- 31 Temmuz 2007
- 904
- 838
- 648
- Konu Sahibi akasya1612
-
canım hoş bı model, zaten bu model yataşın başından beri ürettıgı ve sureklı saattıgı model fakat ben yataşın başka bır koşe takımını aldım ,çok hoş duruyor benımkı gri renkte :)
Canım ben bunları alalı 1 ay oluyor fakat dugunume 1 ay daha var yanı oturulmadı ustunde :):) bu nedenle kalıtelıdır şoledır boledır dıemıcem.. ama sana şu kadarını söyleyeyım bende senın gıbı çok kararsız kalmıştım çunku nette çok şikayet vardı yataşla ılgılı... ama orada begendıgım koltuk takımını başka bır yerde begenemedım nereyı gezersem gezeyım aklım hep oradaydı :) sonunda gozumu kararttım ve aldım.. ama ınan şube çalışanları okadar guleryuzlu okadar tatlı ınsanlar kı aramızda sıcak bı bağ oluştu hatta her şube onunden geçerken onlara selam verıyorum hal hatır sorarlar... muşterıye karşı oldukça ılımlı gordum.. zaten çok eski bır fırma kalıtesız oldugunu sanmıyorum koltugun goruntusunden anlaşılıyor modernlıgı ve kalıtesı... evıme gelıp goren kız arkadaşlarım bayldılar şımdı evlensek bızde ole bışı alırız dıolar..bence al derım başka bıyerde alacagın koltugun daha saglam olacagını nerden bılebılırsın kı... ):):):)
ayy ben de gördüm bunu çok beğendimmyeni evlensem şimdi hemen alırdım..ama daha eşya değiştirmeme var..eğer oturması rahatsa al derim bence canım kullanmadım ama bi yorumyapmadan da geçemedim kusura bakma
Bence çok hoş arkadaşımda aldı 6 aydır kullanıyor gayette memnun ,bence al canım aklında kalmasın sağlamlığı şansına artık aynı marka aynı üründe bile kalite farkı yaşıyoruz malesefff :(( başka bişey alıpta pişman olmak var en azından beyendiğim modeldi aldım dersin.
Canım özel mesaj yazamıyorum,benimki yataş city köşe takımı gri renkte siyah yastıkları var...
Ben de Yataş'ın Blok-S köşe koltuğunu kullanıyorum, çok memnunum...Yataş ürünlerini tavsiye edebilirim gerçekten.
Hadi bakalımtamam canım haberdar ederm yaklaşık 30gun sonra o koltuklarda oturmaya başlayacagz :):)
2 senedir kullanıyorum bu takımı..herhangi bie sorunla karşılaşmadım..çokta kullanışlı diyebilirim yatılı misafir için..tek sıkıntım su bile dökülse leke gibi gözüküyor:95:
Ben aldım 4-5 aydır kullanıyorum ama kumaşı cidden lanet bir şey.Ne düşse üzerine yapışıyor,toz olsa dahi görünüyor.Sana tavsiyem açık renklerine bak bu koyu renk gerçekten deli ediyor insanı.Ben bütün yastıklarını da kahve yaptırdım,istersen öyle bir seçenekte var.Ya kahve ya da krem olabiliyor bütün yastıklar.Ben Avcılar E-5 üzerindeki yataştan aldım,ayrıca pufunuda aldım,onunla birlikte yatak oluyor.Ben indirim yaptırıp hepsini 1400 e almıştım ama 1700 küsürdü o zaman hepsi normalde.Bence kesinlikle markadır indirim yapmaz diyip susma indirimini de iste.He ama ben peşin para aldım annemlerin ev hediyesiydi parayı onlar peşin verince ben de peşin almıştım.
Teşekkür ederim canım ya, bu yorumlar çok içimi rahatlatıyor
Hadi bakalım
Canım çok teşekkür ederim, farklı kumaş seçenekleri tercih edilebiliyormuş, ben süet olanı gördüm ama kumaş da yapılabiliyormuş isteğe göre.. Seninki de süet sanırım, su leke yapabildiğine göre.. Bana süet daha kullanışlı olur, rahatça silinir gibi geliyordu ama yanılıyor muyum? Ben master acı kahve düşünüyorum renk olarak süet kumaştan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?