yatılı olarak bakıcı arayanlar bana ulaşın qwerty7784@mail.ru
herhangi komisyon uçreti almıyorum.
tabi efendim,bakıciyle nasıl anlaşırsanız one gore oluyor,ne iş yapıb yapmaması her goruşmede konuşuluyormerhaba,
cocuk bakımı yanında evişine de yardımcı oluyor musunuz?
merhabalar kusura bakmayın yorumunuzu daha yeni gordum,deneyimli olanlar en az 700 dolar istiyorlar ,deneyimsiz olanlarıda 550-600 dolara çalışıyorlar.Merhaba nargiza,benim ozelden msj hakkim yok yatili ve gunduzlu bakicilarin ucretleri ortalama olarak ne kadar su an? Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
yabanncı uyruklu olmasının özel bı sebebı varmıMerhaba Ataşehirde oturuyorum 14 aylık oğlum için yatılı yada gündüzlü y.uyruklu bayan arıyorum. ilgilenen olursa bana lütfen mesaj atınacil bekliyorum
htpinar@gmail.com
23 yaşında guleryuzlu ve dinamik Özbekistanlı bayan için iş arıyoruz.turkçesi zayıf ama inglizcesı var.
ilgilenenler mail yada özel mesaj yoluyla irtıbata geçebilirler.
Merhaba. Allah nasip ederse nisan ayinda dogum yapacağım ve ben de yabancı bir bakıcıyla anlasmak isterim. Nedenine gelince cevremden duyduğum ve internetten arastirdigim kadarıyla yabanci bakicilar ev islerini de gorevleri olarak yapiyor ve cok temiz oluyorlarmis.Disiplinli çalışıyor, işini hakkıyla yapiyorlarmis.haftada birgun izin yapip daha az ucret aliyorlarmis. Tabi genel olarak böyle. Sonucta insan bu iyisiyle de karsilasilabilir, kotusuyle de.
selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?