Yatak odası takımı sorunu..

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
8 ay sonra düğünüm var, ufaktan ufaktan çeyiz alışverişine basladım gecen hafta bi mağazaya girdim ufak tefek biseyler almak icin. Yanımda annemde vardı üst kata çıkıp yatak odası takımı bakalım dedik ben bi yatak odası takımı gördüm çok begendim ilk kez biseyi bu kadar beğendim. Annem de cok beğendiğimi görünce sagolsun hemen aldık. Yalnız sadece gardırobunu gördüm. bugün netten yatak odası takımını inceliyodum şifonyer genişliği 102 cm derinlik 45 cm. Bu ölçüler normal mi sizce eger küçükse moralim çok bozulur kafama takıldı.
Bu arada konunun yeri burası mı bilmiyorum. .

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-13-15-05-04.png
    124 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20161113_143301.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam net bilmiyorum ama takımın hepsini görüp incelememişsin.. içine sinmediyse erkenden değiştir sonra zor olur

Tam net bilmiyorum ama takımın hepsini görüp incelememişsin.. içine sinmediyse erkenden değiştir sonra zor olur
Katalogdan gördüm içime sindi ama şifonyer aynası konusunda çeliskideyim

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-13-15-05-04.png
    124 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_20161113_143301.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 171
İnsanlar boyle buyuk takim vs alirken evinin olcusunu falan alir sigarmi sigmaz mi diye sen tutmussun katologtan begenmissin butun evi boyle duzeceksen işin zor
Oranlarını ben düsündüm de eleştir diye yazmadım buraya o benim problemim. Konu hakkında fikrin yoksa yorum yapıp elestirmen sacma geldi

Büyük mobilya alırken zevkinize uyması kadar odaya nasıl sığacağı da önemli.

Yatak odasının ölçülerini alın, hangi parçayı nereye koyacaksınız ölçün hesaplayın belki küçük olması odada daha iyi duracak belli olmaz.

Ona göre yaptırırsınız ya da değiştirirsiniz.

Ev kiralicaz. İlk olarak esya alcaz o konuda sıkıntı olmaz da şifonyer küçük olsun istemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…