Anket Yatarken saçınızı açar mısınız, yoksa toplar mısınız?

Yatarken saçınızı açar mısınız, yoksa toplar mısınız?

• Ankete Katılan
    436
ben toplayıp yatamıyorum ya çok basım agrıyor sonra..gerçi zaten şimdi kestirdim gayet kısa olduklarından toplanmıyor bile(:

çok sıcak tam tepede kıvırıyorum sacımı bazende dedikleri gibi sıkıntı yapıyo acıyorum sonra

Genel de açarım. Ama bu sıcaklar da açıpta yatmanın imkanı yok zaten.Mecbur topluyorum.-tatlicadiarzu-

Bende toplarim acik yatamam hiç...Ehh uzunda sayildigi için acik rahat olmuyor uyumak için..

tokadan rahatsız olduğum için açık uyurum. bu seferde saçlar sarılır boğazıma:))) öyle yuvarlanıp gidiyom işte:)

ben toplarım saçlarım belime kadar gece ağzıma gözüme giriyo bide korkuyorum boğulcam diye topuz yapıp lastikle tutturuyorum

kesinlikle açık uyurum toplu uyuyamam imkansız sabahları cadı gibi uyanıorum bu yüzden hihi

gündüzleri hep açıktır asla toplamam. fakat yatarken muhakkak ince bir tokayla tuttururum. rahatsız oluyorum yastıkla arama saç girince :)

7/24 toplu gezerim evde dışarı çıkarken açıktır bir tek fönlü yada maşalı çıkarım ztn dışarıda. Evdede başım ağrıyınca açarım. Gece özellikle yaz geceleri toplamadan uyuyamam, eşimde rahatsız oluo ztn.

ben toplarım genelde daha doğrusu toplamak isterim ama saçım rahat etsin dye eşim açtırır saçlarım kıvrcık ve açık bırakıncada sabah hem kabarmış oluyor hem birbirine giriyor zaten taramak eziyet.. Ama eşimin zoruyla açıyorum işte...

Back
X