How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yatay Geçiş

canybudy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
129
61
298
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Karamanoğlu Mehmet Bey Üni. 2. sınıf işletme bölümü öğrencisiyim. Not ortalamam 3,48 bu sene diğer üniversiteler geçiş yapma hakkına sahibim. Anadolu Üniversitesine geçiş yapmak istiyoru. Ama aklım karısık o üniversitede de aynı şekilde basarılı olabilir miyim? Ortama ayak uydurabilir miyim ? ve derslerin farklı olmasından kaynaklı ekstra dersler almam gerekecek ve okulun 1 sene uzama ihtimali de söz konusu. Siz olasanı naparsınız ? okulun uzamasına deger mi? Özellikle Anadolu üni. de okuyan arkadaslardan yardım bekliyorum. :18:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Karamanoğlu Mehmet Bey Üni. 2. sınıf işletme bölümü öğrencisiyim. Not ortalamam 3,48 bu sene diğer üniversiteler geçiş yapma hakkına sahibim. Anadolu Üniversitesine geçiş yapmak istiyoru. Ama aklım karısık o üniversitede de aynı şekilde basarılı olabilir miyim? Ortama ayak uydurabilir miyim ? ve derslerin farklı olmasından kaynaklı ekstra dersler almam gerekecek ve okulun 1 sene uzama ihtimali de söz konusu. Siz olasanı naparsınız ? okulun uzamasına deger mi? Özellikle Anadolu üni. de okuyan arkadaslardan yardım bekliyorum. :18:

şu an okuduğum üni özel mi canım daha önce hiç duymadım da.anadoluya geçiş hakkın varsa bi saniye bile durma derim.hem ortamı hem şehri çok güzel bi yer.dersleri de bi o kadar zor.gözünü korkutmak istemem ama not ortalaman çok iyi gerkli yerde krediler fazla oluyo zaten alttan sorumlu tutulacağın ders olursa normal derslerinle birlikte alabilirsin.

O zaman kesinlikle geçmenizi öneririm. Anadolu üni hayran olunası bir kampüse sahip, eğitimi de çok iyi diye biliyorum. Bir iki bocalasanız bile bir şekilde uyum sağlarsınız. Eskişehirde yaşama fırsatınız varken kaçırmayın derim

Merhaba Arkadaşlar,

cnm bende şuan snn gibiyim Sivas ta okuyorum inşallah Afyon'a yada Burdur'a geçiş yapmayı düşünüyorum aynı düşünceler içerisindeyiz konu açacaktım ama senin konunu görünce biliyorsan sana sorayım dedim hangi derslerin sayılıp sayılmayacagını yani muafiyet durumunu ne zaman öğrenebiliyoruz _??
okulların derslerine bile tam ulaşamadım internetten hangisi kaç kredi bakamadım bunun için bildiğin bi site var mı_??
diyelim başvurduk kabul edildi o zaman açık açık deniliyor mu dönemin uzar filan diye_?

Ders alabilme işleri üniversiteden üniversiteye değişiyor. Daha önce aldığın dersleri gidecegin üniversitede kabulde edebilir etmeye de bilir. Kayıt yapıldıktan sonra kurul oluşturuluyor ve onlar o zaman belirliyormuş. Yani ii araştırmak lazım

Back