Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası takımlarınız + halı + perde + yatak örtüleriniz (kombinleriniz) ne renk ?

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar yatak odası moblyalarınız + halı + perde + yatak örtüleriniz + duvar renkleriniz nedir ? ne renktir ? Resimde eklerseniz çok güzel olur...Çok merak ettim hemde fikir edinmek istedim...Yardımcı olursanız çok sevinirim...:34::34::34:

Evet aslında yorum yazmış olsalardı fikir edinmiş olurduk .ama ben evli deilim fakat yatak odamı ilerde kısmet olursa pembe ile mor yapmayı düşünüyorum.mor düz bir halı mor aksesuar.yatak örtüsü pembe perde beyaz tül ile pembe ip perde şeklinde .gözümün önünde canlandırdım ve işte budur dediğim ,iki renk:21:

ben nişanlıyım düşündüğüm mobilyalar beyaz gerçekten ne duvar rengime ne de halı rengime perdelerime karar vermiş değilim ne ile kombin etsem acaba diye düşünüyorum siyah beyaz mı yapsam..bobilylar bembeyaz duvar ya kesekağıdı gibi koyu olur biraz duvar ki mobilyaları vurgulasın yada beyazın kırık hali perde ve halılarımda siyah olur ne bileyim zor ya karar vermek

benim mobilyam açık ceviz eskitme perdelerim krem üzerine küçük kahve desenler var yatak örtüm krem saten halılarım düz krem

Benim mobilyalarım beyaz. Yatak başlığım mürdüm koyu mor gibi bi renk. Perdelerim de krem,storlar da mürdüm. Yatak örtüm de krem. Halım da sadece krem.

Bende nişanlıyım yatak odam beyaz,duvarı kül grisi yapıcam ama perdelerıme ve halıma daha karar veremeedım.

benim yatak odası takımım açık krem rengi.
yatak örtüm ise kışın gül kurusu patchwork bir örtü,yazın ise mavi/lacivert/beyaz bir patchwork örtü.
perdelerim ananemden yadigar,benim çocukluğumda dantel uç örmüş,o dantelleri krem rengi bir fonun ucuna diktirdim,sadece onları kullanıyorum.
yerde sadece yatak ucumuzda kayınpederimden düğün hediyesi gülkurusu/krem/kahve renklerinde el dokuma bir ipek halı var.

kısmetse nisan-mayıs aylarında yeni eve geçeceğim.
orada yatak odasını büyük ihtimalle mavi/beyaz/lacivert tonlarında yapmayı düşünüyorum,aşağıdaki gibi

$yatak odası dekorasyonu 2.webp

ya da bembeyaz bir yatakodasını rengarenk tekstillerle renklendirmeyi düşünüyorum :))tıpkı aşağıdaki örnekteki gibi..

$beyaz-country-yatak-odasi.webp

Mobilyalarım beyaz, rengarenk olayını sewmediğim için yatak örtülerim beyaz, siyah beyaz , krem, geri-pembe tonlarında....duvarlar uçuk pembe....halılarım uçuk gri- beyaz şaggy.....perdelerim beyaz, gri farbaları var....:))

mobilyam beyaz, yatak başlığım da hakeza öyle
yatak örtüm mor
halım beyaz üstüne morun 2 farklı tonu, modern desenli
duvarlarım açık mor (lila değil, halımdaki tonun aynısı)
aksesuarım pek yok ama küçük el aynam yüzük kutum vs mor
çerçevelerim beyaz

Son düzenleme:
Benim yatak odam toz pembe renginde boyalı mobilyalarımı de beyaz sectım ama standart dışı oldu biraz mesela istikbalden baza ve yatak aldım ikeadan iki tane beyaz şifonyer aldım ve evim çatı katı olduğu için mecbur elbise dolabı yaptırmak zorunda kaldık halımıda beyaz lı aldım gayet sade oldu ben açık renkleri çok seviyorum bence ferah gösteriyor..:16:

Bence yatak odası beyaz olmalı , duvarlar , yatak, halı mobilyalar beyaz ve kenarlarında altın sarısı işlemeler olmalı. mesela halı üzerindeki desenler altn sarısı mobilyaların metal kısımları altın sarısı, tüller perdeler altın sarısı işlemeli, yatak tüllü olmalı üstten.
bu anne baba odası için tabiki.
Kastettiğim tam böyle olmasa da bir kaç yakın örnek

ben iki buçuk yıllık evliyim.Mobilyalarım siyah beyazdır.Halılarımı kendim ördüm kırmızı siyah beyazdan.Tüylü iplerden her gören çok beğendi zaten yatak odamızı.Yatak örtümde kırmızılı siyahlı beyazlı çok uydu birbirine gerçekten.Duvarlarda krem...

duvarlarımız krem rengi saten boya
mobilyalarım kahve rengi beyaz
tül krem rengi simli, fon perdeler kahverengi
halılarım saray shagy kahve- krem simli
yatak örtüm de saten koyu krem tonunda,
resmini eklicem en yakın zamanda:34:

Bende nişanlıyım daha dizilmedi ama hepsi alındı yada şuan yaptırılıyor :)
mobilyalarım krem (meşe ağacı), karyolam krem ferforje, bütün nevresimlerim,battaniyelerim,yatak örtüm mor,2 küçük halı mor,perde organze tül sedefli gibi lila-gül kurusu-krem ışık değiştikçe.Birde mor renkli aks., mum vs ler :)

yatak başlığım toz pembe, gardolabm tamamen bronz aynadan oluşuyor.
halılarım koyu krem kabarık halı
duvar kağıdım 1 taraf sadeceuçuk pembe üzerine damask deseni
perdem kırık beyaz sade bir tül
yatak örtüm kırık beyaz dantelli incili birşey

yani anlıcağınız soft tonlarda yormuyor insanı

benim dolabım gömme ve komple bronz ayna kaplı,
mobilyalarım beyaz ipek mat lake,
yatak başlığım kırık beyaz kapitone,
halım el dokuma saggy kırık beyaz,
perdem bronz tonlarda,
yatak örtüsü için hangi renk örtsem de güzel duruyor, toz pembe ve uçuk mavi favorilerimmm:16:

Henüz bekarım, mobilyalarım kayın:17:
Örtüm morlu lilalı beyazlı çiçekli, halım da yakın bir desenli.
Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz, onun örtüsü de benimkinin
turuncusu:1: Odamız komple turuncu mor. Yazın bu örtüler boğduğu
için kalkıyor beyazları geliyor:1::1:

Evlenince odamın bembeyaz olmasını istiyorum:31: Beyaz mobilyalar,
beyaz perdeler, beyaz yumuşacık halı ya da kilim, uçuk pembeli beyazlı
yatak örtüsü, (tabiki english home :1:) pembe aksesuarlar:103:

duvarlarımız krem rengi saten boya
mobilyalarım kahve rengi beyaz
tül krem rengi simli, fon perdeler kahverengi
halılarım saray shagy kahve- krem simli
yatak örtüm de saten koyu krem tonunda,
resmini eklicem en yakın zamanda:34:

hımmmmm.anlattığın kadarıyla güzel bir yatak odan var dingin sade ferah resimlerini bekliyorum canım merak ettim:32:

Back
X