• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yataş Boogie Köşe Koltuk

akasya1612

Her gün yeni bir başlangıçtır..
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Temmuz 2007
904
838
648
Merhaba arkadaşlar, bu köşe takımını çok beğeniyorum.. İçinizden alanlar olmuştu daha önce, şu ana kadar kullanım olarak bir sorun çıkardı mı merak ediyorum.. Yataş ürünleri ile ilgili son zamanlarda biraz fazla şikayet yazılmış, sağlamlık-içine çökme vb. konularda.. Böyle bir durumla karşılaştınız mı yataş köşe takımları kullanan arkadaşlar.. Fikirlerinize göre alacağım.. Hepinizden destek bekliyorum :70: çok teşekkür ederim :71:

$YATA-B~1.JPG

resmi bu canım..

Hiç önerisi olan kimsecikler yok mu ya :(( Yataş kullanıcıları nerelerdesiniz......:26:

canım hoş bı model, zaten bu model yataşın başından beri ürettıgı ve sureklı saattıgı model fakat ben yataşın başka bır koşe takımını aldım ,çok hoş duruyor benımkı gri renkte :)

canım hoş bı model, zaten bu model yataşın başından beri ürettıgı ve sureklı saattıgı model fakat ben yataşın başka bır koşe takımını aldım ,çok hoş duruyor benımkı gri renkte :)

Çok sağol canım ya, nihayet 1 adet daha kullanıcı bulabildim :36: Ne kadar zamandır kullanıyorsun, herhangi bir sorun var mı, çökme-kırılma vb. oldu mu kullandığın modelde? Sorunlara karşı firmanın politikası nasıl dersem bir de ayıp olur mu :27: Çok teşekkür ederim tatlım, bu takımı çok istiyorum ama netteki şikayetler de aklımı karıştırıyor, en sağlıklısı kullanan birinden bilgi almak..

Canım ben bunları alalı 1 ay oluyor fakat dugunume 1 ay daha var yanı oturulmadı ustunde :):) bu nedenle kalıtelıdır şoledır boledır dıemıcem.. ama sana şu kadarını söyleyeyım bende senın gıbı çok kararsız kalmıştım çunku nette çok şikayet vardı yataşla ılgılı... ama orada begendıgım koltuk takımını başka bır yerde begenemedım nereyı gezersem gezeyım aklım hep oradaydı :) sonunda gozumu kararttım ve aldım.. ama ınan şube çalışanları okadar guleryuzlu okadar tatlı ınsanlar kı aramızda sıcak bı bağ oluştu hatta her şube onunden geçerken onlara selam verıyorum hal hatır sorarlar... muşterıye karşı oldukça ılımlı gordum.. zaten çok eski bır fırma kalıtesız oldugunu sanmıyorum koltugun goruntusunden anlaşılıyor modernlıgı ve kalıtesı... evıme gelıp goren kız arkadaşlarım bayldılar şımdı evlensek bızde ole bışı alırız dıolar..bence al derım başka bıyerde alacagın koltugun daha saglam olacagını nerden bılebılırsın kı... ):):):)

Canım ben bunları alalı 1 ay oluyor fakat dugunume 1 ay daha var yanı oturulmadı ustunde :):) bu nedenle kalıtelıdır şoledır boledır dıemıcem.. ama sana şu kadarını söyleyeyım bende senın gıbı çok kararsız kalmıştım çunku nette çok şikayet vardı yataşla ılgılı... ama orada begendıgım koltuk takımını başka bır yerde begenemedım nereyı gezersem gezeyım aklım hep oradaydı :) sonunda gozumu kararttım ve aldım.. ama ınan şube çalışanları okadar guleryuzlu okadar tatlı ınsanlar kı aramızda sıcak bı bağ oluştu hatta her şube onunden geçerken onlara selam verıyorum hal hatır sorarlar... muşterıye karşı oldukça ılımlı gordum.. zaten çok eski bır fırma kalıtesız oldugunu sanmıyorum koltugun goruntusunden anlaşılıyor modernlıgı ve kalıtesı... evıme gelıp goren kız arkadaşlarım bayldılar şımdı evlensek bızde ole bışı alırız dıolar..bence al derım başka bıyerde alacagın koltugun daha saglam olacagını nerden bılebılırsın kı... ):):):)

Canımmmmmm, öncelikle şimdiden tebrik ederim seni.. Bir ömür boyu o yataşcıklarınızı eskitemeden beraber çok mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah.. Benim de aklıım hep bu takımda işte.. Bütün dekorasyonumu da ona göre yaptım aklımdan.. Dediğin çok doğru, başka bir takımın daha kaliteli olabileceğini bilme şansım gerçekten yok.. Ben de gözümü karartacağım inşallah bakalım..

ayy ben de gördüm bunu çok beğendimmyeni evlensem şimdi hemen alırdım..ama daha eşya değiştirmeme var..eğer oturması rahatsa al derim bence canım kullanmadım ama bi yorumyapmadan da geçemedim kusura bakma:77:

Bence çok hoş arkadaşımda aldı 6 aydır kullanıyor gayette memnun ,bence al canım aklında kalmasın sağlamlığı şansına artık aynı marka aynı üründe bile kalite farkı yaşıyoruz malesefff ::((( başka bişey alıpta pişman olmak var en azından beyendiğim modeldi aldım dersin.

ayy ben de gördüm bunu çok beğendimmyeni evlensem şimdi hemen alırdım..ama daha eşya değiştirmeme var..eğer oturması rahatsa al derim bence canım kullanmadım ama bi yorumyapmadan da geçemedim kusura bakma:77:

Çok sağol canım ya, daha önce denediğimde oturması falan çok rahattı ama tabi tam olarak test edecek kadar oturamıyorsun üstünde.. Önceki koltuk takımımı da çok beğenmiştim x markalı, mağazada denemesi vs. herşey iyiydi, evde kullanmaya başlayınca 1-2 günde bir baktım koltuktan düşüyoruz.. Meğerse minder kumaşlarındanmış.. Kullanmayınca uzun süreli anlayamıyorsun da işte.. Şans işte..:71:

Bence çok hoş arkadaşımda aldı 6 aydır kullanıyor gayette memnun ,bence al canım aklında kalmasın sağlamlığı şansına artık aynı marka aynı üründe bile kalite farkı yaşıyoruz malesefff ::((( başka bişey alıpta pişman olmak var en azından beyendiğim modeldi aldım dersin.

Teşekkür ederim tatlım, ciddi bir sorun olsa bu kadar zamanda arkadaşının bir yakınması olurdu diye düşünüyorum.. Üstte yazdığım gibi bu kez çok fazla şansa bırakmak istemiyorum, en azından önerileri dikkate alayım diyorum canım ya.. Ama arkadaşının memnun olması içimi rahatlattı :71:

Canım özel mesaj yazamıyorum,benimki yataş city köşe takımı gri renkte siyah yastıkları var...

Hadi bakalım, sen kullandıkca yorum yaparsın :nazar: Benim ev değiştirmeme nerden baksan 3 ay var.. O zamana kadar daha net bilgi edinmiş oluruz.. :71:

Ben de Yataş'ın Blok-S köşe koltuğunu kullanıyorum, çok memnunum...Yataş ürünlerini tavsiye edebilirim gerçekten.

2 senedir kullanıyorum bu takımı..herhangi bie sorunla karşılaşmadım..çokta kullanışlı diyebilirim yatılı misafir için..tek sıkıntım su bile dökülse leke gibi gözüküyor:95:

Ben de Yataş'ın Blok-S köşe koltuğunu kullanıyorum, çok memnunum...Yataş ürünlerini tavsiye edebilirim gerçekten.

Teşekkür ederim canım ya, bu yorumlar çok içimi rahatlatıyor :71:
tamam canım haberdar ederm yaklaşık 30gun sonra o koltuklarda oturmaya başlayacagz :):)
Hadi bakalım :nazar::nazar::69:

2 senedir kullanıyorum bu takımı..herhangi bie sorunla karşılaşmadım..çokta kullanışlı diyebilirim yatılı misafir için..tek sıkıntım su bile dökülse leke gibi gözüküyor:95:

Canım çok teşekkür ederim, farklı kumaş seçenekleri tercih edilebiliyormuş, ben süet olanı gördüm ama kumaş da yapılabiliyormuş isteğe göre.. Seninki de süet sanırım, su leke yapabildiğine göre.. Bana süet daha kullanışlı olur, rahatça silinir gibi geliyordu ama yanılıyor muyum? Ben master acı kahve düşünüyorum renk olarak süet kumaştan.. :71:

Ben aldım 4-5 aydır kullanıyorum ama kumaşı cidden lanet bir şey.Ne düşse üzerine yapışıyor,toz olsa dahi görünüyor.Sana tavsiyem açık renklerine bak bu koyu renk gerçekten deli ediyor insanı.Ben bütün yastıklarını da kahve yaptırdım,istersen öyle bir seçenekte var.Ya kahve ya da krem olabiliyor bütün yastıklar.Ben Avcılar E-5 üzerindeki yataştan aldım,ayrıca pufunuda aldım,onunla birlikte yatak oluyor.Ben indirim yaptırıp hepsini 1400 e almıştım ama 1700 küsürdü o zaman hepsi normalde.Bence kesinlikle markadır indirim yapmaz diyip susma indirimini de iste.He ama ben peşin para aldım annemlerin ev hediyesiydi parayı onlar peşin verince ben de peşin almıştım.

Ben aldım 4-5 aydır kullanıyorum ama kumaşı cidden lanet bir şey.Ne düşse üzerine yapışıyor,toz olsa dahi görünüyor.Sana tavsiyem açık renklerine bak bu koyu renk gerçekten deli ediyor insanı.Ben bütün yastıklarını da kahve yaptırdım,istersen öyle bir seçenekte var.Ya kahve ya da krem olabiliyor bütün yastıklar.Ben Avcılar E-5 üzerindeki yataştan aldım,ayrıca pufunuda aldım,onunla birlikte yatak oluyor.Ben indirim yaptırıp hepsini 1400 e almıştım ama 1700 küsürdü o zaman hepsi normalde.Bence kesinlikle markadır indirim yapmaz diyip susma indirimini de iste.He ama ben peşin para aldım annemlerin ev hediyesiydi parayı onlar peşin verince ben de peşin almıştım.

Teşekkür ederim canım, kumaş alternatiflerini değerlendireceğim ama gönlümde kahve ve krem kombinasyonu var.. Açık renklere eşim ve kedim sağolsun :)) çok sıcak bakamıyorum.. Kapkara bir kedim var ve onun tüylerini açık renk bir koltukta düşünemem :53: Şu an zaten kampanyada temmuz sonuna kadar, 1200 tl. fiyatı.. Benim için en düşündürücü yanı, koltukların çökme vs. gibi iskelet yapısına bağlı göremediğimiz, ancak kullandıkca ortaya çıkan sorunlarının olup olmadığıydı.. Şu ana kadar bu yönde olumsuz bir bilgiye rastlamadım en güvenilir bilgi kaynağım kk dan.. Sanırım senin de o yönde bir sıkıntın yok :71:

Teşekkür ederim canım ya, bu yorumlar çok içimi rahatlatıyor :71:

Hadi bakalım :nazar::nazar::69:

Canım çok teşekkür ederim, farklı kumaş seçenekleri tercih edilebiliyormuş, ben süet olanı gördüm ama kumaş da yapılabiliyormuş isteğe göre.. Seninki de süet sanırım, su leke yapabildiğine göre.. Bana süet daha kullanışlı olur, rahatça silinir gibi geliyordu ama yanılıyor muyum? Ben master acı kahve düşünüyorum renk olarak süet kumaştan.. :71:

valla canım benimki koyduğun resimdekinin aynısı renk olarak koyu kahve yani..pufuda var..evet suet gibi kumaşı ve temizlemesi pekte kolay değil:25: leke önce geçmiş gibi görünüyor kuruyunca geri geliyor:14:

Back