıskpl var miydi, ne yaptin?
Uşak?Türkiyede bi yozgata gitmedim, bi de karamana. Hakkari dahil hepsine gittim
Bunu okuyunca ilk düşündüğüm acaba elektrik faturası ne kadar geliyor oldu :))ben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaamm
Domates konservesinden zehirlenen bi aile haberi vardı seneler önce ben ondan beri korkuyorum bi madde mi ne oluşuyomuş sanırım tehlikeliymişBozulmaz yaa domates konservesi, bu sene az yaparsin
Aman Allahim tek tek saymis yaaa :)))Kizlatrr toplasın acikliyorum hahaha
1 adet 1 euro
1 adet 50 cent
1 adet 20 cent
2 adet 2 cent
4 adet 1 cent
Toplammmmm
1 euro 78 cent
Yürü be yesaaaaaa coin al coin alt coinlerden iota al haah
Gecenlerde youtubeda bir video izledim kumbaraya para atarak 12 bin biriktiren birini örnek gosterip iste dolar altın hisse senedi alsa daha fazla kazanirdi diye detaylica acikladi senin yaziyi okurken aklima o geldiEvde euro bulanlar, ne mutlu size!
Bir ülkenin parasını, "bunlar yenecek bu enflasyonu ben ikna oldum! " diye, dolara çevirmeden sakladım.
Yani, diyelim ki 6 dolarla, 100 birim onların parasından almışım.
Ben dedim ki, bu 100 yerel parayla, ben bi dahakine 12 dolar alırım rahat.
Tatil daha ucuza gelir bana.
Ülkede enflasyon coştukça coştu. Şimdi o 100 yerel parayla 1 dolar alıyorum ancak.
Ben de geçenlerde o paraları buldum evde.
Ne kadaaaan zeeenginsinEki Görüntüle 2779587
Bakin biraz zengünlük görün
1 dolar 27 cent 2 dime haric para edecek hic bisey yok. Burasi 10 tl etse... bir de 1 pound 20 pence var 10da buna deama siz yine de beni zengün sanın.
Allahim yaa suna bak döviz burosu gibi international takiliyorYani degeri 0.024 tl olan macar parasindan tüm bedeni yapsak neye yarar bilemedim
Masallah 230 birim toplamis gelmisim. Ne ediyo? Çiklet
Yalniz hakkimi yemisim kanada dolarim da varmis5 buna yaz
Bahreyn dinarim varmis 20 de buna.
Cok zorladim hala 50 tl etmiyor
3.5 mu?Migrosta tesaduf eseri ecowell wc kagidi 12 pk 8.57 tl buldum is cikisi 3pk yatirim yaptim
Depo tavana kadar kagit dolu halbuki
Kocaeli bolgesinde ayni urun 3.5 tl
Bizim bolgede degisiyor
Bence kontrol edip degerlendirmeye deger
Ah keske olsa valla iki gündür ayni dusuncedeyim.keske bimin online satisi olsa diye bazi seylerini seviyorumben de bim den kalpli pijama takımı beğendim ama yarın arabam muayeneye gidecekk.nasıl gidip alacağım ki online satışı da yokmuş bim in
Ahaha senin de iki kelimenden biri fakir yaakaratları düşükk.onlar da fakir işi pırlantalarrrrr
Ben 20li yaslarin basindayken de aynısını derdim hala ayni "evde kalcam tabii sokakta mi kalayım "bu arada evde kalmakkk gibi iğrenç bir deyim sanırım sadece bizim ülkemizde varr.ha bir de nedense kadınlara özgü sadeceeeeeee.erkekler hiççç evde kalmazlarrrrr
Ben 34ten 34.5 oluyorum (35e 6 aydan fazla var)Burdaki herkes kac yaslarinda?
Ben 29 bucuktan 30
Bende hala yok ama ben de 25in üstüne cikamadim goren 30a bile inanmıyorben de 29.5 dan 42 işte.henüz gencecik çiçeği burnunda bir kadınımmm.ama görünüşş 35 genetikten şanslıyımmmmm halama çekmişimmmmmm
Ay sorma 1 yilim evde geçti hayatimdan 1 sene gittiSüremiyorum yasakevdeyiz
Oh oh bi ben veremedim şu kilolari, diyetisyenle bile calistim listesini birebir uygulasam da 3 kg zor gitti o da bırakınca geri geldi zaten 18 saat aclik ve protein agirlikli ekmeksiz diyetle illa ki gider. Benim yaptigimi baskasi yapsa 10 kg verirdiKek yaptım, diyet - spor yaptım -10 kilo , direksiyon dersi aldım artık araba kullanıyorum, hayatımdaki gereksiz insanları eledim, şimdi sıra sizle yatırım uzmanı olmak varneyse çokta boş geçmemiş
Gerçekten Rabbim yasayan herkesin yardimcisi olsun ben de bir cok sehir degistirdim hepsinde de depremi yaşadım 99 depreminden sonrasi cok koymuyor bana. Yine de irkiliyoruz tabiiÇok teşekkür ederim iyiyiz bir sıkıntı yok uzun zamandır deprem olmadığı için biraz korktuk sadece..İzmirli kardeşlerimizin Allah yardımcısi olsun sürekli deprem yaşıyorlar son zamanlarda
Ben de 2 hafta önce almistim 427den simdi düştü ama ben sorun etmiyorum günlük dusunmemek lazim uzun vadeli yatırım dersen her daim kazanirsinOooff pts alsaydim keske
Benim 5 gramcigim var en yuksegi 439dan alindi.
Yani dusmesine seviniyordum az topliym ne de olsa ucar diye
Benim garanti de böyle hic el sürmüyorum digerinde de 8 bin limit var aylik 1000 civarı harciyorum maas yatinca kapatiyorum borc harc i ih bana gore degil darlaniyorumAaa taksit mi yani?
Eki Görüntüle 2779834
Sınıfın inek ögrencisi ben
Eki Görüntüle 2779837
Kız 5 gr aldim yükselmis... duraydi 1 2 ay 40 gram yapcaktim.
Töbe bismillah , millet kafayı sıyırmışŞırınga ile hamilelik
Ya kızlar ben burda huni ile hamile kalanı okudum Ben de okumustum. O yuzden bu konuya cok da sok olamadim 😅www.kadinlarkulubu.com
Ne okudum ben ya
Tövbe est
Botulizm - clostridium botulinum denen bir zehirden oluyor (okulunu okudumBunu okuyunca ilk düşündüğüm acaba elektrik faturası ne kadar geliyor oldu :))
Domates konservesinden zehirlenen bi aile haberi vardı seneler önce ben ondan beri korkuyorum bi madde mi ne oluşuyomuş sanırım tehlikeliymiş
Sevgi merhamet sadece kendinkine olmuyor dimiBiraz para kazanınca gittim bebeme bi çuval mama aldimgecen eşim bi çuval almam yarısını sokaktakilere dağıtırsın dedi haklı tabi ki dağıticam onlarda benim sokak bebelerim
Ya evet mama vermeden rahat edemiyorum sabah kalkinva ilk iş kuru mamalarını koyuyorum rahat ediyorum aklimdan çikmıs oluyorSevgi merhamet sadece kendinkine olmuyor dimibi de bir sey soracagim ben hayvan beslemekten pek anlamam ama bilen biri olduğunu dusunerek sorayim
Sokak hayvanlari icin hem kedilerin hem köpeklerin yiyebileceği mamalar var mi yoksa ayri mi alinmali? Marka olarak ne önerirsin?
Ben genelde çöp atmaya çıkarken evdeki yemekleri de bir plastik kaba koyup çöp konteynirinin yanina koyuyorum çünkü hayvanlar yiyecek arıyor ama mama daha besleyici olur diye düşünüyorum
Teşekkür ederimYa evet mama vermeden rahat edemiyorum sabah kalkinva ilk iş kuru mamalarını koyuyorum rahat ediyorum aklimdan çikmıs oluyor
Kedi maması alabilirsin kuru, ikiside yer veya biraz kedi biraz köpek alabilirsin köpek mamaları büyük oldugundan kedilere büyük geliyor tabimarka derken genelde ben açik aliyorum hem ucuz oluyor hem yemezlerse değişiyorum.
Ama petshopta sokak hayvanlarina vericemm dersen tavsiye ederler genelde tavuklu mamayi hepsi yiyor
Mama hem daha besleyici hep daha az etrafada çöp oluyor çünkü kuru bulasmıyor yiyorlar bitiyor kaba koysanda birsey olmuyor bozulma falan çok iyi oluyor
Şöyle birşey var çuvalla alirsan baya ucuza geliyor bütcene göre alinabilir mesela ben lusime 12 kilo aldım 221 tl ye ki normalde kilosu 30 tl shoplarda açık hali, bir tık daha iyi mama ama lüx mamalardan değil tabi gene de kaliteli çoğu mamaya göre felicia tahılı düşük mama ben kısır aldımTeşekkür ederimben evden pek cikmiyorum sadece çöp atmaya çıkıyorum petshoplar carsida benim bulundugum biraz daha izole o yuzden herseyi online alıyorum o yuzden marka sordum ama internette var zaten anladim ne demek istediğini
Evet internette de küçük boy alirsan cok pahalıya geliyor ben de araştırma yaptim biraz ama bilene sorup alayim diyordum senin de tavsiyenle daha iyi secim yapabilirim sanirimŞöyle birşey var çuvalla alirsan baya ucuza geliyor bütcene göre alinabilir mesela ben lusime 12 kilo aldım 221 tl ye ki normalde kilosu 30 tl shoplarda açık hali, bir tık daha iyi mama ama lüx mamalardan değil tabi gene de kaliteli çoğu mamaya göre felicia tahılı düşük mama ben kısır aldım
Gunaydin kizlaar
Yaaa ben o kdr ciktigini gormedim saka mii
Cuma 410 pts 412den aldim
Bu sabah 422 gordum diye almadim. Bakamadim da bi daha. Kayinvalideme cibörek yaptim. Sabah yaptim begenmis aksam bi daha yaptim.
altın hayatı boyunca en yuksek 536 539 falan gordu.
ve altın gordugu yerı unutmaz derler hep :)
Gunaydin esilam zengün oldun muğğ?
Saka bir yana sagligin nasil, agrin hafifledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?