yatak tavsiyesi..

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
merhabalar,

evleneli 6,5 yıl oluyor. mobilyanın hediyesiydi yatağımız. bilindik bişi değil.

hep üzerine yün yatak koyarak kullandım 2-3 yıldır rahatsız ediyordu zaten de artık dayanılcak gibi değil. üzerine koyduğum yatak vs de fayda etmiyor her gün sırt ağrısı hergün yorgun uyanma :(

bütçmde çok müsait değil ama orta karar bişi almak zorundayım sanırım artık. zaten yoğun çalışıyoum hiç değilse gece iyi dinlenip dinç kalkayım istiyorum.

özetle çok pahalı olmayan dinlendiren bir yatak tavsiyesine ihtiyacım var.

merhabalar,

evleneli 6,5 yıl oluyor. mobilyanın hediyesiydi yatağımız. bilindik bişi değil.

hep üzerine yün yatak koyarak kullandım 2-3 yıldır rahatsız ediyordu zaten de artık dayanılcak gibi değil. üzerine koyduğum yatak vs de fayda etmiyor her gün sırt ağrısı hergün yorgun uyanma :KK43:

bütçmde çok müsait değil ama orta karar bişi almak zorundayım sanırım artık. zaten yoğun çalışıyoum hiç değilse gece iyi dinlenip dinç kalkayım istiyorum.

özetle çok pahalı olmayan dinlendiren bir yatak tavsiyesine ihtiyacım var.
Idasi tek gecerim. Gecen mayista 3 adet yatagiyla birlikte baza aldik. Ne sert ne yumusak cok memnunum.

yatagın ortalama ömrü 7 yıl zaten sizde buna yaklasmıssınız yumusak bir yatak kullanıyorsanız orta sert bir yatak tercih edebilirsiniz ben yatsan da calısıyorum mutlaka deniyerek yatagınızı secin en az bir 10 dk müşterilerimizin gözlerini kapatıp kendilerini evlerindeymiş gibi hissedip yatak secmelerini öneriyoruz

Back