Merhaba hanımlar sorunum şu ki 12 yılllık kullandıgım yatak.
Taşındıgımızda yan koydukları için bir tarafı tumsekte kaldıgı için bir taraf aşşagıda bir taraf yukarıda dengesiz oldu.
Paramız olmadıgı için alamadık derken döşek vardı eskilerden kalan hiç kullanmadıgım biraz ufak da olsa onu koydum bu sefer düz oldu ama bana iyi gelmiyor
Yıllardır bel agrısı sorunum var ayrıca son günlerde hep yorgun bitkin ,halsizim ,bel agısına boyun da eklendi.
Sekiz saat yatmama ragmen uykusuz gibiyim ,aşırı yorgunluk hali hiç uyumamamış gibiyim.
Hanımlar bunlar yataktan mı yoksa başka rahatsızlıktan mı acaba.
Eşimle aramız bayadır limoni benim yorgunlugumu da bahane edip laf söylüyor.
Yatak önerisi de alabilirim teşekkürler.
Yatak sorunu başlığını görünce başka bir konu içeriğiyle karşılaşıcam sandım.Sonuç: içim fesatmış
Yatak olarak istikbal ametist yatağı(marka vermek yasak değildir inşallah) öneririm.Sırt ağrısı bel ağrısı boyun ağrısı kalmadı bende.Fiyat şu an nedir bilemiyorum biz alırken pahalıydı biraz ama değdi doğrusu.
Yatak sorunu başlığını görünce başka bir konu içeriğiyle karşılaşıcam sandım.Sonuç: içim fesatmış
Yatak olarak istikbal ametist yatağı(marka vermek yasak değildir inşallah) öneririm.Sırt ağrısı bel ağrısı boyun ağrısı kalmadı bende.Fiyat şu an nedir bilemiyorum biz alırken pahalıydı biraz ama değdi doğrusu.
Bellonanin cift taraflı yatagini aldim ben boyun ve sirt agrim icin.sert ve yumusak tarafi var duruma gore ceviriyorum.maddi olarak duzeldiginizde tavsiye ederim.
Boyunda ki agrilar evet yorgun uyanma sebebi oluyor
Bence yataktan kaynaklanıyor. Benim bel fıtığım var, başka bir yerde bile yattığım zaman çok etkiliyor, gün içinde huzursuz ediyor resmen. Çok bir bütçeniz yoksa hkm yatak diye bir marka var, bel için özel ortapedik yatağı 1200₺ye almıştım 1.5 sene önce. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun bu arada, bel ağrısı insanın gün içerisindeki yaşam kalitesini etkiliyor gerçekten..
bence yataginizi degistirin zaten yataklarin ömrü yaklasik 10 yil. En gec 10 yildan sonra degistirilmeli (Cok kaliteli bir yatak ise 10-14 yil arasi, normal standart bir yatakta ise 5-8 yilda degistirilmeli)
Yatağım kaliteliydı o zamankine göre bugun gititm bütçeme göre baktım evshoptan ortepetik ,yarı uzandım hatta belim felan çıtırdadı resmen o da stokta yokmuş eşim alalım dedi cüzi taksitle ödeyecegiz.Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Yatak cok onemli...calisiyor musun? Belli hareketli surekli yaptiginda kireclenme olabiliyor..surekli oturmak vs. Fizyoterapiste git istersen inkanin varsa manuel terapistte olabilir..