Allah affetsin, 839'dan 21,5 gram altın aldım
büyük bir salaklık örneği verip 30 gramimi bozdurmustum azar azar.
Üzgünüm ama ne yapayım, benim param bereketlidir. İnşallah hayrını görürüm
Tlde 7bin TL kadar param var. Onu da dolar mı yapsam acaba yine tepeden alıp? Bir haftadır alsam mı diye düşünüyorum,bir haftada bir lira arttı. Beklediğim her an zarardayim...
Bir de 33 bin TL kredi cikti bana, Ev vs almak için krediye başvuru yapmıştım. Acaba onu Cekip altin-dolar falan mı yapsam? 1200 - 1200 aylık odemeli
İşten ayrıldım , bu saatten sonra güzel ev bile bulsam yeniden işe girip yeniden sskm başlayana kadar kredi cekemeyecegim. Bu da çekmek istememdeki önemli bir sebep aslında...
Hem o arada güzel ve uygun bir ev bulursam alırım, hazır işsizim gidip gelme sıkıntım olmaz...
(İşsizim ama parttime işlerden yine az çok para kazanabilirim kendimi döndürecek kadar. En olmadı çektiğim krediden tırtıklar yine öderim kredi borcumu. Zaten güzel bir tatile gidip yılbaşından sonra iş aramaya başlayacağım)
Siz ne dersiniz hanımlar? Ödeyeceğim faiz belki 8-9 bin ama şu kurlarda zaten 8-9 bini birkaç haftada kazanıyorsun... Ekonomi düzelir dolar altın aşağı inerse de bozmam paramı, yine birikim birikimdir yani. Böyle düşünüyorum ama siz ne dersiniz??