varmı yatılı bakıcıya ihtiyacı olan?
selam kızlar, uskudar ve beykoz çevresinde yatılı yada gunduzlu çalışabilecek yabancı uyruklu kıza iş arıyoruz,ilgilenen varmııııııı. buraya yada özele yazabilirsiniz.referansı var.
selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.
merhaba ben beykozda oturuyorum ve yatılı bakıcı arıyoruz.20 günlük bebeğim var.ilk bebeğimiz.eşim ve ben çalışıyoruz.doğum iznim bitmeden başlasın istiyoruz.
selam kızlar, uskudar ve beykoz çevresinde yatılı yada gunduzlu çalışabilecek yabancı uyruklu kıza iş arıyoruz,ilgilenen varmııııııı. buraya yada özele yazabilirsiniz.referansı var.
selam kızlar yabancı bakıcılara ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz,yardımcı olurum, (istanbul çevresı) mesaj hakkım var.
selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim, sebebi bebeğim oldu onunla uğraşırken pekde buralara girmeye zaman olmadı,ama artık ana oğul anlaşıyoruz,inşallah yardimçi olmaya çalışırım..
:126:selamle......
selam kızlar kusura bakmayın uzun zamandır giremedim, sebebi bebeğim oldu onunla uğraşırken pekde buralara girmeye zaman olmadı,ama artık ana oğul anlaşıyoruz,inşallah yardimçi olmaya çalışırım..
:126:selamle......
özelden mesaj attım)))Merhaba,
Istanbul Goztepe'de oturuyorum. Yaklasik bir ay sonra ise baslayacagim, bebegim su an 2,5 aylik. Bebegimi emanet edebilecegim, bir miktar turkce bilen yatili bakici veya sabah 8 aksam 7-7 bucuk turk bakici ariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?