bende kullanışlı olmayan bir örtüye açıkçası 200 liradan fazla vermem. alan arkadaşlar sürekli kullancaksa eyvallah ama öyle nakışlı payetli süslü şeyleri sevmiyorum bana sürekli yıkanmaya müsait şeyleri kullanmak daha mantıklı geliyor. taç'ın fabrika satış mağazasında 100-200 arası çok güzel gündelik örtüler var. ilgilenenlere duyurulur.
ben 2007 perdesi yatak örtüsü tülü 650 aldım taçtan şimdi alınabileceğini sanmıyorum lila renkte almıştım siz siz olun sözlü yada nişanlıyken yavaş yavaş herşeyinizi alın yoksa evlendikten sonra hep sonraya kala kala alınmıyor iyiki almışım şimdi olsa o paraya alamazdım:teytey:..
ya arkadaşlar anlamadım ben de mi bi anormallik var
evlenirken aldığım yatak örtüsünü ilk bi kaç ay kullandım sonra sürekli aç kapa gına geldi. hele bi de yastıkları yokmu işe yaradığı da yok.kılıfları abiye gibi bişey onda yatılmazda zaten.yani güzel görüntü falan takmıyorum artık.sonra kaldırdım şimdi yatağı pikeyle kapatıyorum.yastıklarım da da klasik kılıflar.çok daha pratik.
artık hep süsten yana değil kullanılışlıktan yanayım.
canım insan bıkıyor zaten kullanırken her akşam kaldır ben yazın pike kullanıp yıkayıp kaldırıyorum sadece kışın yada misafir geleceği zaman kullanıyorum zaten nevresiminde güzelse gerek kalmıyor örtmeye sadece elti görümce falan gelince ser evett ya yastıklar adamı deli ediyor kaldır topla yatılmaz tabide sempatiksalakcinni kafayı yiyoruz valla kaydirigubbakcemile3
yazık günah bi örtüye 700 lira verilir mi hiçç..ilk evlendiğiniz amanalrd akullanılıyor ondan snra kaldırıyorsun torbasına kırk yılda bir seriliyor çünkü uğraşılmıyor sürekli sürekli ser..bi dünya para verıyorsn br de günlk örtü gibi kullanamz kı ınsan kullanmaya kıyamazz.elartta 250-300 e süper örtüler vr internet istesınde fiyatlarıyla beraber katalog da vr :)
ben de taç dan beğendım 350 tl ye çok şıktı. ama daha makül fiyatlısını bulursam onu alırım sonucta cok kullanılacak bısey deıl. ben nevresım takımlarını kalıtelı almayı daha mantıklı buluyorum.