• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odası ne renk olmalı ? Fikirlerinizi beklıyorum .!!! :)

tuuuuu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
32
0
16
Malatya
Ben yenı yenı ceyız alısverısıne baslamıs biri olarak sizden yardım beklıyorum yatak odası ıcın hangı renk tercıh edeyım ona gore nevresım takımı alacagımda ?

Pembe,mavi,turkuaz,lila....
Pembe çok örnek görmüşüzdür,nasıl durduğunu az çok biliriz.
O yüzden mavi,lila ve turkuaz örnekler seçtim :

$turquoise-country-style-bedroom.jpg $0310-coleman-bedroom-16-de.jpg $141381-447x500-lavender.jpg $a08bb9af1f63183003d836472ad8c5e0.jpg $blue-bedroom2-villa-home.jpg $hgtv_lavender_-DP_Jona-Collins-Romantic-Bedroom_s4x3_lg-400x300.jpg $imagesCALFDNFV.jpg $Rnft-Rosenbach_044.jpg $soft-blue-bedroom-design-combined-with-white.jpg $turquoise-wall-in-bedroom12.jpg $0b8dfa735b72ed0155197d7052f2f279.jpg

Örneklerın harıka gorunuyor canım ! bayıldım resmen bende buyuk ıhtımal mor rengı eflatun lıla rengı yapacagım cunku renklerın gucune cok ınanıyorum sen hangı renk uzerınde daha fazla dusunuyorsun ? :)

Ben Turkuaz ve beyaz yaptım,çok güzel oldu..Mobilya beyaz lake,perde abajurlar aksesuarlar ve başucumdaki tablo Turkuaz..tavsiye ederim

benimde yatak odam kahvve turkuaz çok seviyorum yatak örtülerimde bu tonlarda ama perdelerim turkuaz... bazen renk değişikliği yapıp yatak örtülerimde pembeler morlar lilalarda olabiliyor :)

Beyaz agirlikta olsun bence nevresimlerin de cicili bicili cicekli böcekli olsun :D

Back