• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yatak odası, yemek odası, koltuk takımı sizce nasıl kızlar FİKRE İHTİYACIM VAR::

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dyyg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.924
0
46
İsveç
kızlar çok kararsızım, baktıklarım arasında en güzel bunlar geldi bana sizce nasıllar.. ve sizce hangi yatak odası daha güzel.. beyaz olan yatak odasını evde yemek odasını kullanıyoruz biz.

$lavida-koltuk-takimi-01[1].jpg

Eki Görüntüle 628780

$BELLONA%20ANFORA%20YEMEK%20ODASI%20TAKIMI%20001(1)[1].jpg

bide bu yatak odası

Monet Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya

bence monet takım daha güzel modern duruşu var diğeri çok klsik duruyor benimde mobilyalarım bellonadan monet takımın yemek odası var bende çokta memnunum

bence monet takım daha güzel modern duruşu var diğeri çok klsik duruyor benimde mobilyalarım bellonadan monet takımın yemek odası var bende çokta memnunum

monet takımın yemek odasının büfesi çok hoşuma gitmedi tabi ki de yakından bakmak lazım.. ama yatak odasını çok beğendim

canım yatak odan çok güzel yalnız imkanın varsa koltuk ve yemek odasına başka alternatiflere bak derim biraz daha göz gezdir bence:16:

bellonada çalışmış birisi olarak yatak odan konusunda tebrik ederim. en pahalı ürünlerden ama şıklığı tartışılmaz.
bellonadan ürün almadan ürünün ismini şikayet sitelerinde aratın. bazı mobilyalarda üretimden kaynaklı hatalar tekrarlanıyor. fikriniz olsun.

canım yatak odan çok güzel yalnız imkanın varsa koltuk ve yemek odasına başka alternatiflere bak derim biraz daha göz gezdir bence:16:

sorun imkan değil de canım sorun oturcağımız yerde istanbul gibi fazla alternatif olmaması

kızlar çok kararsızım, baktıklarım arasında en güzel bunlar geldi bana sizce nasıllar.. ve sizce hangi yatak odası daha güzel.. beyaz olan yatak odasını evde yemek odasını kullanıyoruz biz.

Eki Görüntüle 628779

Eki Görüntüle 628780

Eki Görüntüle 628781

bide bu yatak odası

ayyyy canım victoria yatak odası ve lavida köşe takımı benimkilerin aynısı :51::51::51::51::51: oooook güsel bir seçim hiç düşünme

bunları alll ama köşe takımını ekol pembe aldım ben :34::34::34::34::34:

bide bu yatak odası

ayyyy canım victoria yatak odası ve lavida köşe takımı benimkilerin aynısı :51::51::51::51::51: oooook güsel bir seçim hiç düşünme

bunları alll ama köşe takımını ekol pembe aldım ben :34::34::34::34::34:

bide bu yatak odası

canım galiba bizde vizon olanını alıcaz. herkes açık renk çabuk kirlenir diyor.. arkadaşıma gösterdim vizon olan daha güzel duruyor diyor. aslında pembe olanınıda çok beğendim.. ama kirlenicek diye istemiyorum temizleyemem ben ya

canım galiba bizde vizon olanını alıcaz. herkes açık renk çabuk kirlenir diyor.. arkadaşıma gösterdim vizon olan daha güzel duruyor diyor. aslında pembe olanınıda çok beğendim.. ama kirlenicek diye istemiyorum temizleyemem ben ya

valla bende pek temizlikle uğrasamam ama fuşya rengi ırlent varya onsan polar görünümlü örtü alcam :34::34: ben vizonunu alırdım da salon takımım bolivya yemek oda takımım da bolivya onun için biraz renk gelsin oturma odama dedim :52::52:

Eki Görüntüle 628779

Eki Görüntüle 628780

Eki Görüntüle 628781

bide bu yatak odası

yatak odası güzelmiş daha fazla düşünüp kafanı bulandırma.ama koltuk takımı için eğer spor ve şık tercih edersen istikbal fortin füme rengi benim koltuklarım çok şık duruyor ve çok ta rahat.şık bir tv ünitesiyle biraraya getirince çok modern bi görüntü oluyor.kesinlikle tavsiye ederim...

Ben salon takımını ve beyaz yatak odasına bayıldım
ama yemek odası güzel değil
bellona monet yatak odasını da beğenmedim, bence beyaz yatak odası daha güzel

bellonada çalışmış birisi olarak yatak odan konusunda tebrik ederim. En pahalı ürünlerden ama şıklığı tartışılmaz.
Bellonadan ürün almadan ürünün ismini şikayet sitelerinde aratın. Bazı mobilyalarda üretimden kaynaklı hatalar tekrarlanıyor. Fikriniz olsun.

bellonada calısmıs bırı oldugunuz ıcın hemen sormak ıstıyorum bende bellonanın monza yatak odası ve tv unıte yemek odası falan tum takımlarını aldım.saglamlıgı konusunda ne dusunuyorsunuz.cok kararsız kaldım alırken ındırımde oldugu ıcınde kacırmak ıstemedım.

Eki Görüntüle 628779

Eki Görüntüle 628780

Eki Görüntüle 628781

bide bu yatak odası

ocelikle insallah secimleriniz icinize sinmiştir ve mutlu mesut kullanıyorsunuzdur :) Konunun uzerinden baya zaman gectigi icin sormak istedim. Yatak odası takımı olan victoria'yı mı aldınız? memnun musunuz, oneriyor misiniz?

Back