Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası takımı renginde fikirlerinizi bekliyorum..

Dahlia_

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
22.030
116.169
798
Merhaba kızlar..
Biraz erken ama mobilyalara bakıyorum malum gerek olucak..
Bir şey kafamı karıştırdı...
Yatak odası takımı her ne renkte olursa ben istediyim renkte nevresim kullana bilecek miyim??

Mesela şu resimdekini beğendim.. buna her renk nevresim uyar mı?? Yoksa pastel renkler mi olmalı sadece??
Yardımcı olursanız sevinirim :17:
Teşekkürler şimdiden :)

$EPOCA-YATAK-ODASI.webp

modelini çok beğendim...
illa aynı renk nevresim olmaka zorunda değil. Uydurmak için uğraşma derim...
yatak örtünü yada pike takımını benzere yakın renklerde alırsın...
halınla yada perdenle takımlarsın nevresimi..

modelini çok beğendim...
illa aynı renk nevresim olmaka zorunda değil. Uydurmak için uğraşma derim...
yatak örtünü yada pike takımını benzere yakın renklerde alırsın...
halınla yada perdenle takımlarsın nevresimi..

Teşekkür ederim yorumun için..

Bir şey daha sorayım o zaman..
Peki yatak odası takımını beyaz ya da siyah alırsam her tür nevresim kullanmak olur mu acaba ??
Bunları merak ediyorum çünkü takım almama daha çok var ama şimdiden nevresim almaya başlaya bilirim..

Teşekkür ederim yorumun için..

Bir şey daha sorayım o zaman..
Peki yatak odası takımını beyaz ya da siyah alırsam her tür nevresim kullanmak olur mu acaba ??
Bunları merak ediyorum çünkü takım almama daha çok var ama şimdiden nevresim almaya başlaya bilirim..

ben yatak odasında beyazı daha çok seviyorum..İlerde takımı değiştirirsem kesinlikle beyaz alırım..
çünkü her türlü renkle uyum sağlar..Sorunun cevabıda burda işte.... siyahtan ziyade beyaz daha iyi olur...
ingiliz tarzını beğeniyorum ben genelde...
takım almana daha varsa acele etme...
hangi renk alacağına karar verirsen ona göre nevrsim stoğunu yaparsın...:3:

ben yatak odasında beyazı daha çok seviyorum..İlerde takımı değiştirirsem kesinlikle beyaz alırım..
çünkü her türlü renkle uyum sağlar..Sorunun cevabıda burda işte.... siyahtan ziyade beyaz daha iyi olur...
ingiliz tarzını beğeniyorum ben genelde...
takım almana daha varsa acele etme...
hangi renk alacağına karar verirsen ona göre nevrsim stoğunu yaparsın...:3:

Ben de beyaz istiyorum ama istediğim gibi bir takıma rastlamadım henüz ama yine de bakıyorum aklımda kalsın diye..

Son düzenleme:
nevresimle yatak odasını birbirine kesinlikel endeksleme canım istediğin gönlüne gözüne hitap eden her nevresimi alabilirsin renkli cıvıl cıvıl al yatak odasını henüz düğüne çok var iken kesinlikle beyaz almanı öneririm her türlü renk kombini ile mükemmel uyum sağlar o nedenle beyaz yatak odası renkli nevresim al.

Takım çok koyu olduğundan her rengi kullanamzsın beyaz gibi olmaz çünkü ancak açık patel tonları tercih edebilirsin

nevresimle yatak odasını birbirine kesinlikel endeksleme canım istediğin gönlüne gözüne hitap eden her nevresimi alabilirsin renkli cıvıl cıvıl al yatak odasını henüz düğüne çok var iken kesinlikle beyaz almanı öneririm her türlü renk kombini ile mükemmel uyum sağlar o nedenle beyaz yatak odası renkli nevresim al.

Çok teşekkür ediyorum.. Aynı fikirdeyim.. Tam beyaz da olmasa beyaza yakın renklere bakıyorum artık..

Takım çok koyu olduğundan her rengi kullanamzsın beyaz gibi olmaz çünkü ancak açık patel tonları tercih edebilirsin

Haklısın.. En iyisi beyaz yatak odasında..
Teşekkür ediyorum yorumun için..

Son düzenleme:
cnm merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...im-yatak-odasi-takimisizce-nasilllllll-2.html
bak bu konuda mobilyalarla ilgili düşüncelerimi söyledim istersen bak bi hem açıkceviz rengini ister soft renklerle istersen koyu renklerle kombinleyebilirsin:34:

senin fotosunu koyduğun yatak odası çok güzel ve tamda tozlanacak yerleri açıkceviz renginde :16:

Haklısın yaa toz bilinmemesi de çok önemli...
Teşekkür ederim tatlım.. O koyduğum yatak odasından vazgeçtim..
Hem bazalı yatak, hem de dolapta boy aynası olmasını istediğim için o bana uygun olmadı..
Şimdi bunda karar kıldım eğer fikrim değişmezse tabiiii :1::1::1:

$1d5d4225-cb76-4862-99fd-623d4e40335bvisage_slider04.webp$135e7942-c683-476f-bc20-d34b6b194b8bvisage_slider03.webp$main.webp

Haklısın yaa toz bilinmemesi de çok önemli...
Teşekkür ederim tatlım.. O koyduğum yatak odasından vazgeçtim..
Hem bazalı yatak, hem de dolapta boy aynası olmasını istediğim için o bana uygun olmadı..
Şimdi bunda karar kıldım eğer fikrim değişmezse tabiiii :1::1::1:

Eki Görüntüle 749989 Eki Görüntüle 749990 Eki Görüntüle 749991

rica ederim cnm ne demek:34:bende çok kararsız kaldım o mu şumu olsun diye mobilya seçmek bence çeyizin en zor aşaması yatak odasına bayıldım rengide tam uygun inan toz okadar berbat bişi ki bu renk mobilya alırsan çok rahat edersin:34:şimdiden hayırlısı olsun:16:

rica ederim cnm ne demek:34:bende çok kararsız kaldım o mu şumu olsun diye mobilya seçmek bence çeyizin en zor aşaması yatak odasına bayıldım rengide tam uygun inan toz okadar berbat bişi ki bu renk mobilya alırsan çok rahat edersin:34:şimdiden hayırlısı olsun:16:

Sağol tatlım..
Haklısın en zoru galiba..
Fiyat olarak, seçim olarak..
Malum belli bir büdce var, sadece yatak odasıyla bitmiyor ki iş..
Tozdan nefret ederim.. Yemek odasını biraz koyu renk olan bişey beğendim ama toz için tereddütteyim..
Teşekkür ederim.. Önümüzdeki yaz almayı planlıyoruz ama ben şimdiden arıyorum :17:

Back
X