• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası seçimi...

beyazda kalite çok önemli hafif bir darbede dökülecek bir şey almayın.lake için 7 katın altında boya kullanıldıgı zaman kalitesi düşüyor diye biliyorum.yani dolap kapakları balon olsa bile başka yerlerinde boya kullanılır.bunlara dikkat edin derim
sağol canım peki alırken ne diye sorcaz, yani balon mu? lake mi diye sorcaz,hangisi kaliteli ve sağlam olurki..

benim yatak odam 1.sinden. Her ton yatak örtüsü çok yakışıyorr.Işıl ışıl duruyor çok içime sinerek almıştık hiçte pişman olmadım :D Özelliklede şifonyeri iyi.derli toplu duruyor tüm malzemelerin.Çoluk çocukta kurcalayamıyor :D

Ben de alırsam, mor-mürdüm perde, yatak örtüsü ve beyaz-morlu halı düşünmüştüm.peki canım sen nerden almıştın.şimdi aynı modelden birçok yerde var, fiyat aralıkları da çok değişiyor, kalitesi de tabii.

evet cappucino renk modeller benimde dikatimi çekti..Ama çok seçenek yok sanki..birde halı- perde nasıl uygun olur bu tonlara bakmak lazım...teşekkürler canım.Sana da Allahtan bir ömür mutluluklar dilerim..

BAzılarına ceviz renkleri katılıyor yada beyaz beğendiğine göre değişir vizon ve pudra renklerini çok yakıştırıyorum ben şimdi siyah beyazlı takımı alsan siyah kullanacaksin büyük ihtimalle çok baydı artık onlar. SAna önerebileceğim modellerden modalife ta diva takımına bak resime değil canlı haline bir de bulunduğun şehirde evkur var mi bilmiyorum ama sitesinden de bakabilirsin çizgi modeli hayran olduğum 2 takım arasında :) iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim umarım içine sinen bir oda olur ve mutlulukla kullanırsın :)

1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...Eki Görüntüle 1008120 Eki Görüntüle 1008119 Eki Görüntüle 1008121

Ben beğendiğim olarak değilde kullanış açısından değerlendireyim:51:1.model tercih edecekseniz ki genel şu aralar çok moda ama moda diye çakma tarzı mobilyalar hoş durmuyor bu tarz bir yatak odası kaliteli ve tarzını yansıtacak türden olmalı benim fikrim bunun içinde iyi bir bütçe gerek:112: 2.ve 3.model birbirlerine çok benziyorlar çok ayırt edemedim ama illa beyaz istiyorsanız siyah ya da gri tonunu az olarak kullanın bu resimlerdeki fazla iki renk gibi olmuş siyah beyaz ve ikisi de keskin birbirini kesen renklerdir bir süre sonra sıkabilir ve çok fazla renk tonlarını kullanamazsınız bu iki modelde eğer çok az kullanılan olursa daha rahat kombinleyebilirsiniz sadece beyaz veya açık gri yatak odası tercih edecek olursanız her renk nevresim,aksesuarlarla renklendirmek sizin elinizde ben olsam öyle sade renklerle canlandırabileceğim birşey seçerdim:12:Bakınız resimdekiler gibi daha düz tek renkler daha çok kullanışlı kullanmadım ama fikrim tabi ki herkesin kendi zevkidir:16:

$beyaz-yatak-odasi-takimlari08.webpEki Görüntüle 1009373 $modern-yatak-odasi-20.webp$yatak-odasi-9.webp
gibi gibi:107:

Bu eklediğiniz örnekler arasında avangard yok öncelikle onu belirtmek isterim.
Ben üçünüde tercih etmezdim ama siz lla üçünden biri diyorsanız 2 numarayı seçin derim. Çünkü 1. fotoğraftaki nerdeyse yeni evlilerin hepsinin evinde var.

Benimde yatak odamı ekleyesim geldi. Fikir olsun. Ama siz lake tarzı bişey istiyorsunuz sanırım, benimki siizn zevkinize hitab etmeyebilir.

Eklentiler

• $928206551820039_w710_h450.webp
    $928206551820039_w710_h450.webp
    4 KB · Görüntüleme: 141
  • $499993929639459_w710_h450.webp
    $499993929639459_w710_h450.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 148
Benimde yatak odamı ekleyesim geldi. Fikir olsun. Ama siz lake tarzı bişey istiyorsunuz sanırım, benimki siizn zevkinize hitab etmeyebilir.

yatak odanı çok beğendim sağlıkla kullanın..
spor yatak odalarına nasıl örtü seriliyor acaba..komidinlere falan..

çok seçenek yoktu gittiğimiz yerde..
beyaz klasik vardı çok beğendim ama dolabı 6 kapaklıydı,bize dört kapılı anca oluyor..

eklerim belki saolasın,cevapladığın için...:29:

birde takımların fiyatları çok arttı allah yeni evleneceklerin yardımcısı olsun:31:

canım, 1. modelin tarzını anlatabilmek için avangard dedim.tam olarak klasik mi, modern mi tanımlayamadım.ama senin yatak odanda çok hoş, baktığım ve beğendiğim modeller arasında.güle güle kullan...

Ben beğendiğim olarak değilde kullanış açısından değerlendireyim:51:1.model tercih edecekseniz ki genel şu aralar çok moda ama moda diye çakma tarzı mobilyalar hoş durmuyor bu tarz bir yatak odası kaliteli ve tarzını yansıtacak türden olmalı benim fikrim bunun içinde iyi bir bütçe gerek:112: 2.ve 3.model birbirlerine çok benziyorlar çok ayırt edemedim ama illa beyaz istiyorsanız siyah ya da gri tonunu az olarak kullanın bu resimlerdeki fazla iki renk gibi olmuş siyah beyaz ve ikisi de keskin birbirini kesen renklerdir bir süre sonra sıkabilir ve çok fazla renk tonlarını kullanamazsınız bu iki modelde eğer çok az kullanılan olursa daha rahat kombinleyebilirsiniz sadece beyaz veya açık gri yatak odası tercih edecek olursanız her renk nevresim,aksesuarlarla renklendirmek sizin elinizde ben olsam öyle sade renklerle canlandırabileceğim birşey seçerdim:12:Bakınız resimdekiler gibi daha düz tek renkler daha çok kullanışlı kullanmadım ama fikrim tabi ki herkesin kendi zevkidir:16:

Eki Görüntüle 1009372 Eki Görüntüle 1009373 Eki Görüntüle 1009374 Eki Görüntüle 1009375
gibi gibi:107:

2. ve 4. modeli beğendim, çok güzeller.Aslında Ankaradayım fikir oluşsun diye,sitelere doğru bir bakıcam.teşekkürler...

2. ve 4. modeli beğendim, çok güzeller.Aslında Ankaradayım fikir oluşsun diye,sitelere doğru bir bakıcam.teşekkürler...

2.model doğtaşın ürünü olmalı birkaç marka önerebilirim yatak odası olarak beğendiğim tarzları var bütçenizi bilmiyorum ama muhakkak uyan birşeyler olacaktır biraz daha bakının sitelere işte bu dediğiniz çıkacaktır:16:

2.model doğtaşın ürünü olmalı birkaç marka önerebilirim yatak odası olarak beğendiğim tarzları var bütçenizi bilmiyorum ama muhakkak uyan birşeyler olacaktır biraz daha bakının sitelere işte bu dediğiniz çıkacaktır:16:

çok sevinirim. bütçe önemli tabi çook beğenirsem 5000 e kadar çıkarım diyorum ama 2500-3000 liralık bişeyde olabilir...teşekkürler.:34:

çok sevinirim. bütçe önemli tabi çook beğenirsem 5000 e kadar çıkarım diyorum ama 2500-3000 liralık bişeyde olabilir...teşekkürler.:34:

Benim genelde tarzını beğendiğim inşallah nasip olursa alacağım yatak odası için beğendiğim markalarını söyleyebilirim genelde fiyatları değişiyor sizede uygun birşeyler vardır muhakkak:16:Saloni,Lazzoni,Doğtaş,Teleset,Kelebek,Enza home genelde ben buraların takipçisiyim::9:

Son düzenleme:
canım, 1. modelin tarzını anlatabilmek için avangard dedim.tam olarak klasik mi, modern mi tanımlayamadım.ama senin yatak odanda çok hoş, baktığım ve beğendiğim modeller arasında.güle güle kullan...

Teşekkür ederim.
Ben hiçbirşeyin çakmasından hoşlanmam, 1. mobilyada benim gözümde çakma avangard :26: Mobilya almak için dolaşırken fazlaca rastladığım bi modeldi, avangard ahavası verilmeye çalışılmış ama bence basit duruyor. Daha güzel şeyler bulabileceğinize eminim.

Back
X