Yatırım, Birikim

SIRDAS

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
82
0
Kızlar fikrinize ihtiyacım var 2 yaşında oğlum var yeni başladım işe okula gidene kadar çalışmayı düşünüyorum sonra 2.felan derken çalışamam birikim yapmak istiyorum ama yapamıyorum gelen gidio nereye gittiği belli değil bu ay altın yapcam diyorum maaşı alınca alışveriş felan yapıyorum harcıyorum o parayı aslında kontrolsüz biri değilim ama paran olunca ihtiyaçlrda çoğalıo sanki.şöyle bişye düşündüm 600 liralık bi kredi kartım var her ay bitane tam altın alıp 2 taksit yapsam ödesem yani en azından borcum var derim öderim kenarda bişeyim olur şöyle açıklayım bu ay bi altın alsam 2 taksit yaptırsam çünkü uzun taksit sevmem hem çabuk biter borcu hemde kenarda haşlığımda kalıo.birinin borcu bitince bitane daha alıp alıp öyle yapsam birikimimi diyorum çünkü biyere borcum olmayınca yapamıyorum kendi çapımda birikim işte

konu sahibi BES yaptırmanızı öneririm neden diyecek olursanız her ay otomatik ödeme talimatı verebileceğiniz için istesenizde istemesenizde kartınızdan veya maaş hesabınızdan otomatik olarak kesilecektir. ancak öbür türlü aman şunuda alayım bu ay olmaz gelecek ay iki tane birden alayım diyorsunuz ve birikim yapamıyorsunuz

bende daha önce oğlum içim altın hesabı açtırdım ancak birde baktımki bu ay yatırmayayım şuay yetiştiremedim derken 4 ay üst üste hesaba para aktarmamışım, sonra gidip BES yaptırdım şuan her ay düzenli kesiliyor bende hesabımı kesilen miktar üzerinden yapıyorum

Konunuz içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Doğru söylüyosun otomatik ödeme talimatı vereyim maaşım zaten bankaya yatıo kessinler ordan değilmi kızlar yoksa başka türlü biriktiremicem

Yada kızlar diyorumki 1 tane kumbara alayım heray bi çeyrek alayım atayım içine ne kartla felan uğraşcam dime bide faiz bulaşmasın istiyorum ondan.

bende hep öyle düşündüm ama maalesef kumbaraya altından ziyade beş on kuruşları atıyorum alamıyorum maalesef. keşke biri zorla kartımı alsa gidip altın alsa da bende ödemek zorunda kalsam :)

bence kartla al canım ve şuan altın çok düşük. bende pazartesi maaşımı alınca atıcam bir kısmını kenara.:44:Kart bu ay biraz fazla gelicek dokunamam

Son düzenleme:
X