Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yatılı bakıcıya ihtiyacı olanlar (istanbul)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nargiza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
432
13
318
40
selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.

Son düzenleme:
varmı yatılı bakıcıya ihtiyacı olan?

varmı yatılı bakıcıya ihtiyacı olan?

selam benim var.. su anda evimde çalışan bir kız var ama işleri çok yarım begenmiyorum.. bebeğim doğana kadar hem odasının hazırlığını yapmamda hemde ev işlerinde çalışacak biri lazım bebek ilk doğduğunda ben evde olucam agırlıklı ev işi ama çalışmaya başladığımda sadece bebekle ilgilenecek ve ben evdeysem temizlik yapıcak biri olsun istiyorum.. evim çok büyük sayılmaz 3 oda bir salon..

gerçekten sorumluluk sahibi birini istiyorum..

size özelden masaj attım

selam kızlar, uskudar ve beykoz çevresinde yatılı yada gunduzlu çalışabilecek yabancı uyruklu kıza iş arıyoruz,ilgilenen varmııııııı. buraya yada özele yazabilirsiniz.referansı var.

selam kızlar, uskudar ve beykoz çevresinde yatılı yada gunduzlu çalışabilecek yabancı uyruklu kıza iş arıyoruz,ilgilenen varmııııııı. buraya yada özele yazabilirsiniz.referansı var.

merhaba ben beykozda oturuyorum ve yatılı bakıcı arıyoruz.20 günlük bebeğim var.ilk bebeğimiz.eşim ve ben çalışıyoruz.doğum iznim bitmeden başlasın istiyoruz.

selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.

Tuzlada oturuyorum. 1 yaşındaki kızım kreşe gidiyor.Oğlum aralıkta doğacak.oğlum doğana kadar ev işleri yapacak,ben doğum iznindeyken evle ilgilenip bana yardım edecek daha sonra oğluma bakacak bir yardımcı arıyorum.Nasıl yardımcı olursunuz?

Merhaba nargiza

Ben de yatılı bakıcı arayışındayım, hala bulamadım kaç aydır Bana da yardımcı olabilir misin lütfeeennn?

selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim, sebebi bebeğim oldu onunla uğraşırken pekde buralara girmeye zaman olmadı,ama artık ana oğul anlaşıyoruz,inşallah yardimçi olmaya çalışırım..
:126:selamle......

merhabalar, 4 yaşında tam gün okula giden bir oğlum var, ikinci bebeğim mart ayında doğacak. daha önce bebek bakmış; ufak tefek ev işlerine yardımcı olabilecek, biraz türkçe bilen yatılı bakıcı arıyorum. sitemizde bir sürü özbek,türkmen, moldov vs.. bakıcı var; arkadaşsız da kalmaz :)

Merhaba

2-3 ay içinde bahçeşehir e tasinmayi planlıyoruz. Şu anda 6 aylik olan kızım için yatılı bakici arıyoruz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,
Istanbul Goztepe'de oturuyorum. Yaklasik bir ay sonra ise baslayacagim, bebegim su an 2,5 aylik. Bebegimi emanet edebilecegim, bir miktar turkce bilen yatili bakici veya sabah 8 aksam 7-7 bucuk turk bakici ariyorum.

Merhaba bende yatılı yardımcı konusunda yardım istiyorum lütfen
muge-ertas@hotmail.com

Merhaba,
Istanbul Goztepe'de oturuyorum. Yaklasik bir ay sonra ise baslayacagim, bebegim su an 2,5 aylik. Bebegimi emanet edebilecegim, bir miktar turkce bilen yatili bakici veya sabah 8 aksam 7-7 bucuk turk bakici ariyorum.
özelden mesaj attım)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…