özelden mesaj attım)))
selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim, sebebi bebeğim oldu onunla uğraşırken pekde buralara girmeye zaman olmadı,ama artık ana oğul anlaşıyoruz,inşallah yardimçi olmaya çalışırım..
:126:selamle......
selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.
merhaba benim ihtiyacım var numaranızı verebilirmisiniz size nasıl ulaşabilirim?
selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.
Merhaba ev işleriylede ilgilenecek bir bakıcı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba ev işleriylede ilgilenecek bir bakıcı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
merhaba ben 28 yaşında bir kız annesiyim 3 yaşında kızım bakıcı işi arıyorum yatlı olabilir ama kızımla kabul edicek cünkü kızımı kimyeye amanet edemem anne olan anlar benim gibi hassas düşünen ama çalıkmak isteyen anneler kücüklere abla oyun arkadaşi büyüklere kardeş olur cok akıllı bana iş verirseniz cok sevinirim yada cevrenizde olursa bana yazın lütfen sorularınızı cevaplamaya hazırım
merhaba hangi semtte oturuyorsunuz..merhaba. bebeğim 4 aylık 2 ay sonra işe döneceğim. sabah 7 akşam 7 arası bakıcı arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?