• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcıya ihtiyacı olanlar (istanbul)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
:3:selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim, sebebi bebeğim oldu:emir_bebek: onunla uğraşırken pekde buralara girmeye zaman olmadı,ama artık ana oğul anlaşıyoruz,inşallah yardimçi olmaya çalışırım..
:126:selamle......

Merhaba acil yatılı bakıcı arıyorum yardımcı olabilirmisin ?
ozelden msj atamıyorum :(

merhaba ben 28 yaşında bir kız annesiyim 3 yaşında kızım bakıcı işi arıyorum yatlı olabilir ama kızımla kabul edicek cünkü kızımı kimyeye amanet edemem anne olan anlar benim gibi hassas düşünen ama çalıkmak isteyen anneler kücüklere abla oyun arkadaşi büyüklere kardeş olur cok akıllı bana iş verirseniz cok sevinirim yada cevrenizde olursa bana yazın lütfen sorularınızı cevaplamaya hazırım

merhaba,
Tüm ev işlerini yapacak,temizlik, ütü, çamaşır, v.s.
ayrıca 2 yaşındaki oğlumun bakımında da anneanneye yardımcı olacak birisini arıyorum.
Temiz, titiz, en önemlisi dürüst birisini arıyorum. Yatılı ya da gündüzlü olabilir. Şimdiye kadar genelde yatılı bakıcı çalıştı bizde, hepsi yabancıydı.
Referans verebilecek ve düzgün ev işi yapabilecek birisini arıyorum.
Evimiz Kadıköy, Göztepe'de.
Herkese kolay gelsin.

maili: lionliontr@yahoo.com

55 yaşındayım fakat dinç bir bayanım 3 yaşına kadar kendi kızımın kızını baktım. Güncel Ek gıda da deneyimli ve Titizim Çocukları çok seven bir Teyzeyim 2 ay alzimer lı fakat yatalak olmayan bir bayana baktım kızım rahatsızlandı yanına gitmek zorunda kaldım ayrıldım vergi dairesinden emekli gelir şefiyim lise mezunuyum şuan ataşehir kızımın yanındayım ilgilenirseniz mesaj atarmısınız teşekkürler işe 10 haziran itibariyle başlayabilirim Yaşı veya Çocuk bakımında İtinayla Çalışabilirim Özverili ve Sabırlıyım YATILI Sigara Kullanmıyorum.

05067152622

merhaba ben 28 yaşında bir kız annesiyim 3 yaşında kızım bakıcı işi arıyorum yatlı olabilir ama kızımla kabul edicek cünkü kızımı kimyeye amanet edemem anne olan anlar benim gibi hassas düşünen ama çalıkmak isteyen anneler kücüklere abla oyun arkadaşi büyüklere kardeş olur cok akıllı bana iş verirseniz cok sevinirim yada cevrenizde olursa bana yazın lütfen sorularınızı cevaplamaya hazırım

Hala iş arıyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz. zuleyhaaydin@hotmail.com

esenyurt saadetdere kiptas konutlarında oturuyorum. bebişim henüz 3 aylık ve bakıcıya ihtiyacımız var.
yatılı da olabilir, erken gelme olanagı varsa gunduzlu de olabilir.
iletişim için lütfen solutionmaster@hotmail.com mail ile bilgi verirseniz detayları konusuruz
iyigeceler

55 yaşında dinç bir bayanım Vergi dairesinden emekli gelir şefiyim bu zamana kadar alzimer lı bir bayan ve yine alzimer bipolar manik depresi bir yaşlı bayan refakat ettim çocuk bakımında da deneyimliyim ek gıda ve çocuk düzeni ve displininde iyiyim kendimin üniveriste mezunu aktif kariyer sahibi 2 kızım var ve yine bir kızımın kızını3 yaşına kadar büyüttüm ilgilenirseniz görüşmek isterim İstanbul Anadolu Yakasında yatılı çalışmak İstiyorum nalan_cakak@hotmail.com

Back