Merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı gibi yatılı misafirden artık bıktım usandım! 2 yıllık evliyim. Eşimin tüm ailesi yurt dışında yaşıyor. İstanbul'a geldiklerinde kimse otel vs derdine düşmeden direkt bizi arıyor. Geliyoruz diyerek. Haliyle eşim akrabalarına hayır diyemiyor. İlk başlarda sorun etmedim ama artık dayanamıyorum bu duruma. Örnek verecek olursam; geçen yaz hatırlarsınız özellikle birkaç gün aşırı sıcaktı. O eyyamı bahur olarak adlandırılan cehennem sıcağı zamanında; amcası, yengesi ve 2 yeğeni tam 11 gün bizde kaldılar. Bu sadece bir örnek. 2 yılda en az 10 kez yatılı misafiri gelmiştir eşimin. 1-2 gece olsa sorun yok, gelen gitmiyor en az 1 hafta kalıyor. Delireceğim artık. Kayınvalidem de senede bir gelir 2 ay kalır. Dün akşam da teyzesi aradı, buraya gelmeyi düşünüyorlar sanırım. Eşime konuşma detayını sorunca söylemedi öyle bir şey ama konuşmalardan anladım ben. Ben de biraz önce telefonda konuştum, öyle bir fikirleri varsa kabul etmeyeceğimi ve bir bahane bulmasını söyledim. Ne yapabilirim, gelmeyin diyemem diyor. Patlayacağım sinirden! Ben haftanın 6 günü çalışıyorum bu arada. Şu anda da işteyim hatta. Nasıl engel olabilirim ben bu yatılı misafir olayına? Misafir geldiğinde de öyle çok hizmet etmiyorum, hatta misafirlik uzayınca tavrım suratım değişiyor, kimi zaman bilerek yapıyorum bunu. Ondan da anlamıyor bunlar!