Öylesine çocuklarını ve torunlarını görmek için.Niye gelip kalıyorlar
Bir ay dört hafta ise ayda bir gelip 2 3 hafta sizde kalıyorlarsa bunlar 1 hafta kendi evlerinde yaşıyorlar o zaman bu ne ya çok mantıksızÖylesine çocuklarını ve torunlarını görmek için.
Hayır 2 ay boyunca gelmiyorlar. Geldiklerinde 2 3 hafta kalıyorlar. Bişey dediği yok halinden memnun bende bugüne kadar hiç şikayet etmedim çünkü.Bir ay dört hafta ise ayda bir gelip 2 3 hafta sizde kalıyorlarsa bunlar 1 hafta kendi evlerinde yaşıyorlar o zaman bu ne ya çok mantıksızkocan ne diyo bu işe
Valla kendi evleri gibi takiliyolar daha ne yapsınlar. Küçük bebeğim var onu emzirmek uyutmak vs için sürekli yatak odasına gitmek zorunda kalıyorum. Bunun gibi şeyler..Senin evinde seni misafir hissettirecek ne yapıyorlar mesela ?
Hayır diğer çocukları da evli ama en uzun bende kalıyorlar. Bende anlamadım nedenini.beraber yasayin bari. ne demk 2 3 hafta kalmak. cocuklari bekarmi sz bi ailesiniz. keyfen bu kdr kalmk mi olur
Evet yorucu bir durum esinle konuş tatlı tatlı bi nabzını yokla bakalım ne diyecekValla kendi evleri gibi takiliyolar daha ne yapsınlar. Küçük bebeğim var onu emzirmek uyutmak vs için sürekli yatak odasına gitmek zorunda kalıyorum. Bunun gibi şeyler..
Demk ki seni çok seviyorlar :)Hayır diğer çocukları da evli ama en uzun bende kalıyorlar. Bende anlamadım nedenini.
Daha çok Yen'i evlisiniz senede bir kere gelip kalmalarını anlarım ama bu kadar sık kalınması doğru değil sizin yaşadığınız yerde başka çocukları var mı ? Sadece sizin için mi geliyorlar.Valla kendi evleri gibi takiliyolar daha ne yapsınlar. Küçük bebeğim var onu emzirmek uyutmak vs için sürekli yatak odasına gitmek zorunda kalıyorum. Bunun gibi şeyler..
eminim ozledklernden falan kaliyolardr. dusunceszlerHayır diğer çocukları da evli ama en uzun bende kalıyorlar. Bende anlamadım nedenini.
Hayır toplam 3 çocuğu var ama dediğim gibi onlarda 1 gün kaliyosa bizde 1 hafta kalıyor.Daha çok Yen'i evlisiniz senede bir kere gelip kalmalarını anlarım ama bu kadar sık kalınması doğru değil sizin yaşadığınız yerde başka çocukları var mı ? Sadece sizin için mi geliyorlar.
Bugüne kadar ses etmeyişim bu yüzden zaten. İyiler. Kv her işi yapar. Ama Allah'a şükür ben kendime yetiyorum evde 7/24 annem bile kalsa 3 hafta ondan da rahatsız olurum sonuçta misafir ve sen hep diken üstünde oluyorsunBebeğin de varmış. Geldiklerinde sana yardimi olur kvdenin aslinda. Mesela yemek yapar bebegine bakar. Temizliğine yardim eder. BUzluğa yemek atar falan.. tabi aranız iyiyse... iyivtarafindan bak diye yazdim bunları. Ama tabiki haklisin. Bi yerden sonra insana bıkkınlık verir. Kişilik olarak nasillar peki.
En azından iyiler. Sana veya eşine cirkeflikleri fitneleri yok. Yardımcılar da en azından. Hazıra konmuyor. Sendeki nimet bna göre.. :/Bugüne kadar ses etmeyişim bu yüzden zaten. İyiler. Kv her işi yapar. Ama Allah'a şükür ben kendime yetiyorum evde 7/24 annem bile kalsa 3 hafta ondan da rahatsız olurum sonuçta misafir ve sen hep diken üstünde oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?