Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasında cibinlik kullananlar tecrübelerinize ihtiyacım var???

Sinay

Evimizde İnci bereketi:)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
5.212
3
156
Libya
Arkadaşlar malum yakında evleniyorum ve her genç kız gibi çeyis mağazalarında ne görsem hevesleniyorum geçenlerde kendime yatak örtüsü aldım beyaz etekleri tüllü falan üzerinede cibinlik aldım aynı bembeyaz tülden kenarlarından boncuklar falan sarkıyor :1rolleyes:herkes boşuna masraf etmişin kullanışlı değil sıkılırsın atarsın bir süre sonra falan dedi moralim bozuldu :kızgın: şimdi düşündüm kaldım yatak odasında cibinlik kullanan var mı? temizliğini nasıl yapıyorsunuz?fisfisfis

Arkadaşlar malum yakında evleniyorum ve her genç kız gibi çeyis mağazalarında ne görsem hevesleniyorum geçenlerde kendime yatak örtüsü aldım beyaz etekleri tüllü falan üzerinede cibinlik aldım aynı bembeyaz tülden kenarlarından boncuklar falan sarkıyor :1rolleyes:herkes boşuna masraf etmişin kullanışlı değil sıkılırsın atarsın bir süre sonra falan dedi moralim bozuldu :kızgın: şimdi düşündüm kaldım yatak odasında cibinlik kullanan var mı? temizliğini nasıl yapıyorsunuz?fisfisfis

canım sen kimsenin dediğine bakma bence çok hoş duruyor benım arkadasımda 4 ekımde evlendı gıttım baktım evıne kırmızılı sıyahlı fırfırlı bır yatak örtusu vardı ustunede cıbınlık koymustu super olmustu..
banada öle dedıler ne gerek var dıe bakalım fıyatları uygunsa olabılır ama ben fazla sevmıom annemler bana al al dıolar delikafadulden
sen canını sıkma öle dıyenler hevesını kaçırmasın:1hug:

bende hevesleniyorum kızlar cibinliğe.şuanda ipliler çok moda.cevahirde linens mağazasında dekor yapmışlardı vitrine.erkek arkadaşımla bittik o cibinliğe resmen.krem rengi boncuklu yatak örtüsü almayı düşünüyorum.geçen gün de home sweet home dan siyahlı kremli bir yatak örtüsü aldım.ayyyy o cibinliklede harika olur.ama evliliğe daha var 1,5--2 sene

valla boşver bencede çok güzel bende alıcam ben hatta yatk odamın mobilyasını sultan yatagından yaptırıcam çok daha güzel oluyor.güle güle iyi günlerde kullan

bende istiyorum ama hiç kullanan yok sanırsam :S benim yatak örtüm krem kırık beyaz arası cibinliğimi siyah istiorum halımıda ona göre alıcam bakalım

vallaa ben tahamüll edemem sagımda solumda tüle boncugaaa...perdemiii ve yatak örtümü yeterince şık alıırımm o yeter..cibinlikkkle bebek yataggı gibi oluyo .....ama zevklerrr tabiii farklı olabilirrr...insan begeniyosa almalı gözünde kalmamalı..

Teşekkür ederim kızlar beni biraz olsun rahatlattınız inşallah serdiğim günleride görürüm :nazar:fotoğrafını koyarım a.s.

Bende rahat edemem cibinlikle, yatak odama girdiğim zaman ferah bir oda bulmak isterim.
Almışsın artık arkadaşım, kullanamam dersen başka bir ürünle değiştir mağazadan.

ben ikeadan almıştım ucuz du.kullanıyorm gayet rahatız.ve şık duruyor...

cibinlik tabihi oldukça hoş duruyor fakat bir dönem sonra sıkılıyor insan .. ama sen de dene bence çok şık tasarımlar var .

benimde var yatak odamda cibinlik temizliği kolay suya bastırman yeterli olucaktır. ama ben bir süredir çıkardım ve çıkardığım gün fark ettim ki bayağı fazla odayı küçültüyormuş. yani bunu hesapla almaya karar verirsen bekle evine eşyalarını yerleştirdikten sonra al derim birde eşyalar odana fazla gelirse iyice kalabalık ve sıkışık olur

canım sen kimsenin lafına sözüne bakma heves ediyorsan al içinde ukde kalmasın
dedikleri gibi sıkılınmıyor ve de hiç rahatsızlık vermiyor 5 senedir kullanıyorum
odama ayrı bir hava katıyor ve herkezde çok beğeniyor ayrıca temizliğide hiç zor değil makinada 30 C yıkıyorum sıktırmadan balkona asıyorum kuruyonca cibinlik askısına takıyorum şahsen tavsiye ederim

bekarım ama benimde var.sırf süsüme düşkün kokoş olduğum için:)heçte sıkılmadım.ama toz tutuyor...benimki süslü boncuklu bişey..elde yıkanıyor..ya al içinde kalmasın.sıkılırsan çıkarırsın...a.s.

benimde yatağımda cibinlik var.yatak odasının tülünden yaptırdım.bence hiçbi zorluğu yok.çıkarılıp yıkanıyo..a.sşık duruyo.tavsiye ederim

cıbınlıklar hoş duruyor
herzaman kullanmam sahsen ama özel gün ve gecelere onunla sıklık katılabilir
nede olsa taklıp cıkıyo alıp kullanırsın sıklıdıgında kaldırırsın

sıkılırsan çıkarar kaldırırsın sonra yine takarsın canım aaa zor olan ne bunda kimse havasini kaçırmasın içine sineni yapsen (:

bende ıstıyommmmmmm resım koyabılen varmıııııııııııııııııııııııeyvahedigeldismile

Back
X