Yatılı kv ve kp

xSeRax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
37
22
38
32
Merhaba kızlar nacizane bir derdim var paylaşmak ve akıl almak istiyorum. 1 buçuk yıldır evliyim, eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyor 4 saatlik mesafede ve kv ile kp 2 ayda bir gelip 2-3 hafta bizde kalıyorlar. Şimdi yine bendeler ama bu sefer 1 aydan fazla kalacaklar. Ya tamam anne babadır saygı duyuyorum başımın üstünde yerleri var ama artık suyu çıktı çok rahatsız olmaya başladım eşimi de çok seviyorum ona da birşey diyemiyorum aramız bozulacak diye çünkü ailesine cok düşkün. Ben düşünmekten kafayı yiyeceğim ve en kötüsü de kimseye birşey diyememek. Kendi evimde misafir gibi oldum artık. Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım nolur bir akıl verin :(

Bu eşinin ailesi uzak olan herkesin ortak sorunu sanırım. Biz yeni evlendiğimiz zaman daha 1 aylık evliyken kv görümcem kaynım hepsi geldi 15 gün kaldı. Çok kavgalar ettik sırf surat asmışım diye ama geçti gitti işte. Erkekler bu konuda asla ikna olmuyor ve ailelerine laf ettirmiyorlar. Sana kolaylık diliyorum

Senin evinde seni misafir hissettirecek ne yapıyorlar mesela ?

Bir ay dört hafta ise ayda bir gelip 2 3 hafta sizde kalıyorlarsa bunlar 1 hafta kendi evlerinde yaşıyorlar o zaman bu ne ya çok mantıksız :-) kocan ne diyo bu işe
Hayır 2 ay boyunca gelmiyorlar. Geldiklerinde 2 3 hafta kalıyorlar. Bişey dediği yok halinden memnun bende bugüne kadar hiç şikayet etmedim çünkü.

beraber yasayin bari. ne demk 2 3 hafta kalmak. cocuklari bekarmi sz bi ailesiniz. keyfen bu kdr kalmk mi olur

Valla kendi evleri gibi takiliyolar daha ne yapsınlar. Küçük bebeğim var onu emzirmek uyutmak vs için sürekli yatak odasına gitmek zorunda kalıyorum. Bunun gibi şeyler..
Evet yorucu bir durum esinle konuş tatlı tatlı bi nabzını yokla bakalım ne diyecek

Valla kendi evleri gibi takiliyolar daha ne yapsınlar. Küçük bebeğim var onu emzirmek uyutmak vs için sürekli yatak odasına gitmek zorunda kalıyorum. Bunun gibi şeyler..
Daha çok Yen'i evlisiniz senede bir kere gelip kalmalarını anlarım ama bu kadar sık kalınması doğru değil sizin yaşadığınız yerde başka çocukları var mı ? Sadece sizin için mi geliyorlar.

Bebeğin de varmış. Geldiklerinde sana yardimi olur kvdenin aslinda. Mesela yemek yapar bebegine bakar. Temizliğine yardim eder. BUzluğa yemek atar falan.. tabi aranız iyiyse... iyivtarafindan bak diye yazdim bunları. Ama tabiki haklisin. Bi yerden sonra insana bıkkınlık verir. Kişilik olarak nasillar peki.

Üf nasıl 2-3 hafta kalıyorlar başka birinin evinde anlamam. Hiç öyle oğlumdu kızımdı falan farketmez bence. Bende evleneli 1,5 yıl oldu. Ailemden uzak yaşıyorum. Geçtiğimiz yaz gittim anneme bir hafta zor dayandım. İnsanın kendi evi gibisi yok.
Gel gör oğlunu torununu kal 3-5 gün git işte. Ne minder çürütüyosun.

Daha çok Yen'i evlisiniz senede bir kere gelip kalmalarını anlarım ama bu kadar sık kalınması doğru değil sizin yaşadığınız yerde başka çocukları var mı ? Sadece sizin için mi geliyorlar.
Hayır toplam 3 çocuğu var ama dediğim gibi onlarda 1 gün kaliyosa bizde 1 hafta kalıyor.

Bebeğin de varmış. Geldiklerinde sana yardimi olur kvdenin aslinda. Mesela yemek yapar bebegine bakar. Temizliğine yardim eder. BUzluğa yemek atar falan.. tabi aranız iyiyse... iyivtarafindan bak diye yazdim bunları. Ama tabiki haklisin. Bi yerden sonra insana bıkkınlık verir. Kişilik olarak nasillar peki.
Bugüne kadar ses etmeyişim bu yüzden zaten. İyiler. Kv her işi yapar. Ama Allah'a şükür ben kendime yetiyorum evde 7/24 annem bile kalsa 3 hafta ondan da rahatsız olurum sonuçta misafir ve sen hep diken üstünde oluyorsun

Bugüne kadar ses etmeyişim bu yüzden zaten. İyiler. Kv her işi yapar. Ama Allah'a şükür ben kendime yetiyorum evde 7/24 annem bile kalsa 3 hafta ondan da rahatsız olurum sonuçta misafir ve sen hep diken üstünde oluyorsun
En azından iyiler. Sana veya eşine cirkeflikleri fitneleri yok. Yardımcılar da en azından. Hazıra konmuyor. Sendeki nimet bna göre.. :/

Back