bence monet takım daha güzel modern duruşu var diğeri çok klsik duruyor benimde mobilyalarım bellonadan monet takımın yemek odası var bende çokta memnunum
kızlar çok kararsızım, baktıklarım arasında en güzel bunlar geldi bana sizce nasıllar.. ve sizce hangi yatak odası daha güzel.. beyaz olan yatak odasını evde yemek odasını kullanıyoruz biz.
Eki Görüntüle 628779
Eki Görüntüle 628780
Eki Görüntüle 628781
bide bu yatak odası
Monet Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
Yatak odasına bayıldım kesinlikle bu olmalı
Fiyatı nedir acaba??
canım yatak odan çok güzel yalnız imkanın varsa koltuk ve yemek odasına başka alternatiflere bak derim biraz daha göz gezdir bence
ayyyy canım victoria yatak odası ve lavida köşe takımı benimkilerin aynısıkızlar çok kararsızım, baktıklarım arasında en güzel bunlar geldi bana sizce nasıllar.. ve sizce hangi yatak odası daha güzel.. beyaz olan yatak odasını evde yemek odasını kullanıyoruz biz.
Eki Görüntüle 628779
Eki Görüntüle 628780
Eki Görüntüle 628781
bide bu yatak odası
ayyyy canım victoria yatak odası ve lavida köşe takımı benimkilerin aynısıoooook güsel bir seçim hiç düşünme
bunları alll ama köşe takımını ekol pembe aldım ben
bide bu yatak odası
canım galiba bizde vizon olanını alıcaz. herkes açık renk çabuk kirlenir diyor.. arkadaşıma gösterdim vizon olan daha güzel duruyor diyor. aslında pembe olanınıda çok beğendim.. ama kirlenicek diye istemiyorum temizleyemem ben ya
kızlar çok kararsızım, baktıklarım arasında en güzel bunlar geldi bana sizce nasıllar.. ve sizce hangi yatak odası daha güzel.. beyaz olan yatak odasını evde yemek odasını kullanıyoruz biz.
Eki Görüntüle 628779
Eki Görüntüle 628780
Eki Görüntüle 628781
bide bu yatak odası
bellonada çalışmış birisi olarak yatak odan konusunda tebrik ederim. En pahalı ürünlerden ama şıklığı tartışılmaz.
Bellonadan ürün almadan ürünün ismini şikayet sitelerinde aratın. Bazı mobilyalarda üretimden kaynaklı hatalar tekrarlanıyor. Fikriniz olsun.
Eki Görüntüle 628779
Eki Görüntüle 628780
Eki Görüntüle 628781
bide bu yatak odası
Eki Görüntüle 628779
Eki Görüntüle 628780
Eki Görüntüle 628781
bide bu yatak odası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?