Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasında cibinlik kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var???

Arkadaşlar malum yakında evleniyorum ve her genç kız gibi çeyis mağazalarında ne görsem hevesleniyorum geçenlerde kendime yatak örtüsü aldım beyaz etekleri tüllü falan üzerinede cibinlik aldım aynı bembeyaz tülden kenarlarından boncuklar falan sarkıyor :1rolleyes:herkes boşuna masraf etmişin kullanışlı değil sıkılırsın atarsın bir süre sonra falan dedi moralim bozuldu :kızgın: şimdi düşündüm kaldım yatak odasında cibinlik kullanan var mı? temizliğini nasıl yapıyorsunuz?fisfisfis

morelin bozulmasın bende düşünüyorum ve de çok beğendim

evet arkadaslar!! ben de istiyorum gelecekteki yatak odamda cibinlik!!
surekli aklimda!! bence hos duruyor... ayrica ortama romantiklik katacagi kanaatindeyim!! :nazar::nazar:

Eklentiler

• $cibinlik-1.webp
    $cibinlik-1.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 1.196
  • $cibinlik23_b.webp
    $cibinlik23_b.webp
    21 KB · Görüntüleme: 1.052
bizimde çok hevesimiz var.
amannn sıkılırsam çıkarırırm
kirlenirse yıkarım. ben mi yıkıyorum makine yıkıyo :D
bi asması takması bana . onuda seve seve yaparım.
kimseye bakma. eğer bakarsan işin çok zor. ben olumsuz şeylere tıkadım kulaklarımı.
çünkü çeyiz almaya başlayınca millet çok şey konuşuyo uyuz oluyorum
sana bunu diyenlerde hiç cibinlik kullanmamışlardır kesin :D:1:

bende cibinliklere bayılıyorum ve alacam inşallah.. ama nasıl bişey olacağına karar veremedim. arkadaşın eklediği resimdeki gibi 4 köşe sütunlar üstünde olanları var bide ortada tek noktadan inenleri var acaba hangisi daha şık durur, ve odayı çok fazla daraltmamasıda önemli. o dört köşedeki sütunlar yatak odası takımında mı oluyor yoksa sonradan mı alınıyor ve yatağın kenarlarına nasıl tutturuluyor acabaa, sonradan çıkarma şansı oluyomu oluyosa yatak kenarlarında menteşe, vida gibi izler kalıyomu.. bu konu hakkında hiç bir bilgim yok, hiç bir yerde de görmedim henüz, resimler haricinde.. çok fazla yzdım ama bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

Back
X