Yatak odası takımı seçimim için fikir verir misiniz ? (resimli)

cipsoni

Bebeğim ne olur gel artık
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
1.118
641
123
selam arkadaşlar yatak odası almak ıstıyorum sızlerınde fıkrını almak ıstedım nasıl güzel mı bu model

bence fazla fazla guzel.. cok zevklısın.. benımkıde beyaz.. alacagın yerı dıkkatlı sec ve ıstıkbalde yogunlas ..bu urunun ne marka oldugunu bılmıyorum ama benım burnumdan geldı sen ıcıne sıne sıne kullan arkadasım.. tek kelımeyle harıkaa..al benı yat ustumde dıye bagırıyor...:9:

cevabın ıcın cok sagol dedıklerını anladım ıstıkbalın modelını bılıyorum beyaz rengı olanı sana bellona vivaldi yatak odasını bakmana tavsıye edıyorum o daha guzel ıstıkbalden model olarak saygılar

Beyaz olması güzel odayı çok ferah gösteriyor tavsiye ederim. Ama benim için fazla süslü bi yatak odası, kendime alacak olsam almam ama başkası almış olsa beğenirim. Güle güle kullan şimdiden :34:

çokmu süslu ya biraz gösterişlı olsun dedım yasımız genc ılerkı yaşlarda Allah izin verirse daha sade olur dıye dusundum

çokmu süslu ya biraz gösterişlı olsun dedım yasımız genc ılerkı yaşlarda Allah izin verirse daha sade olur dıye dusundum

Cnm zevk meselesi süslü ama çok da abartılı diil, süsü seviyorsan güzel yani. Ben sade şeyleri sevdiğim için öyle dedim :51:

daha almadım bakalım hayırlısı tamam anlıyorum olumsuz şeyler duyarsam fıkrımı degıstırcem de o yuzden fıkırlerınız onemlı benım ıcın

daha almadım bakalım hayırlısı tamam anlıyorum olumsuz şeyler duyarsam fıkrımı degıstırcem de o yuzden fıkırlerınız onemlı benım ıcın

Ben de fikirlerini değiştirmeni istemediğim için öyle dedim. Güzel yani bence vazgeçme zevkine uygun bi modelse. Beğenmesem beğenmedim derdim cnm :34:

bence de harika. bende beyazı çok seviyorum. ama boy aynası yok, yani ben şahsen büyük ayna olmadan kullanamam. eğer senin için ayna problem değilse al bence çok şık. evine başka mobilya almana gerek yok bu hepsinin adına konuşur evde :D :66:

ayyy çok güzel yaa benimde hayalimdir yatak odam bembeyaz olsun istiyorum hep beyaz modellere bakarım çok güzelmiş :69: kalitesine falanda bak ama iyiyse al cnm

o kadar yer gezdım kı modoko fetih mahallesi ve de izmitteki modesayı 2 yerde gordum bu modelı oncesınden de netten gormsutum bılıyorumdum ama fıyatları cok ucukdu 7 bın dıyolardı benımse yatak odası ıcın en fazla verebılcegım 4 bın tl fetıh mahallesınde yaptırcam

bu sene beyaz ve ceviz moda 2 renk yani eskı yatak odam konfor markaydı arkadaslar cok kalıtesızdı ınsallah bakalım kazıklanmam oturma gurubumu saloniden aldım rio koltuk takımı kızlar ya size tekrar sorayım koltuk ıcın bu sefer koltugun kenarları beyaz derılı kumaş gri yastıklar 2 tanesı fuşya 2 tanesi gri zemın fusya cıceklı berşerde grı zemın fusya cıcek nasıl sızce

ayna sorun degıl ya bakalım once bu forumda bır arkadas yatak odası modelı palyaştı bende cok beyenmstım taşlı guzeldı oda sonra taşlı modellerın 2 yıl once moda odugunu ogrendım vazgectım

çok güzel,çok beğendim. markasını ve modelini verirmisin?

bide ev kendininse ve bu mobilyayı alacaksan duvarını koyu renge boya,boya riskli dersende koyu renk kağıt yaptır derim ben:34:

kesinlikle haklısın arkasına duvar kağıdı çok güzel olur model markasını derken ben ıstanbuldayım 2 mobilya dukkanında gordum oncesınde netten gormustum zaten maltepede mınıbus caddesındekı bır magazada gormustum dıgerıde modesada gordum canım fıyat olarak bana cok ucuk geldı 7 bın tl ıstedıler pesın alıcaım dedım 6 tl ındırler yıne cok pahalı geldı daha once fetıh mahallesındede mobilya bakmıştım orda beyendınız bır model olursa aynısı yaparız demıstıler ben fetıh mahallesınde yaptırcam ınsallah Troy Yatak Odası « Donami Alanya burda resmi var daha detaylı troy yatak odası

Back
X