- 15 Ekim 2013
- 1.198
- 2.292
- 34
-
- Konu Sahibi anderunmastisi
Yabancı Özbek ya da Türkmen bakıcılar evde, evin bir bireyi gibi yaşıyorlar. Evde her şeye destek oluyorlar. Komple evin yükünü sırtlananları tanıyorum. Bu işi yapan ve evinde yaptıran insanlar tanıyorum. İki taraf da memnun. İsim bakıcı yanlış olabilir. Yardımcı diyeyim o zaman. Sorun kalmamış olur.Bakıcı ayrı , ev işlerine yardımcı ayrı ayrı insanlar tek bir vücut değil ..
Bence öncelikle bu ayrımın farkına varmaniz gerekiyor ..
Yemek temizlik ve bebek bakimi aynı anda olsun isteyenler genelde evleniyor o kişiyle,ismi 'ev hanimligi' oluyor. Bebek bakan insandan supurgeyle ev temizlemesi , yeme yapması falan beklenmez. Adı üstünde, bebek bakıcısıYabancılar evde her işi yapıyorlar ama benim evimde çalışan kadın mutfağa girmeyecek. Yemek yapmasına gerek yok ben zaten yemek yapmayı çok severim. Onun yapacağı temizlik ve ben evde yokken bebek bakımı.
Yahu bu işi yapan insanlar var. Bizzat tanıdıklarımın evinde çalışıyorlar. Siz tanımıyorsanız yorum yapmayın.Yemek temizlik ve bebek bakimi aynı anda olsun isteyenler genelde evleniyor o kişiyle,ismi 'ev hanimligi' oluyor. Bebek bakan insandan supurgeyle ev temizlemesi , yeme yapması falan beklenmez. Adı üstünde, bebek bakıcısı
Ben çocuğumu emanet ettigim , gelişiminden , öğreniminden yeri geldiğinde canindan sorumlu tuttuğum birinin oturup yatak carsafimi değiştirmesini beklemem ..Yabancı Özbek ya da Türkmen bakıcılar evde, evin bir bireyi gibi yaşıyorlar. Evde her şeye destek oluyorlar. Komple evin yükünü sırtlananları tanıyorum. Bu işi yapan ve evinde yaptıran insanlar tanıyorum. İki taraf da memnun. İsim bakıcı yanlış olabilir. Yardımcı diyeyim o zaman. Sorun kalmamış olur.
Yok canım ya, 1 aydır arıyorum çok talep var aslında evdeki şartlar da güzel ama insan bebeği söz konusu olunca kışı kırk yarıyor, her yolu deniyor. Son 1 haftada 10 kişiye hayır demişimdir ve nedenini sorsan "sesi güven vermedi, şu kelimesini beğenmedim" zor işler. Annelerin de gelme ihtimali yok ikisi de rahatsızAh ah ben de kaybolan gencligimi ariyorum
Kuzum cidden trol konu sandim gece gece basligi goruncede buradan ne kadar guvenilir birini bulabilirsin ki?
Yatak çarşafı değiştirmeyecek zaten yatak odama da girmeyecek ütü yemek de yapmayacakBen çocuğumu emanet ettigim , gelişiminden , öğreniminden yeri geldiğinde canindan sorumlu tuttuğum birinin oturup yatak carsafimi değiştirmesini beklemem ..
Evet bir kaç kuruş gören her kim varsa bu yabancı yardımcılarin bir kanını icmedikleri kalıyor ...
Siz ister yardımcı ister Mahmut diyin zaten uyku dışında bütün işleri bekleyeceksiniz sorun yazim hatası değil zihniyet ..
Gece 2de açılınca konu kelime kargaşası olmuş. Yardımcı adı. Yukarıda düzelttim bakıcı değilYabancılar evde her işi yapıyorlar düşüncesinr nereden kapıldınız? İstanbul’da bunun için çok iyi firmalar var. Yardımcı ayrı,bakıcı ayrı.
Yooo gayet iyi tanıyorum ..Yatak çarşafı değiştirmeyecek zaten yatak odama da girmeyecek ütü yemek de yapmayacak
Ki diğer evlerde bunları yapıyorlar. Tanımıyorsanız yorum yapmayın kalabalık ediyorsunuz
Çocuğa kim bakacak bu durumda ekstra bakıcı mi alacaksiniz ?Gece 2de açılınca konu kelime kargaşası olmuş. Yardımcı adı. Yukarıda düzelttim bakıcı değil
Ne saygısız bir insansınız ya. Benim evime gelen yardımcı benden daha aktif olmadı üstüne maaş aldı. Sorun kesinlikle zihniyet ama sizinkinde. Konuma yorum yapmayın bilginiz olmayan konuda fikriniz de olmasın olmayan boş zihniyetini de al git. Senin tanıdığın kişi peygamber olsa istemem zatem sana benziyordur o daBen çocuğumu emanet ettigim , gelişiminden , öğreniminden yeri geldiğinde canindan sorumlu tuttuğum birinin oturup yatak carsafimi değiştirmesini beklemem ..
Evet bir kaç kuruş gören her kim varsa bu yabancı yardımcılarin bir kanını icmedikleri kalıyor ...
Siz ister yardımcı ister Mahmut diyin zaten uyku dışında bütün işleri bekleyeceksiniz sorun yazim hatası değil zihniyet ..
Ne saygısız bir insansınız ya. Benim evime gelen yardımcı benden daha aktif olmadı üstüne maaş aldı. Sorun kesinlikle zihniyet ama sizinkinde. Konuma yorum yapmayın bilginiz olmayan konuda fikriniz de olmasın
Anlamadıysan tekrar oku. Bakıcı değil, yardımcı. Uzayda yaşıyorsun herhalde hiç duymamışsın. Pandemi sizin ayarlarınızı iyice bozmuş herhaldeYemek temizlik ve bebek bakimi aynı anda olsun isteyenler genelde evleniyor o kişiyle,ismi 'ev hanimligi' oluyor. Bebek bakan insandan supurgeyle ev temizlemesi , yeme yapması falan beklenmez. Adı üstünde, bebek bakıcısı
Anlamadıysan tekrar oku. Bakıcı değil, yardımcı. Uzayda yaşıyorsun herhalde hiç duymamışsın. Pandemi sizin ayarlarınızı iyice bozmuş herhalde
Ses beğenmemek sizin anladığınız anlamda değil, üslubu, ses tonu, konuşması, sözleri insan hakkında fikir verir. İlk izlenim denen şey bunlardan oluşur. Gerçekten B kadar zor mu anlıyorsunuz yoksa saat gece 2yi geçti diye mi algınız zayıf. Her mesaja altyazı geçmek zorunda kalıyorum ben bir soru sordum. Önerecek tanıdık varsa söyleyin yoksa bu ne cümle kurma merakı? Evde oturmaktan bu kadar çok mu sıkıldınızSesini beğenmediğiniz için görüşmediğinizi yazdıktan sonra insanların tanısalar bile size yardımcı önereceklerini sanmıyorum. Çokça site de var zaten, sahibinden.com daki bakıcı ilanlarını inceleyebilirsiniz.
Evde oturmuyorum.Ses beğenmemek sizin anladığınız anlamda değil, üslubu, ses tonu, konuşması, sözleri insan hakkında fikir verir. İlk izlenim denen şey bunlardan oluşur. Gerçekten B kadar zor mu anlıyorsunuz yoksa saat gece 2yi geçti diye mi algınız zayıf. Her mesaja altyazı geçmek zorunda kalıyorum ben bir soru sordum. Önerecek tanıdık varsa söyleyin yoksa bu ne cümle kurma merakı? Evde oturmaktan bu kadar çok mu sıkıldınız