Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Ne almış
Benim adam hala seni mutlu edecek bi şey aldım yatakta görürsün diyo söylemiyo meraktan çıldırdım. ne alsa yatakta mutlu olurum anlamadım

Bence hiçbir şey yapma sadece süslen ve eve geldiğimde dudişten küçük bir öpücük kondur ve elindekileri alıp işine bak o peşinden gelir zatençok utandım

Aman zTen çıldıracak yer arıyorlar
Damacana gorseler hallenen ınsanlar bunlar, bide zahmete mı gırceksin

Patılerının ustune yatmıs
Sahibini bekleyen köpek gibi o ne öyle

Saglam adamsın fılan bıraz erkeksi değil mi ya
Sokakta kaldırımda dikilip
saglam adamsın bro deyip eş zamanlı arkadasının omzunu sıkan oglanlar gibi

Değişik fantazi kostümleri al eşin TV izlerken git odanıza müzik aç yüksek sesli merak edip geldiğinde seni dans ederken bulsun ama sen görmezden gel devam et sonrası gelir
Vücut çorabı olabilir veya özel bölgesi açık şeffaf mayo yada ne bileyim süper mini dekolteli dar gecelik te iş görür...basit ama işe yarar tüyolardir bunlar es geçme
Baktın hicbirini yapasın yok eşinde yorgun gelmiş işten senle alakası yok webten sipariş vereceğim de aç sexi iç çamaşırı platformunu beraber seçin dibine gir iyice kokunu alsın birazda göğüs dekoltesi olsun ki gözleri kaysin
Yada koltukta TV izlerken git yanına hicbirsey söylemeden direk başla orala hiçbir erkek buna hayır demez zaten...
Ya ne bileyim libodosu yüksekse bir erkegin her türlü işin ucu yatakta biter

ayneen :) bazen sen kaçarsın o gelir yine yatakta biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…