canım ben 2. modeli çok beğendim.Diğer modelde güzel ama ikinci daha hoş.Tabi yine senin fikrin daha önemli.
teşekkür ederim.kesinlikle çok mantıklı düşünüyorsunuz, beyaz olanı zaten halı-perde-obje kombini yaparken zorlanmam diye düşündüğümden çok beğendim.düz beyaza her renk olur demiştim.ilk modeli görür görmez beğenip almaya karar vermiştim ama son zamanlarda bende çok evde gördüm ve kararsız kaldım. bu daire desenli modele benzer dümdüz bembeyaz bişey mi alsam bilemiyorum...Aslında eğer ilk tarzı istiyorsanız bütçenizin fazla olması gerekir. Gösterdiğiniz ilk seçenek görmeye çok alışkın olduğumuz tarzda ve bence istenen tarzı yansıtmıyor; yanlış anlamayın ama "çakması" gibi duruyor. Spor da klasik de sevmeme rağmen eğer bütçem olsaydı yatak odası için özellikle klasik tarzı seçerdim ama seçimim model olarak böyle olmazdı.
Maddi anlamda klasiği karşılayamayacak durumdaysam da spor tarza yönelirdim fakat yine örnekteki gibi deseni baskın bir seçim yapmazdım. Mobilya anlamında biraz daha nötr şeyler seçer, desene halıda ya da perdede yer verirdim. Çünkü sizin gösterdiğiniz seçilirse halı perde çok çok sade seçilmeli ki halıda sade seçenek bulmak biraz zor (tabi sade anlayışlarımız uyuyor mu bilemiyorum) ya da desenlerini uydurmak zorunda kalınır bu da yine çemberler dairelere gider sanıyorum o da karmaşa yaratabilir.
Desensiz mobilyalara yönelirseniz tamamlayıcı öğeler konusunda daha çok seçeneğiniz olur.
teşekkür ederim.kesinlikle çok mantıklı düşünüyorsunuz, beyaz olanı zaten halı-perde-obje kombini yaparken zorlanmam diye düşündüğümden çok beğendim.düz beyaza her renk olur demiştim.ilk modeli görür görmez beğenip almaya karar vermiştim ama son zamanlarda bende çok evde gördüm ve kararsız kaldım. bu daire desenli modele benzer dümdüz bembeyaz bişey mi alsam bilemiyorum...
Aslında eğer ilk tarzı istiyorsanız bütçenizin fazla olması gerekir. Gösterdiğiniz ilk seçenek görmeye çok alışkın olduğumuz tarzda ve bence istenen tarzı yansıtmıyor; yanlış anlamayın ama "çakması" gibi duruyor. Spor da klasik de sevmeme rağmen eğer bütçem olsaydı yatak odası için özellikle klasik tarzı seçerdim ama seçimim model olarak böyle olmazdı.
Maddi anlamda klasiği karşılayamayacak durumdaysam da spor tarza yönelirdim fakat yine örnekteki gibi deseni baskın bir seçim yapmazdım. Mobilya anlamında biraz daha nötr şeyler seçer, desene halıda ya da perdede yer verirdim. Çünkü sizin gösterdiğiniz seçilirse halı perde çok çok sade seçilmeli ki halıda sade seçenek bulmak biraz zor (tabi sade anlayışlarımız uyuyor mu bilemiyorum) ya da desenlerini uydurmak zorunda kalınır bu da yine çemberler dairelere gider sanıyorum o da karmaşa yaratabilir.
Desensiz mobilyalara yönelirseniz tamamlayıcı öğeler konusunda daha çok seçeneğiniz olur.
1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...Eki Görüntüle 1008120 Eki Görüntüle 1008119 Eki Görüntüle 1008121
1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...Eki Görüntüle 1008120 Eki Görüntüle 1008119 Eki Görüntüle 1008121
Birinci diğerine göre güzel ama çok gördüm ve bıktım sanırım..
Ben de şuna bayılmıştım ama çok uçuk fiyat vermişlerdi..
Ve gezdiğim mobilyacılarda bulamamıştım.
Ama hala aklımdadır..
Eki Görüntüle 1008729
Bu arada eviniz hayırlı olsun :)
bende 11 yıllık yatak odamı kullanıyorum :) allah nasıp eder kendı evım kendı duzenımı yaptıgım zaman ( kıracıyım) dıger odalarımı spor dusunebılırım ama yatak odamı avangart dusunuyorum bırıncıyı begendım ama bende o modelı cok fazla gordum daha gorulmedık model de bakabılırsın
2.si daha güzel. Bir tavsiye vermek istiyorum bende evlilik hazırlığında olduğum için son zamanlarda panel mobilyalarda krem/cappuccino renkleri yaygınlaşmakta ve spor modellerde sıklıkla kullanılıyor son moda diyebiliriz yani(fikrimce) bende krem renklileri çok beğeniyorum tavsiye ederim sana da resimlerde kendini belli etmiyor ama canlı hali apayrı
.
2. oda çok daha hoşuma gitti benım inş gönlüne göre olur canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?