- 15 Eylül 2014
- 220
- 37
-
- Konu Sahibi _Sevdamxx_
bende 3-4 gündür yatak odası derdiyle boğuşuyorum...
dolapların sadece görseline özenmişler resmen, içlerinde doğru düzgün bölmeler yok...
baktıkça hep moralim bozuldu, hiç tam anlamıyla içime sinen bir şey bulamadım ...
modeliniz hoş görünmüyor,
komple aynayı neden istemiyorsunuz? temizlik açısından mı ?
Bizde herşeyde anlaştık, birtek yatak odasında anlaşamadık. Gerçekten de zor işler, bir de ayrı ayrı yerlerde olunca daha zor.
Bende beğenmedim zaten, o başlığını beğendi.
Yattığım odada ayna sevmiyorum, nereye koysak farketmez ayna beni rahatsız edecek. Tek taraflı olsa belki bi nevi ama iki tarafı da ayna...
Bellonada içime sinen 3-4 Model var ama yakından bakmam incelemem lazım...
Doğtaştada şunu beğendim ama işte netten bakınca farklı oluyor :) anca bakıyorum. Bunlara da baza olmaz herhalde ayaklı oldukları için, bazayı da herkes tavsiye ediyor... Amaaan iyice kafam karıştı
http://dogtas.com.tr/yatak-odalari/yatak-odasi/fresno-yatak-odasi
baza olmazsa olmaz :)
o konuda tavsiye verenler haklı...
bir çok şeyi saklama imkanı sağlıyor, dolaplara sığmayan her şey rahatlıkla koyarsınız yatağın altına..
kesinlikle bende çok karışığım..
işin içinden çıkamıyorum ve kısa bir sürem var.. karar vermek zorundayım artık ...
ama olmuyor
Nişanlım da diyor, gelinliğini nereye koyacaksın? :) Evlenenler oraya koyuyor, baza şart
Mağazaları falan gezdin mi? Model açısından bi düşüncen var mı? Ve düğün ne zaman hayırlısıyla?
nişanlınız haklı :)
evet mağazaları gezdik, istikbal, bellona, mondi, ipek buralara baktık...
düğün Ağustos da nasipse..
nişanlımla farklı şehirlerde yaşıyoruz, şimdilik izne geldi bulunduğum şehre ve mobilyalara karar vermemiz gerekiyor, kendisi döndüğü zaman alacak ve artık evimizi düzmeye başlayacak..
ama işte seçemiyorum...
tayin durumları var bizde, dolayısıyla sabit bir ev olmayacak, o yüzden mobilyaları kullanışlı ve daha küçük ebatlarda arıyorum...
bir de taşınacaklar için sürgülü kapıyı tavsiye etmiyorlar, kapaklılar daha kolay kuruluyormuş..
ama kapaklı modellerin de iç kısımları hiç hoşuma gitmiyor, çekmece bile yok içlerinde...
o kadar boş ki ....
sıkıntı içindeyim.. sürgü olursa taşınmada sıkıntı yaratacak, kapak olursa içlerinde doğru dürüst bir şey koyamayacağım...
bir fikrim yok...
bellonada uygun fiyatada var orta fiyatada pahalı fiyatada..biz baktığımızla eşimle ilk önce komodinlerin üstlerinde siyah damperli cam olan bayaz bir takım beğenmiştik..çok gösterişli olduğu için sonra vazgeçtim çatı katına kuracağım için 1000 tl ucuz olan bir takım almıştım ama severek aldımŞimdiden hayırlı uğurlu olsun, aynı ayda gelin oluyoruz :)
Bizde herşeyi kendimiz yapacağımız için, daha doğrusu büyük kısmını - hem uygun hem de güzel şeylere baktık. Bellona çok pahalıdır diye girmedik - keşke girseymişiz :) İstikbaldekileri hem pahalı hem standart bulduk - beğenmedik modelleri...
Bellonadaki yatak odalarını beğenmedin mi? Bende sürgülü kapı istemiyorum, Kapaklı istiyorum - belki bizim de 1-2 sene sonra ev alma durumumuz olabilir, o mobilyalar hep taşınacak yani az biraz aynı durumdayız. Bellonadakilerin hepsinde hem sürgülü hem kapaklı seçenek var ama içlerini iç hacimlerini görmedim ama Venturo Yatak odasının gardolabında çekmeceler de var. Biz aynı modelin çakmasını (öyle diyim) Modalife de gördük, Bellonadaki 8-9 milyar demişti satıcı, Modalifedeki model olarak güzeldi ama kalitesinin kötülüğü hemen göze çarpıyordu dolap kapaklarında falan. Bellonaya baktığımda internetten, bana göre iyi bir fiyat çıktı ortaya... Eğer yakınında varsa ve tarzınsa Bellonaya tekrar bak derim... Hem bizim kendi evimizde (Baba evinde) Senelerdir kullandığımız Bellona mobilyaları var, yenisini aldığımızda eskisini verdik yenisinde baya bi indirim yaptılar ve hep yardımcı oldular. Ama işte yatak odaları nasıl bilmiyorum...
Merhaba Kızlar,
Nişanlım ve ben Yatak odası konusunda çok kararsızız. Ben beyaz istiyorum, O modern Takımlara bakıyor. İder Mobilyadan beğendi birtane, bende Komple Aynalı Gardolap istemiyorumdeğiştirme imkanı da yokmuş. Onun beğendiği bu ama içime sinmedi
Eki Görüntüle 1508785
Şuan ayrı Ülkelerdeyiz, Ağustosta Düğünümüz var ve Yatak odası seçmek için 1 ay vaktimiz olacak. Ben Bellona'dan birkaç model beğendim ama iyi mi, kullanışlı mı bilmiyorum... Kullananlar var mı? Doğtaş Mobilyanın Yatak odaları daha güzel ama onlarında fiyatları yazmıyor. En azından uzaktayken az çok birkaç model eleyebilirim fiyatlarına bakarak ama oda olmuyor...
Modalife'ide gezdik, orda gördüğümüz Modeller hiç hoşumuza gitmedi - kalitesi de aynı şekilde. İder Mobilya'da Yatak odası hariç, Koltuk - Köşe Koltuk ve Yemek odası beğendik, model olarakta çok güzeller ama işte burda da İder Mobilya Hakkında olumsuz Yorumlar okudum... Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Canım Bnde Ağustosda evlenicem ve aynen bizde şuan mobilya Bakma telaşındayız ben yatak Odası'nı rendi mobilyada beğendim sitesinden bakabilirsin daha net karar vermedim ama ordaki modeller ve kaliteleri güzeldi fiyatta 5-6 bin arasındaydı bakmanı tavsiye ederim..
Ben mağazada baktım canım kaliteli gözüküyordu ama tabi ki kullanmadan yorum yapmak ne kadar doğru olur bilemem ben Ordan alıcam yüzde doksan.. Hangi ildesin gidip bakma imkanın varsa İstanbul masko da vardı Kocaelideyim ben burda da mağazası varRendi hiç duymadım, kalitesi nasıl? Buda çünkü önemli benim için. Sürekli mobilya degistirmek istemiyorum... Bi bakayım oraya da ama işte netten ne kadar bakılabilirse...
Ben mağazada baktım canım kaliteli gözüküyordu ama tabi ki kullanmadan yorum yapmak ne kadar doğru olur bilemem ben Ordan alıcam yüzde doksan.. Hangi ildesin gidip bakma imkanın varsa İstanbul masko da vardı Kocaelideyim ben burda da mağazası var
Bu da güzelmiş canım doğtaş iyi bir marka bende beyaz düşünüyorum.. Bellonaya hiç bakmadım bile belki kaliteli olabilir ama ablam evlenirken koltuk Takım'ı almıştı çok sıkıntı yaşandı 4 ay önceden alınmasına rağmen düğünden sonraya ancak gelmişti koltuklar o Yüzden hiç bakmadım ben. benim beğendiğim takımda bu daha farklı modellerde vardı ama tabi görüp bakarak almak ister insan illa ki resimden çok da net fikir edinlmiyorBen Almanya'dayım şuan :) benim için tamamen zor... Bende Bellona'dakilere takıldım...
Şunu da gördüm, beğendim ama işte canlı bakamıyorum çok sabırsızım
http://dogtas.com.tr/yatak-odalari/yatak-odasi/fresno-yatak-odasi
Belki fikir olur benimki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-takim-hakkinda-fikirleriniz.586851/
Komple aynalı istemeyişiniz ve beyaz istemenize istinaden paylaşayım dedim
Sadece içinde tek tarafta boy aynası var
Kendinden bazalı
Ayakucunda tv ünitesi var, yerden dolayı salonda kullanıyorum onu
Hem yatak başlığında hem şifonyerde mavi ışık var
2 sene önce almıştık İstanbul Mobilya'dan
Bu da güzelmiş canım doğtaş iyi bir marka bende beyaz düşünüyorum.. Bellonaya hiç bakmadım bile belki kaliteli olabilir ama ablam evlenirken koltuk Takım'ı almıştı çok sıkıntı yaşandı 4 ay önceden alınmasına rağmen düğünden sonraya ancak gelmişti koltuklar o Yüzden hiç bakmadım ben. benim beğendiğim takımda bu daha farklı modellerde vardı ama tabi görüp bakarak almak ister insan illa ki resimden çok da net fikir edinlmiyor
Eki Görüntüle 1511334 Eki Görüntüle 1511335
Eki Görüntüle 1513321 Eki Görüntüle 1513326 Eki Görüntüle 1513325
bellona, vivaldi ...
içime sindi galiba :)
seninle de paylaşayım dedim, belki fikir olur...
tuvalet aynasının boydan olması ve aynalı kısmında açılıp içinin raflı olması ayrı bir hoşuma gitti ....
aslında tuvalet aynası kısmen şifonyer gibi ve çok işime yarayacağa benziyor...
zaten öyle puf üzerine oturayım saatlerce makyaj yapayım gibi birisi değilim, puf u almayı bile düşünmüyorum. böyle çok amaçlı çekmeceli kullanışlı olur gibime geldi..
her an aldııııkkkk diyebilirim :)
daha fazla düşünürsem artık hepsi kötü gelecek :) biran önce birisini almak ve kendimi o modele alıştırmak istiyorum
Güzelmiiiiiiş :) ama ben niye bulamadım ki sitede bunu?