Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu resmi bi siteden buldum duvara yapıştırmışlar ama ben yatak odası tavanı kaplama istiyorum kızlar sizce nasıl olur beyaz tavanaa siyah süper durur diye düşündüm tabi fikirlerinize göre hareket edicem
tşk ederim bende biraz basık bi hava yaratacağından vazgeçtim zaten mobilyalar hep siyah siyah tıkış tıkış bi de bunu yaparsam nefes alamayız ama duvarda ayna çevresine dallı budaklı bişeyler yapıcam bublarla :2:
canım banada boğucu geldı orumcek ağına sıkısmıs gıbı ama duvarda hos durabılırr gecnlerde kanal d de yayınlanan umutsuz ev kadınlarında yatak odasının tavanına ayna yaptırdılar ya cook begendım acıkcası dusunmeye aldım bu knuyu
tavanda güzel durmaz diye düşünüyorum arkadaşım. ama illa da tavanda bir dekor istiyorsan ayna yapıştırabilirsin tavana. bir ünlünün evinde görmüştüm. dekoratif aynaları tavana yapıştırmıştı ve çok hoş duruyordu