sağol canım peki alırken ne diye sorcaz, yani balon mu? lake mi diye sorcaz,hangisi kaliteli ve sağlam olurki..beyazda kalite çok önemli hafif bir darbede dökülecek bir şey almayın.lake için 7 katın altında boya kullanıldıgı zaman kalitesi düşüyor diye biliyorum.yani dolap kapakları balon olsa bile başka yerlerinde boya kullanılır.bunlara dikkat edin derim
benim yatak odam 1.sinden. Her ton yatak örtüsü çok yakışıyorr.Işıl ışıl duruyor çok içime sinerek almıştık hiçte pişman olmadımÖzelliklede şifonyeri iyi.derli toplu duruyor tüm malzemelerin.Çoluk çocukta kurcalayamıyor
evet cappucino renk modeller benimde dikatimi çekti..Ama çok seçenek yok sanki..birde halı- perde nasıl uygun olur bu tonlara bakmak lazım...teşekkürler canım.Sana da Allahtan bir ömür mutluluklar dilerim..
1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...Eki Görüntüle 1008120 Eki Görüntüle 1008119 Eki Görüntüle 1008121
Benimde yatak odamı ekleyesim geldi. Fikir olsun. Ama siz lake tarzı bişey istiyorsunuz sanırım, benimki siizn zevkinize hitab etmeyebilir.
yatak odanı çok beğendim sağlıkla kullanın..
spor yatak odalarına nasıl örtü seriliyor acaba..komidinlere falan..
Valla ben şu hazır satılan güpür tarzı az boncuklu örtülerden serdim.
benimki daha spor seninkinden boncuksuz keten çiçek desenli örtü aldım olurmu acaba:)
Benimde yatak odamı ekleyesim geldi. Fikir olsun. Ama siz lake tarzı bişey istiyorsunuz sanırım, benimki siizn zevkinize hitab etmeyebilir.
Ben beğendiğim olarak değilde kullanış açısından değerlendireyim1.model tercih edecekseniz ki genel şu aralar çok moda ama moda diye çakma tarzı mobilyalar hoş durmuyor bu tarz bir yatak odası kaliteli ve tarzını yansıtacak türden olmalı benim fikrim bunun içinde iyi bir bütçe gerek:112: 2.ve 3.model birbirlerine çok benziyorlar çok ayırt edemedim ama illa beyaz istiyorsanız siyah ya da gri tonunu az olarak kullanın bu resimlerdeki fazla iki renk gibi olmuş siyah beyaz ve ikisi de keskin birbirini kesen renklerdir bir süre sonra sıkabilir ve çok fazla renk tonlarını kullanamazsınız bu iki modelde eğer çok az kullanılan olursa daha rahat kombinleyebilirsiniz sadece beyaz veya açık gri yatak odası tercih edecek olursanız her renk nevresim,aksesuarlarla renklendirmek sizin elinizde ben olsam öyle sade renklerle canlandırabileceğim birşey seçerdim Bakınız resimdekiler gibi daha düz tek renkler daha çok kullanışlı kullanmadım ama fikrim tabi ki herkesin kendi zevkidir
Eki Görüntüle 1009372 Eki Görüntüle 1009373 Eki Görüntüle 1009374 Eki Görüntüle 1009375
gibi gibi:107:
2. ve 4. modeli beğendim, çok güzeller.Aslında Ankaradayım fikir oluşsun diye,sitelere doğru bir bakıcam.teşekkürler...
2.model doğtaşın ürünü olmalı birkaç marka önerebilirim yatak odası olarak beğendiğim tarzları var bütçenizi bilmiyorum ama muhakkak uyan birşeyler olacaktır biraz daha bakının sitelere işte bu dediğiniz çıkacaktır
çok sevinirim. bütçe önemli tabi çook beğenirsem 5000 e kadar çıkarım diyorum ama 2500-3000 liralık bişeyde olabilir...teşekkürler.
canım, 1. modelin tarzını anlatabilmek için avangard dedim.tam olarak klasik mi, modern mi tanımlayamadım.ama senin yatak odanda çok hoş, baktığım ve beğendiğim modeller arasında.güle güle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?