Yatak örtünüzü ne kadara aldınız ve markası ne?

taç'tan aldım ben ..

indirimdeydi.bir ay önceee .89 ytl 'ye aldım

herkess cok begendıı kaydirigubbakcemile2

Ben 2 sene önce taç in mağazinda 750 e sormuştum
mahmutpaşa ya gittim ayni ürün yine taç.250 ytl aldim

kızlar ben internetten kopyalamadım resmi. eve gidince de çekemem çünkü eşyalarım gitti muğlaya. ama bellonanın sitesine girerseniz orda var romance olması lazım adı. kırmızı yatak örtüsü.
bir de yarın bime geliyormuş 65 ytl resmine bakınca güzele benziyor ama iyimidir bilmiyorum.

ben yataştan almıştım şubat ayında 130YTL 12 taksit
tafta üzeri pullu bordo renkli, çok memnunun, bir tane de annem dikmişti dönüşümlü olarak kullanıyorum
arkadaşlara katılıyorum, bence de ya ne o öyle 1000YTl ler 800ler falan inanın onunla başka bir eksiğinizi giderirsiniz..
insan yataya kıyamıyor üzerine (benimki ucuz ona rağmen), her gece topla yere koy veya ayak ucunda bir sandığa, yat kalk topla ben seviyorum uğrşmayı ama ancak hafta sonları vaktim oluyor..
çok abartmayın derim ben

160 YTL ye Temmuz 2007 de TAC ın internet sitesinden aldım. Mükemmel.. Kullanıyorum ve çok hoş

valla bu tarz seylere ayyy markalı olsun su kadarlık olsun dıye hıc takıntım yok valla ceyızlık esylara satan yerlerde aldım ıste hosuma gıden modellerı yatak ortusu pıke fılan

kızlar gıttım bugun taca 750 olmus 1ayda yaa delırcem nıe bukadr pahalı oluyo benım begendıgım gelınmlık gıbı bısı yanları fırfır hep ustu gupür ama ona cok benzeyen yıne beyaz renk bı yatak örtusu begendım oda tacın 600mılyon onu almayı dusunuyorum 150 mılyon fark az degıl sonucta ılgınız ıcın cok tşk edrm arkadaslar cok sagolun ya bıde 4tane cıft kısılık nevresım takımı yetermı??

bence türkiye gibi bir ülkede herşey okadar ucuzken 1 yatak örtüsü 700 ytl çok pahalı bence istikbalın alabilirsin yıllarca hiç birşey olmuyor .yani bize türkiyeden getirip satıkları halde o paraya hatta 300 -400 ytl ye türkiyede nasıl 700 ytl e olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…