Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
kk hatunlarım bana yatak odası hakkında fikir verirmisiniz 3 bin lira civarı olsun sürgülü dolap istemiyorum çok kullanışsız oluyor.tercihim beyaz ve sütlü kahveden yana sizin aldıklarınız yada kullandıklarınızdan yada beğendiğiniz takımlardan tavsiyelerinizi bekliyorum

Saat daha erken işten eve dönenler yemek hazırlayanlar eşi gelecek olanlar vs vs.Gece mutlaka fotografla fıkırlerımızı beyan ederız canım biraz sabır.

singesong bayıldımm özellikle 3.süne
fiyatları da uygunmuş

Son düzenleme:
Ben sürgülü dolap almayı düşünüyorum canım yatakodam ufak biraz çünkü. Sürgülü dolaplar neden kullanışsız olduğunu düşünüyosunuz merak ettim. :44:

Arkadaşın yazdığı çok doğru o yüzden buraya alıntı yapmak istedim. Bence mobilyanın sağlamlığıyla alakalı bi durum kullanışlı olup olmaması kaliteye bağlı diye düşünüyorum. Bende alanı daha rahat kullanabilmek için sürgülü almayı düşünüyorum Buarada berke mobilyadada çok hoş uygun mobilyalar var oraya da bakmanızı tavsiye ederim.

Ben sürgülü dolap almayı düşünüyorum canım yatakodam ufak biraz çünkü. Sürgülü dolaplar neden kullanışsız olduğunu düşünüyosunuz merak ettim. :44:

Bende Sürgülü Gardrop Kullanıyorum..
Küçük Mekanlar İçin, Çok Kullanışlı Oluyor..
Ben Tavsiye Ederim..

kızlar sürgülü dolabı çevremde kimse tavsiye etmiyor .annem de sürgülü dolap aldığına pişman olmuştu .bilmem ki hangisi içinize siniyosa onu alın tabi
berke mobilyaya ben de baktım beğendiğim bir iki model vardı ama dolapları küçük gibi sanki.bakıştırıyorum hala.beğendiklerim olursa fotosunu yükleyeceğim.sizin de beğendiğiniz modelleri bekliyorum

Kızlar belki de mobılyanın sağlamlığıyla ilgilidir, doğtaştan sürgülü dolaplı bır takım aldık kuzenıme çok memnun ve bende düşünüyorum almayı o tarz bir takım.

Neresinden yana rahatsızlıgınız var paylaşın o kısma dıkkat edelım kızlar? Pişman olmayalım hiçbirimiz, dünya kadar para zaten

annem sürgülü kullanıyordu tatlım raydan atıyodu dolap sürekli en son dayanamadı kırıldı zaten bir de kaliteliydi aldığı mobilyalar yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…