• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odası tavan dekoru :)

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
bu resmi bi siteden buldum duvara yapıştırmışlar ama ben yatak odası tavanı kaplama istiyorum kızlar sizce nasıl olur beyaz tavanaa siyah süper durur diye düşündüm tabi fikirlerinize göre hareket edicem $duvar süsü.webp

ımmmmmmm bence olabilirr.. sen ne düşündün bilmiyorum ama bence duvarların mutlaka düz beyaz olmalı yoksa çok bogar..

yadaaaa bence bütün duvarı kaplamaktansa kalın şeritler halinde döşe... böylelikle gözü çokta fazla yormaz..

Son düzenleme:
tşk ederim bende biraz basık bi hava yaratacağından vazgeçtim zaten mobilyalar hep siyah siyah tıkış tıkış bi de bunu yaparsam nefes alamayız ama duvarda ayna çevresine dallı budaklı bişeyler yapıcam bublarla :2:

Bu sticker değil di mi? Tepene fln düşerse :27: Bütün tavana değil ama bir kısmına belki olabilir..

canım banada boğucu geldı orumcek ağına sıkısmıs gıbı ama duvarda hos durabılırr:16::17: gecnlerde kanal d de yayınlanan umutsuz ev kadınlarında yatak odasının tavanına ayna yaptırdılar ya cook begendım acıkcası dusunmeye aldım bu knuyu :34:

tavanda güzel durmaz diye düşünüyorum arkadaşım. ama illa da tavanda bir dekor istiyorsan ayna yapıştırabilirsin tavana. bir ünlünün evinde görmüştüm. dekoratif aynaları tavana yapıştırmıştı ve çok hoş duruyordu

Back
X