L laodike Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 1.199 103 123 Burdur 26 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laodike #1 Selamlar herkese; ben yatay geçiş yapmak istiyorum ama geçmek istediğim üniversitenin ÖSYM puanı benimkinden yüksek. sadece notun 3.50-4.00 olmasına mı bakılıyor yoksa ÖSYM puanı da gerekli mi? teşekkürler.
Selamlar herkese; ben yatay geçiş yapmak istiyorum ama geçmek istediğim üniversitenin ÖSYM puanı benimkinden yüksek. sadece notun 3.50-4.00 olmasına mı bakılıyor yoksa ÖSYM puanı da gerekli mi? teşekkürler.
L laodike Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 1.199 103 123 Burdur 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laodike #2 Yahu ne cok cevap yazmissiniz buraya arkadaslar. Yeter site kitlenir falan Bu yogun ilgiye tesekkur ederim.
Yahu ne cok cevap yazmissiniz buraya arkadaslar. Yeter site kitlenir falan Bu yogun ilgiye tesekkur ederim.
A AklinYolu1 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Ekim 2012 32.409 95.793 598 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laodike #3 laodike .!.: Yahu ne cok cevap yazmissiniz buraya arkadaslar. Yeter site kitlenir falan Bu yogun ilgiye tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla... :)) Bu konuda bir bilgim yok ama gecmek istedigin universite ile konusabilirsin. En saglikli bilgiyi onlar sana verir.
laodike .!.: Yahu ne cok cevap yazmissiniz buraya arkadaslar. Yeter site kitlenir falan Bu yogun ilgiye tesekkur ederim. Genişletmek için tıkla... :)) Bu konuda bir bilgim yok ama gecmek istedigin universite ile konusabilirsin. En saglikli bilgiyi onlar sana verir.
L laodike Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 1.199 103 123 Burdur 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laodike #4 Lucky7 .!.: :)) Bu konuda bir bilgim yok ama gecmek istedigin universite ile konusabilirsin. En saglikli bilgiyi onlar sana verir. Genişletmek için tıkla... Evet her universite kendi belirliyormus. Tesekkurler.
Lucky7 .!.: :)) Bu konuda bir bilgim yok ama gecmek istedigin universite ile konusabilirsin. En saglikli bilgiyi onlar sana verir. Genişletmek için tıkla... Evet her universite kendi belirliyormus. Tesekkurler.