• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcıya ihtiyacı olanlar (istanbul)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba,
cocuk bakımı yanında evişine de yardımcı oluyor musunuz?
tabi efendim,bakıciyle nasıl anlaşırsanız one gore oluyor,ne iş yapıb yapmaması her goruşmede konuşuluyor

Merhaba nargiza,benim ozelden msj hakkim yok yatili ve gunduzlu bakicilarin ucretleri ortalama olarak ne kadar su an? Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?

Merhaba nargiza,benim ozelden msj hakkim yok yatili ve gunduzlu bakicilarin ucretleri ortalama olarak ne kadar su an? Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
merhabalar kusura bakmayın yorumunuzu daha yeni gordum,deneyimli olanlar en az 700 dolar istiyorlar ,deneyimsiz olanlarıda 550-600 dolara çalışıyorlar.

23 yaşında guleryuzlu ve dinamik Özbekistanlı bayan için iş arıyoruz.turkçesi zayıf ama inglizcesı var.
ilgilenenler mail yada özel mesaj yoluyla irtıbata geçebilirler.

Merhaba. Allah nasip ederse nisan ayinda dogum yapacağım ve ben de yabancı bir bakıcıyla anlasmak isterim. Nedenine gelince cevremden duyduğum ve internetten arastirdigim kadarıyla yabanci bakicilar ev islerini de gorevleri olarak yapiyor ve cok temiz oluyorlarmis.Disiplinli çalışıyor, işini hakkıyla yapiyorlarmis.haftada birgun izin yapip daha az ucret aliyorlarmis. Tabi genel olarak böyle. Sonucta insan bu iyisiyle de karsilasilabilir, kotusuyle de.

İstanbul Büyükçekmece'de oturuyorum. 8 aylık bebeğim var. 1 aya çalışmaya başlayacağım. İngilizce bilen bakıcı arıyorum. TErcihen bir AB dili daha bilmesi (özellikle Hollandaca) tercih sebebi. Yatılı olması sabah 7 akşam 7 çalışma saatleri açısından (işte oalcağımdan) daha kolay oalbilir. Anneme yardım edecek bebek konusunda. Çok fazla ev işi beklentim yok. Evin insanı gibi birşeylerin ucundan tutması yeter.

Yardımcı oalbilecek veya beni yönlendirebilecek olan var mı?:18::18::18::18::18::18:

Teşekkürler

Merhaba. Allah nasip ederse nisan ayinda dogum yapacağım ve ben de yabancı bir bakıcıyla anlasmak isterim. Nedenine gelince cevremden duyduğum ve internetten arastirdigim kadarıyla yabanci bakicilar ev islerini de gorevleri olarak yapiyor ve cok temiz oluyorlarmis.Disiplinli çalışıyor, işini hakkıyla yapiyorlarmis.haftada birgun izin yapip daha az ucret aliyorlarmis. Tabi genel olarak böyle. Sonucta insan bu iyisiyle de karsilasilabilir, kotusuyle de.

Merhaba,oncelikle Allah bir anda kurtarsın.
Elemana gelincede siz onu 15-20 gun onceden almalısınız ve evi,sizi tanimasına fırsat vermelisiniz.ve bu zaman içerisinde o bayanla ileride anlaşa nilecekmisınız yokmu o da anlaşılır.
İstersenşz mail le irtıbata geçersiniz daha sonra.
Saygılarla...

Back