Yatak Odası seçimi...

shurabia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
110
11
98
Ankara
1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...

canım ben 2. modeli çok beğendim.Diğer modelde güzel ama ikinci daha hoş.Tabi yine senin fikrin daha önemli.

Aslında eğer ilk tarzı istiyorsanız bütçenizin fazla olması gerekir. Gösterdiğiniz ilk seçenek görmeye çok alışkın olduğumuz tarzda ve bence istenen tarzı yansıtmıyor; yanlış anlamayın ama "çakması" gibi duruyor. Spor da klasik de sevmeme rağmen eğer bütçem olsaydı yatak odası için özellikle klasik tarzı seçerdim ama seçimim model olarak böyle olmazdı.

Maddi anlamda klasiği karşılayamayacak durumdaysam da spor tarza yönelirdim fakat yine örnekteki gibi deseni baskın bir seçim yapmazdım. Mobilya anlamında biraz daha nötr şeyler seçer, desene halıda ya da perdede yer verirdim. Çünkü sizin gösterdiğiniz seçilirse halı perde çok çok sade seçilmeli ki halıda sade seçenek bulmak biraz zor (tabi sade anlayışlarımız uyuyor mu bilemiyorum) ya da desenlerini uydurmak zorunda kalınır bu da yine çemberler dairelere gider sanıyorum o da karmaşa yaratabilir.

Desensiz mobilyalara yönelirseniz tamamlayıcı öğeler konusunda daha çok seçeneğiniz olur.

teşekkür ederim.kesinlikle çok mantıklı düşünüyorsunuz, beyaz olanı zaten halı-perde-obje kombini yaparken zorlanmam diye düşündüğümden çok beğendim.düz beyaza her renk olur demiştim.ilk modeli görür görmez beğenip almaya karar vermiştim ama son zamanlarda bende çok evde gördüm ve kararsız kaldım. bu daire desenli modele benzer dümdüz bembeyaz bişey mi alsam bilemiyorum...

Fikir olması açısından önerilerinize açığım...Resimli örnekler verebilirsiniz, çok memnun olurum..

Rica ederim

Evet sadece beyaz da olabilir ama belki de başka bir renk daha belirleyebilirsiniz. Biraz siyahlık olabilir demişsiniz... Yatak odamı yaptırırken benim de aklımdaydı ama sonradan soft tonlara döndüm ve iyi ki de siyah kullanmamışım diyorum şu an. Herkesin zevkidir ama yatak odası sert bi görüntüde değil de romantik olmalı diye düşünüyorum artık.

ben 1.modele bayıldımmmmmmmm :103::103::103::103::98::98::98:

benim yatak odam 1.sinden. Her ton yatak örtüsü çok yakışıyorr.Işıl ışıl duruyor çok içime sinerek almıştık hiçte pişman olmadım Özelliklede şifonyeri iyi.derli toplu duruyor tüm malzemelerin.Çoluk çocukta kurcalayamıyor

beyazda kalite çok önemli hafif bir darbede dökülecek bir şey almayın.lake için 7 katın altında boya kullanıldıgı zaman kalitesi düşüyor diye biliyorum.yani dolap kapakları balon olsa bile başka yerlerinde boya kullanılır.bunlara dikkat edin derim

Kesimlikle birincisi canım, ben bayıldım birinci modele...
Çok romantik bir duruşu var, aynı zamanda da çok şık.
İlla beyaz alacak olsam, birinci modeli tercih ederdim ben.

Birinci diğerine göre güzel ama çok gördüm ve bıktım sanırım..

Ben de şuna bayılmıştım ama çok uçuk fiyat vermişlerdi..
Ve gezdiğim mobilyacılarda bulamamıştım.
Ama hala aklımdadır..

Bu arada eviniz hayırlı olsun :)

2.si daha güzel. Bir tavsiye vermek istiyorum bende evlilik hazırlığında olduğum için son zamanlarda panel mobilyalarda krem/cappuccino renkleri yaygınlaşmakta ve spor modellerde sıklıkla kullanılıyor son moda diyebiliriz yani (fikrimce) bende krem renklileri çok beğeniyorum tavsiye ederim sana da resimlerde kendini belli etmiyor ama canlı hali apayrı

.

bende 11 yıllık yatak odamı kullanıyorum :) allah nasıp eder kendı evım kendı duzenımı yaptıgım zaman ( kıracıyım) dıger odalarımı spor dusunebılırım ama yatak odamı avangart dusunuyorum bırıncıyı begendım ama bende o modelı cok fazla gordum daha gorulmedık model de bakabılırsın

sağol canım.benim bütçemde sınırlı..Allah gönlüne göre verir inşallah...

İnşallah sende en kısa zamanda yenilersin...Dediğin gibi bu modelden birçok kişide gördüğüm için, alıp sonrada pişman olmamak için sizlerden fikir almak istedim..çook baktım ama böyle sade ve şık bişey bulamadım...ya çok abartılı süslü oluyor yada çok basit..hayırlısı bakalım...Allah seni de kircaılıktan kurtarsın inşallah....

evet cappucino renk modeller benimde dikatimi çekti..Ama çok seçenek yok sanki..birde halı- perde nasıl uygun olur bu tonlara bakmak lazım...teşekkürler canım.Sana da Allahtan bir ömür mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…