Çok güzel bir TOKİ evi buldum, Ankara Sincan Temelli'de . Fotolar falan süper, emlakçı kat mülkiyet tapusunun hazir olduğunu soyledi, ailem de çok beğendi . Bakmak üzere yola çıkacağımizin önceki günü bilen birinden oranın Ankara'nın (hatta ülkenin) enn kötü yeri olduğunu duydum . Öyle kötüymüş ki oraya jandarma eşliğinde gidermiş, alan gezisine çıkan arkadaşım. Öyle kotuledi ki, orada aklıselim insan oturmaz, yanlışlıkla kiraya çıkanlar bile depozitosunu yakıp ayrılıyor falan diye. Biz de vazgeçtik
Mamak Zirvekent TOKİ'den bir ev var, bütçeme uygun. Ama şimdi de ben korkuyorum,saçma sapan bir şey çıkar diye. Açıkçası demorolize oldum epey.
Bir de ailem benim birikim yaptığımı bile bilmezdi (ne kadar maaş aldığımı da bilmezler). Onlari da heyecanlandırdım, iş yerimden izin aldım falan..böyle deyip olmayınca canım sıkıldı.
Bir de olayı anlattığım arkadaşlarımın 'iste hiç ucuza ev olur mu,olursa böyle olur' demeleri falan da canımı sıktı. Yetmedi işten ayrıldım..gerçi ayrılacağımi biliyordum. bu sorun değil, ödenmeyecek bir rakam değil çektiğim kredi, bir hafta partime çalışsam bile öderim...
Öyle işte yaa,hevesim kaçtı.
Şimdi küçük bir yilbasi tatiline çıkıp doları altını takip etmeyip dünyadan uzak yaşamak istiyorum
depresyon loading
Ama tabii hevesim her an yerine gelebilir,
Ankara Mamak Zirvekent toki hakkında bilgisi olan bana yazarsa cook sevinirim.