- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Katalogdan falan baktım normal geldi.Sadece gardrobunu gorerek yatak odasi takimini nasil begendin?
Sagolun. Bende ölçülerden anlamadığım için çelişkideyimHayırlı olsun. bana normal geldi
Üşenmedim kendiminkini ölçtüm 138×45. Ama odaya büyük geliyor sizinki daha ideal sanki.Sagolun. Bende ölçülerden anlamadığım için çelişkideyim
Katalogdan gördüm içime sindi ama şifonyer aynası konusunda çeliskideyimTam net bilmiyorum ama takımın hepsini görüp incelememişsin.. içine sinmediyse erkenden değiştir sonra zor olur
İnsanlar boyle buyuk takim vs alirken evinin olcusunu falan alir sigarmi sigmaz mi diye sen tutmussun katologtan begenmissin butun evi boyle duzeceksen işin zorKatalogdan falan baktım normal geldi.
Berra yatak odası takımı. . Resim yükledim şimdiHangi ürün olduğunu söylemenizde sakınca var mı acaba?
Katalogdan gördüm içime sindi ama şifonyer aynası konusunda çeliskideyim
Oranlarını ben düsündüm de eleştir diye yazmadım buraya o benim problemim. Konu hakkında fikrin yoksa yorum yapıp elestirmen sacma geldiİnsanlar boyle buyuk takim vs alirken evinin olcusunu falan alir sigarmi sigmaz mi diye sen tutmussun katologtan begenmissin butun evi boyle duzeceksen işin zor
Ev kiralicaz o konuda problem olmaz. Nasıl sence kafama çok takıldıKüçük değil cnm belli de evine göre ölçüsünü alsaydın bari sonra sıkıntı olmasın
Ya benim fikrim var da sende mantik olmadigi icin fikirlerimin sana sacma gelmesi dogalOranlarını ben düsündüm de eleştir diye yazmadım buraya o benim problemim. Konu hakkında fikrin yoksa yorum yapıp elestirmen sacma geldi
Sizinki benim takıma göre baya büyükmüşÜşenmedim kendiminkini ölçtüm 138×45. Ama odaya büyük geliyor sizinki daha ideal sanki.
Bisey demiyorum sana :)Ya benim fikrim var da sende mantik olmadigi icin fikirlerimin sana sacma gelmesi dogal
Ev kiralicaz. İlk olarak esya alcaz o konuda sıkıntı olmaz da şifonyer küçük olsun istemiyorum yaBüyük mobilya alırken zevkinize uyması kadar odaya nasıl sığacağı da önemli.
Yatak odasının ölçülerini alın, hangi parçayı nereye koyacaksınız ölçün hesaplayın belki küçük olması odada daha iyi duracak belli olmaz.
Ona göre yaptırırsınız ya da değiştirirsiniz.
Ev kiralicaz o konuda problem olmaz. Nasıl sence kafama çok takıldı