- 28 Kasım 2010
- 41.524
- 137.338
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Onemli olan evinize sigacak mi sigmayacak mi bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben çok begendim içide geniş kullanışlı tek kafama takılan şey şifonyerKullanışlı bişeye benziyor küçük falanda değil yani gardırobu da görmüşsün
Nişanlım karısmaz öyle seylere. Sordum sen beğendiysen tamam dediBence ölçüler ideal ama Bı daha ki eşyalarını böyle yapma ölç biç ondan sonra almaya karar ver ayrıca annemle beğendik demişsin nisanlina sormadan mi aldın
Ev kira olacağı için geniş bi ev tutmayı düşünüyoruz problem olmaz insallahOnemli olan evinize sigacak mi sigmayacak mi bence
Insallah,gule gule kullaninEv kira olacağı için geniş bi ev tutmayı düşünüyoruz problem olmaz insallah
Sagolun resim yükledim bi bakıp fikrinizi söylerseniz sevinirimInsallah,gule gule kullanin
Cok kafam basmaz benim ama sifonyer dedigimiz sey uzerinde ayna olan cekmece mi? Eger o ise baktiniz yatak odasina sigmiyor baska odaya koyarak degerlendirebilirsiniz. Mesela banyonuz genis olursa oraya koyun, banyodan sonra guzelce oturur bakiminizi yaparsiniz. Veya yeni evliyken henuz bebek odaniz olmaz,o odayi giyinme odasi yaparsaniz oraya koyarsiniz. Bu kadar dert etmeyin gayet hos bir takim. Ben ev alip konsoluma yer bulamayinca mutfagima koydum mesela cok da kullanisli oldu en azindan isime yaradi. Degerlendirirsiniz illa ki. Takiminiz da gayet guzel ve zevkli, guzel gunlerde kullanin insallahSagolun resim yükledim bi bakıp fikrinizi söylerseniz sevinirim
Tesekkür ederim ben istiyorum ki şifonyer aynası biraz büyük olsun neyse gidip tekrar bakacagım küçükse biraz daha fazla para verir büyüğünü yaptırırımCok kafam basmaz benim ama sifonyer dedigimiz sey uzerinde ayna olan cekmece mi? Eger o ise baktiniz yatak odasina sigmiyor baska odaya koyarak degerlendirebilirsiniz. Mesela banyonuz genis olursa oraya koyun, banyodan sonra guzelce oturur bakiminizi yaparsiniz. Veya yeni evliyken henuz bebek odaniz olmaz,o odayi giyinme odasi yaparsaniz oraya koyarsiniz. Bu kadar dert etmeyin gayet hos bir takim. Ben ev alip konsoluma yer bulamayinca mutfagima koydum mesela cok da kullanisli oldu en azindan isime yaradi. Degerlendirirsiniz illa ki. Takiminiz da gayet guzel ve zevkli, guzel gunlerde kullanin insallah
Aynen öyle evim olsa zaten ona gore alırım ama kiraya gitcem eşyaya göre ev tutarım yatak odası da gayet normal büyüklükte şifonyer küçük falan gelirse benim icin hayal kırıklığı olur gardırobun yüksekliği genişliği falan güzelÖzel yapım olmadığı sürece 3 aşağı 5 yukarı standart oluyor. Kızcağız zaten kiracıymış eve göre alsa da bir şey değişmez çünkü zaten illa ki başka eve de taşınacaktır. Ben hiç öyle ölçüp biçip almadım 3. evime taşındım illa ki sığıyor bir şekilde, hiç sorun yaşamadım. Şu an önceki evlerimden epey küçük bir eve taşındım ama yatak odası yine geniş adamlar onu düşünerek yapıyorlar genelde odayı da.
Öncelikle gecmis olsun. Büyükte olmasın küçükte olmasın bakıldığında ne büyük densin ne kücükk gardırop öyle ama şifonyeri bilemicemAy bende bir vakitler be takardım eşyalar çok güzel olsun odayı doldursun koca koca avizeler olsun çok büyük ev olsun sonuç oldumu oldu artık küçük ev az eşya diyorum avizeleri söküp atasım var beş yıl önce biri üzerime düştü şu anda evi süpürme gücü kadar sağlığım Yok
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, şifonyere gidip bakın, gözünüze küçük gelirse mağazanın mobilyanın bütünlüğünü bozmadan daha büyük bir şifonyerle değiştirip değiştirmeyeceğini sorun isterseniz, bazı takımlarda parçalar tek tekte değiştirilebiliyor, ilave eksiltme yapılabiliyor diye biliyorum.Aynen öyle evim olsa zaten ona gore alırım ama kiraya gitcem eşyaya göre ev tutarım yatak odası da gayet normal büyüklükte şifonyer küçük falan gelirse benim icin hayal kırıklığı olur gardırobun yüksekliği genişliği falan güzel
Sagolun. Yarın ilk işim gidip bakmak olacakHayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, şifonyere gidip bakın, gözünüze küçük gelirse mağazanın mobilyanın bütünlüğünü bozmadan daha büyük bir şifonyerle değiştirip değiştirmeyeceğini sorun isterseniz, bazı takımlarda parçalar tek tekte değiştirilebiliyor, ilave eksiltme yapılabiliyor diye biliyorum.